זקוקה לעיצה ומהר! H-(

קטי

New member
זקוקה לעיצה ומהר! H-(

שמי קטי אני בת 16 מהצפון יש לי מישהו בכיתה (כיתה י)שלא מפסיק להציק לי הוא צוחק עליי (אני לא הכי חתיכה בעולם)יורד עליי ועל מישפחתי (יש לי אחות קטנה שאני חולה עלייה והיא, כמו שאומרים, נקודת התורפה שלי..... בקיצור הוא כל היום עסוק בלרדת/ לצחוק/ להעליב אותי ויש לו גם ``קהל``, כמו שאומרים. אז היום אני נכשלתי, לצערי, במיבחן במתימטיקה, ונכשלתי בגדול אז הוא טחף לי את המיבחן לפני שעוד הסתכלתי עליו אפילו ראה את ציון שלי והפיץ את הציון ה``מזהיר`` שלי לכל השיכבה בקיצור אני זקוקה לעיצה איך להוריד אותו ממני, ואיך לשפר את המצב שלי (לפחות הנפשי כי בגלל המיבחן הזה בא לי למות, כן כן ממש ככה) גם הלחץ מההורים לא מוסיף ממש לעיניין.... אז אני מבקשת מכם, בבקשה בבקשה תעזרו לי!

lior-k

New member
נו טוב

אז אני בטוח שכולם יגידו לך ``אל תתייחסי אליו וזה יעבור``. אבל בתור מישהו שמכיר את הנושא מקרוב אני הייתי מציע לך להכנסי לו מכות, או פשוט לרדת עליו כמו שאף אחד לא יודע. אני נגד אלימות. כן בטח. ואם זה לא עוזר תעזרי בעצה שכולם יגידול לך- אל תתייחסי. לא בטוח שזה יעבוד כל כך, אבל יכול להיות שאם ה``קהל`` שלו יראה שממש לא איכפת לך הם יפסיקו והוא ישאר ה``קהל`` של עצמו. נכשלת במתמטיקה, ביג דיל. בכיתה י` הציון הכי גבוה שלי במתמטיקה היא 48. את רק התחלת תיכון, זה יעבור לך ברגע שתתיישבי על התחת ותלמדי קצת. בא לך למות בגלל מבחן? אל תגזימי! מבחן זה רק חתיכת נייר עם ציון, במהלך הזמן, הציונים ישתפרו. ועם ההורים אני בטוח שאת תוכלי להסתדר. פשוט תשבי איתם ככה יום אחד ותדברי איתם על הכל. ואם העצה שלי לא טובה בשבילך, תתייעצי ב- Levinsone תמיש יש לה תשובות טובות.

lior-k

New member
אוופס.. התבלבלתי בשם שלה

קוראים לה Levinzone סליחה יעל

Levinzone

New member
די די, תפסיקו נו...

עכשיו אני חייבת לענות, לא? ודווקא אין לי ממש מה להגיד.. בעצם אולי על המבחן כן.. באמת שזה רק ציון.. ובכיתה יוד, אם את לא עושה בגרות- הציון הזה לא נחשב לכלום!!!!!! הוא פשוט ישכח עד שנה הבאה- הציון שנכנס לבגרות הוא הציון של י``א.. אז באמת את לא צריכה להילחץ מזה. ואם עד כדי כך מפריע לך ה...(אני חייבת!!) ברנש הזה, את יכולה לעבור כיתה, אבהל זה רק אם את ממש סובלת בכיתה הזאת. הוא בכלל איתך בכיתה?

lior-k

New member
אני לא חושב

שהיא צריכה לעבור כיתה בשביל זה! ממש לא! היא יכולה ללכת להתלונן עליו או פשוט להרים עליו כיסא. דרך אגב- יש לי מספר איי סי קיו חדש, כי הקודם מת ונמחקת ביחד עם כל הרשימה שלי. המספר הוא 116874489

*may*

New member
לעבור כתה בגללו ?!? הלכת רחוק מדיי

את לא צריכה *לעבור כתה* בגלל אחד כזה.. כי אז הוא יקבל את מה שהוא רוצה.. מה שכן את יכולה להתעלם ממנו ולהגיד לאידיוט הזה שיתבגר כבר (זה בטוח יעזור) ובאמת - ציון זה לא אומר כלום. מה שהכי יעזור לך זה לתפוס משהו שהוא גם לא הכי טוב בו ולרדת עליו חזק. זה הכי יפחיד אותו. אבל באמת, העצה הכי טובה זה פשוט לא להתווכח איתו.. להתעלם ממנו.. (ולהגיד לכולם שהוא מציק בטרוף ושהוא כל כך כל כך ילדותי..) :) מעיין.

Levinzone

New member
למה את חושבת שזה מה שהוא רוצה?

אני לא חושבת שהוא רוצה שהיא תעבור כיתה, אבל אם זה מה שיפתור לה את הבעיה, אז כן, זה מה שהיא צריכה לעשות. אני לא יודעת עד כמה הוא מפריע לה- יכול להיות שהיא סתם בדיכאון עכשיו או משהו כזה, והכל נראה יותר נורא ממה שהוא באמת. גם לדעתי הדבר הכי טוב לעשות הוא פשוט להתעלם, אבל ליאור כתב משהו על זה שלא נציע לה את זה, אז לא הצעתי.... אבל לא כולם יכולים לעשות את זה, יש אנשים שרגישים מדי לדברים כאלה, ולא יכולים פשוט להתעלם. תנסי לחשוב על זה שוב מחר, או כשתרגישי יותר טוב...

lior-k

New member
כתבתי את זה כי

ממש אי אפשר להתעלם מבן אדם כזה. זה כמעט בדיוק כמו שהולכים לישון ויש יתוש קטן כזה ליד האוזן שלא משנה כמה סנו-די תשימו או כמה תעיפו אותו עם היד, הוא תמי יחזור לזמזם בתוך האוזן!! פשוט אי אפשר להתעלם! אהההההההההההה דרך אגב- יש פיתרון ליתושים האלה?!?!?!?

Levinzone

New member
בטח שאפשר

תמיד אפשר, אבל כמו שאמרתי יש אנשים רגישים שאכפת להם באמת שאנשים *כאלה* יאהבו אותם.... זה תלוי בבנאדם. וליתושים- לא כדאי לפתוח חלונות בלילה כשיש אור בחדר, וכמובן יש את הדבר הזה שמכניסים לחשמל והיתוש נמשך אליהם. -יעל-

lior-k

New member
אה

אני לא יכול לישון עם חלון סגור. אני מרגיש חנוק. מי בכלל המפגר שהתחיל לדבר על יתושים? אה אופס, אני... :) אממ, כדאי לקנות את הדבר החשמלי הזה...

*may*

New member
הדבר החשמלי הזה לא עוזר..

ההוא ששמים בו חומר ותוקעים לשקע של התקע. :)-) ) מה שלי עוזר לפחות זה אל-תוש צבוה כזה.. שהוא לא נוזלי... אבל אם כבר אני שמה אותו אז זה רק בטיולים .. מי שם אל-תוש בבית ?!?

Levinzone

New member
לא לא לא

יש לי את הישנים יותר, עם טבליות בפנים- זה עוזר.

lior-k

New member
אהה

כן יש לי את הזה עם הטבליות. זה דומה קצת לחיפושית משה רבנו, אם מסתכלים על זה בצורה מוזרה ומעוותת. כן כן שוב הצלת אותי.

MERD!

New member
דווקא לעבור כיתה לא יעזור

הוא איתה בשכבה אני יודע שזה לא יעזור כי אני אחד מאלה שעושים את זה :) אני עושה את זה ברחוב ובכל מקום וגם לא להתייחס לא יעזור כי הקהל שלו הוא בטח חברים שלו מה שתעשי זה תרדי עליו גם אם את יודעת ירידות טובות.. לא משהו שרק יצחיק אותו יותר. ואז אולי תתחילי להנות מזה גם ובקשר ליתוש תעשי מה שאני עושה תקומי תחפשי אותו ותהרגי אותו ואז סגרי תחלון

lior-k

New member
טוב

ואתה גאה בזה שאתה ילד נאחס ומעצבן? ואני בן ואני מאוד רוצה להרוג את היתוש, אבל אני אף פעם לא מוצא אותו

היא באמת הלכה רחוק מדי

לא יודע מה יש לה הצעה שלי ? לירוק עליו, לירוק עליו סמחטה. לאחר מכן, תתפסי לו באשכים, ותמשכי אותם כלפי מעלה ומטה. הוא לא יחזיר לך ...

Levinzone

New member
לא יודע מה יש לה?

טוב, אבא.. תודה... רעיונות מאוד יצירתיים יש לך. לא נראה לי שהיא בכלל קוראת את זה:)

MERD!

New member
תראה.

אם זה מישהי שאני מכיר שעושה לי את זה ידידה או משהו לא הייתי מחזיר וגם לא החזרתי אבל אתה משוגע? היא אמרה בעצמה שהוא לא סובל אותה האשכים זה יותר מידי הוא יכול מעצבים לשבור לה תאף באגרוף... ומה שבטוח הוא כן ירק עליה בחזרה

hasaroot

New member
זאת לא היית את שאמרת

שהפורום חודר לתת מודע עם כל הקטע של טי הי ובולשיט? ואני לגמרי מסכים עם יעל בקטע של המבחן, גם לברנש יש הורים פרפקציוניסטים (איזו מילה מצחיקה :) ) אבל תמיד עוברים. להבדיל אלפי הבדלות (זה נחשב לשפה גבוהה?) לברנש עשו חרם כל א` - ג` אבל הוא שרד, גם את תשרדי, או משהו... ו...אוף! אני חייב לאמר את זה... תתעלמי ממנו.. עד כמה שזה קלישאי זה יכול לעבוד, אבל לא לפני שאת מנסה להכניס לו מכות ( :) ) habarnash i had a pony!

למעלה