שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה שזקוקה למענה די דחוף. אחותי מתחתנת ואני לא יודעת אם לתפור מחוך לחצאית מהממת שיש לי... יש לי חזה די גדול ואני גם לא הכי דקיקה בעולם... אתם חושבות שזה ייראה סביר?
ברוכה הבאה. יש לי חברה שתפרה מחוך והיא בעלת חזה גדול ויצא פשוט מדהים. דווקא המחוך נתן תמיכה לחזה וזה יצא פשוט מקסים. מה שכן, היא הלכה לתופרת איכותית ולא זולה. שווה למצוא מישהי כזו ולהשקיע. שיהיה במזל!
ויש נשים מלאות שזה מאוד מחמיא להן ויש כאלו שלא, זה מאוד תלוי גם במבנה הגוף. מה שכן.. צריכים למצוא תופרת טובה שתעשה את המחוך במקצועיות רבה וכך ברוב המקרים הוא ישב יופי על הגוף ולא יהיה צמוד מידי ולא יעלה שומנים באיזור הגב או החזה מה שרואים אצל המון נשים עם מחוך. מזל טוב לאחותך
. תראי אני יכולה להמליץ לך בחום ללכת לסיבוב בחנויות באלנבי ביבוא הללו ופשוט לנסות ולראות משם. לפני שבועיים עשינו סיבוב שכזה עם חברה שעומדת להתחתן ולא ידעה איך תבוא עליה שמלה, הלכנו למדנו וגילינו שממש מתאים לה שמלה ואיזה סוג מחוך מתאים לה יותר ואיזה פחות. ממש ממליצה בחום סיבוב רק התרשמות ושלום הביתה להחליט מה עושים באמת.