זקוקה לעזרתכן/ם

גבות

New member
האם אתן מכירות?

בנות יקרות האם אתן מכירות ומה יש לכן להגיד על ד"ר אריה לידור בקופ"ח מכבי, בהקשר של פריון?

באאבו

New member
לא חארם לפתוח הודעה??../images/Emo5.gif

יותר עדיף ל-ש-ר-ש-ר... בכל מקרה, גבות יקרה - לצערי, אני לא מכירה את הרופא הזה. מאיפה הוא בארץ??

באאבו

New member
שרשור מהו ../images/Emo35.gif

גבות, עכשיו עלה בדעתי שאולי את לא מכירה את הכללים של הפורום.. ולכן פתחת הודעה חדשה - בתמימות יתר... אז, אני מחזירה חזרה את הפרצוף הירוק.. כעקרון, פורום שונה מצ´ט, שבו בכל פעם שרוצים להגיב על משהו כותבים שורה חדשה. כאן, בכל פעם שנפתחת הודעה חדשה, הודעות קודמות נדחקות החוצה, וחבל. אבל, אם ממשיכים הודעה בשרשור, ההודעה שלך נכתבת בכל זאת ומצד שני הקודמות לא "עפות". (הודעה זו למשל, משורשרת להודעה שלך ולקודמת שלי) זה רק נדמה שאף אחד לא ישים לב להודעה שלך כי היא נכתבה מתוך אלף.. גם אני חשבתי ככה בהתחלה - אבל שמים לב לכל פיפס שקורה כאן. את ההודעה הזו, למשל, הייתי יכולה לשרשר להודעה הקודמת שנפתחה, שתיהן שואלות לגבי רופא. אפשר אפילו לצרף אותה להודעה קודמת שפתוחה, ולעשות
... זה כמעט כמו לפתוח הודעה, כי זה בולט מאד וכולם שמים לב. אני מבינה שאת חדשה כאן, אז ברוכה הבאה אלינו, ומקווה שתצאי מכאן מהר. בכל מקרה, עוד תגלי את החשיבות של לשרשר הודעות. יש אפילו קישור להסבר על שרשור (התחרז לי..
), אני אנסה לשלוח אותו.. מקווה שלא בלבלתי לך ת´ראש.. סה"כ שאלת על רופא, ועשיתי לך דוקטורט.. (אבל זה מתבקש) באאבו

למעלה