זקוקה לעידוד...

זקוקה לעידוד...../images/Emo23.gif

עשינו סימולציה, סיימתי הכל ראשונה..לא שאני כזאת חכמה פשוט אני לא מסוגלת להתעכב על שאלה אני רצה כמו מטורפת על הדף כדי להגיע לסוף..לא טוב במיוחד בכל אופן ,קיבלתי. 560 אוף זה מבאס 122 אנגלית 122 מילולי וממש קצת בכמותי ואין לי כוח לבדוק.... איך הולכות לכם ההכנות?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif עידוד ?

זה לא חלק מהעבודה של המדריכים ?
שמעי- פשוט קחי לך את השבוע וחצי שנותרו- ותחרשי על הכמותי! תתרגלי מלא מלא מלא מלא ואני מבטיחה לך שתשפרי.. אם תצליחי להגיע בכמותי למצב שאת באנגלית ובמילולי- אני חושבת שאפילו תעברי את ה 600... באמת שווה לך להשקיע בזה. על מה נפלת במילולי ? ואיך את בדרך כלל באנגלית - במבחנים אחרים ?

תודה..../images/Emo20.gif

אממ מסתבר שזאת העבודה של הפורום..או משהו כזה.. באנגלית אני ממש בסדר, נפלתי בקטע של הקטעי קריאה, אין לי סבלנות לחפש יותר מדיי.. ובמילולי האנלוגיות והלוגיקה, עדיין לא בדקתי איפה בדיוק אבל זה בכללי.. מה איתך, איך הלימודים?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אני גם במשבר של ציון מבאס

בסימולציה באנגלית קיבלתי בדיוק כמוך... וגם אצלי רוב הטעויות זה בקטעי קריאה...למרות שגם בהשלמת משפטים לא חסר.... במילולי - רק הפטלים אצלי זה טוב
הכי גרוע- הבנת הנקרא - כי אני בקושי מספיקה להגיע לשם וכמובן יש גם מילים ואנלוגיות שנפלתי בהם <בגלל מילים> כמותי היה דווקא הכי סבבה. אפילו היה פרק אחד בלי טעויות בכלל. עדיין מקווה לקבל יותר בכמותי בפסיכו' האמיתי... מה אמרו לכם על הרמה של הבחינה הזאת ? זה פלוס מינוס כמו הפסיכו' ? או קשה יותר ?

000שירה000

New member
קחי עידוד ../images/Emo23.gif

תעשי חיפוש בפורום, תכתבי "סימולציות" או "סימולציות קשות" או "רמת סימולציה", וכך תכיני לך למעשה לקט של הודעות שמדברות על כמה שהסימולציה יותר קשה מהמבחן האמיתי... העובדה הזאת חייבת להיות מעודדת, וכמה שתראי שיותר חזרו עליה- יהיה לך יותר טוב ב-
... וחוץ מזה- יש עוד הרבה זמן עד המבחן שבו תוכלי להספיק לתרגל מלא כמותי(אולי 10 ימים נראה זמן קצר, אבל תחשבי טוב לאיזה עוד מבחן בחיים שלך כבר התכוננת יותר מ-10 ימים!??!?) תתעודדי
!!! נ.ב. כמה את צריכה להוציא? כמה זה רחוק ממה שאת צריכה?

Kiru

New member
רוצה עוד עידוד../images/Emo35.gif

סימולציות תמיד נמוכות יותר מהאמיתי. זה היה ככה אצל כמעט כל מי שאני מכיר, ואצלי אישית זה היה אפילו די קיצוני. עצה: תמתחי את המילולי עד הסוף... זה הדבר שהכי קל לשפר, אפילו שכבר יש לך אחלה תוצאה בזה. בכמותי - תבדקי טוב טוב במה טעית, ותשאלי את המדריכ/ה שלך אם מדובר בנושאים נדירים או בדברים ששווה לדעת. לפי זה תדעי אם יש סיבה להקדיש לזה זמן. ובהצלחה.

למעלה