זקוקה לעיצה ומהר! H-(

metalgirl

New member
או קיי אז ככה

א` כל את לא היחידה שסובלת מהצקות בבצפר...כן כן גם אני מודה בכך.בעצם לא מודה אל יותר נכון אומרת כי אין מה להודות זו לא אשמתי.ותאמיני לי החברה האלה יותר גרועים מהטמבל שמציק לך.ואת יודעת למה???כי הם פעם אחת נעלו את חברה שלי(הם מציקים לי ולרוב החברות שלי) בתוך חדר סגור שאין בו כמעט אוויר וכיבו את המזגן והשאירו אותה שם איזה 5 דקות עד שהמורה (שגם דיי פוחדת מהם) באה וגם זה רק אחרי שאני התחלתי לצעוק עלייה. חוץמזה את תמיד יכולה להחזיר לו.את יכולה לרדת עליו גם.תמצאי את נקודות התורפה שלו... אורית

N0

New member
טוב אז ככה...

אם בוחרים בדרך של לא להתעלם יש בדיוק שתי אפשרויות נוספות. 1. להלשין עליו (דבר שלא ממש יעזור והוא בטח רק יציק לך יותר). 2. לנקום בוא נקמת מוות. עכשיו בינתיים לN0 עולה רעיון אחד לראש אבל בטח יש עוד כמה (בייחוד ברשת)... הכיני לך מראש בקבוק ``מתוק`` (ככה N0 יקרא לו) חצי טון סוכר מעורבב עם קצת מים בדיוק מספיק כדי שזה יהיה מעט נוזלי. כשהוא לא יראה שפכי לו לתוך התיק את ה``מתוק`` יום יומיים אחרי כל התיק שלו יהיה מלא נמלים תוכלי לצחוק עליו על זה שבוע... בכלל תנסי לגרום שיקרו לו דברים מביכים שתוכלי לצחוק עליו חזרה. אבל בכל זאת עדיף לך פשוט להתעלם או על כל דבר שהוא יורד עלייך לרדת עליו חזרה... ``מה קרא חננה אף פעם לא קיבלת נכשל ? `` וכל מיני כאלה, אבל בשביל זה עדיף שיהיו לצידך עוד כמה חברות שיצחקו עליו גם, זה יוצר יותר רושם... N0

תגידי לי........ H-) ;-(

את כבר בת 16....מה את כ``כ מתייחסת לאנשים כאלה??????? בשביל מפגר כזה צריך להיכשל במבחן?????????????? תעשי לי טובה..כשהוא צוחק עלייך...פשוט תסתובבי ושימי עליו ***!! אל ת-ת-י-י-ח-ס-י!!! דברים כאלה משגעים אותי, חברה שלי עזבה את הביצפר בגלל זה!!!! איזה מניאק צחק עליה...שנתיים!! נמאס לה...הביצפר לא עשה כלום.. והיא עזבה בתחילת י``ב!!!!!! זה שווה?? תראי מה זה,בא לך למות בגלל מבחן שנכשלת כי מציקים לך. את פשוט צריכה להתעורר,ולהבין שילדים כאלה,לא צריכים להרוס לך את המצב רוח. כשהוא מתחיל לקלל אותך או את אחותך,פשוט תסתובבי,או שתעשי לו אצבע משולשת,ואל תפחדי! זהו. תאמיני לי,שהוא לא שווה את כל זה. באמת. בהצלחה! אדיוסססססססססססססססססס. B-)

שני צור

New member
עצה!~ מפציצה!

שלום קטי! כאחת שמכירה את מה שאת עוברת אני ממליצה לך לעשות משהו אחד פשוט מאוד....להתעלם ממנו! אנשים מחפשים תגובה..הוא הרי מת שתעני לו ושתתעצבני מכל מה שהוא אומר עלייך...ועל המבחן במתמטיקה..דבר ראשון..אל תדאגי..יהיה בסדר ודבר שני..פשוט תקחי את המבחן/דבר/מה שהוא לקח לך ופשוט תעופי מהאזור..תנסי לא לבכות ולא להראות לו שנפגעת! תהיי חזקה!

MERD!

New member
ממש ממש לא

אם אני יודע מה הוא עושה ואני מנחש שכן הוא מצחיק אותו ואת החברים שלו התגובות שלה לא קשורות לזה אם היא מגיבה זה רק יצחיק אותם יותר כן אבל גם לפעמים כזאת שהיא עושה פרצוף ולא מתייחסת גם יצחיק אותם כל עוד החברים שלו צוחקים הוא לא יפסיק

הייתי שם, בדיוק באותה הסיטואציה.

כבר שנה וחצי יש את הבחור האדיוט הזה שמציק לי, אבל ממש חזק, יותר נורא ממה שאת מתארת אפילו. מה שאני עושה כל השנה וחצי האחרונות הוא לשתוק. לא להגיב. תאמיני לי, אם הייתי יכולה הייתי יורה בו, אני נשבעת לך, זה פשוט רע. אני גם יכולה להתערב איתך שהוא מכוער, והרבה אנשים שונאים אותו. אז עזבי אותך תתעלמי שחקי אותך כמה רמות מעל, כי זה מה שאת. תראי לכולם שהוא לא שווה שאפילו תזיזי זרת. ככה גם את תרגישי כלה, וכל השאר יגידו שאת ככה, כי כולם יודעים שהתרופה הכי טובה לאדיוטיות היא התעלמות, בסוף הוא יתבגר, ואם לא, תקווי שמכונית תדרוס אותו. שלך מיכל

למעלה