זקוקה לעזרתכן/ם

שרלוט 1

New member
המלצות על רופא

שלום.אשמח לקבל המלצה על רופא נשים מומלץ של מכבי בתל אביב.תודה.

ינסון

New member
זקוקה לעזרתכן/ם

מי יודעת, מי מכירה, רופא המתמחה בעיקר בטיפול בנשים מבוגרות. קולגה שלי שלעבודה, בשלהי גיל 45, החליטה שהיא מאוד רוצה לנסות להיכנס לריון. היא מעולם לא הרתה ועד כה כל הרופאים שהיא פנתה אלייהם השיבו פניה ריקם... יש לכן עצות???? אולי מפה תצמח לה הישועה.... הרבה, המון תודה! (נועם, סליחה על פתיחת ההודעה...אבל זה באמת חשוב)

טלי26

New member
שרלוט

אני טיפלתי אצל ד"ר לב רן הוא מקבל בצייטלין בתל אביב הוא קודם כל רופא מעולה שיש לו מלא הצלחות וחוץ מזה הוא מה זה נחמד שזה פרט שמאוד חשוב (בשבילי בכל אופן) אגב שמעתי ששתי הילדים שלו גם נולדו מהפריה כך שזה נראה לי חלק מההבנה והנחמדות שלו ללקוחותיו אשמח לתת לך פרטים נוספים אם תרצי ובהצלחה

הרמוניה

New member
נדמה לי שפעם דיברו על בר-חווה

כמי שעוסק בכך ואני חושבת שגם בן רפאל בנוסף אולי חלק מהרופאים שעוסקים בתרומת ביציות הם בעלי נסיון עם נשים מבוגרות יותר הרבה הצלחה לה הרמוניה

באאבו

New member
שתלך ישר לפרופ´ משיח

זו דעתי.. אני יודעת שהוא ה"כלי" בתחום.. ואף אחד לא יסובב את הפנים שלו למראה כמה סטיפות של
. את רוצה להגיד לי שבגלל שהיא בת 45 לא רוצים לטפל בה? איזו חוצפה!!! מישהי שאני מכירה בת 42 עברה טיפולים ונקלטה צ´יק צ´ק.. מי הם הרופאים שישחקו אותה מחליטים? מה ז´תומרת??? מה, היא בת 80? 45 זה עדיין גיל שאפשר להרות בו... שיהיה לה בהצלחה, ושבאמת לא תבזבז זמן... באאבו

באאבו

New member
יו, נראה לי שפישלתי../images/Emo9.gif

כשכתבת "השיבו פניה ריקם".. נכון שהתכוונת לזה שהםא לא הצליחו לעזור לה.. ולא התכוונת לזה שהםא חשבו שאין סיכוי.. סתומה שכמוני.. נפל לי האסימון אחרי שכתבתי את התגובה.. נו,שויין.. טוב, העיקרון לא השתנה - לדעתי, בכל זאת כדאי שתלך למשיח. באאבו הפשלנית...

א י נ ס

New member
מה זאת אומרת השיבו פניה ריקם?

זה גיל שעדיין אפשר ללדת בו. כמובן שחשוב לדעת מה הפרופיל ההורמונלי שלה. יש כאלו שכבר בגיל 42 גומרות את סוס הביציות ויש שבגיל 47 עוד יולדות מהביציות שלהן. העובדה שהיא לא היתה מעולם בהריון לא משחקת לטובתה. IVF לפי החוק אפשר לעשות רק עד גיל 45 מהביציות שלה, ועם ביצית של תורמת עד גיל 51. הזרעות היא יכולה לעשות כל עוד יש ביוץ ופעילות הורמונלית תקינה. יש רופאים שלא אוהבים מטופלות מבוגרות כי הן מקלקלות להם את הסטטיסטיקה. רוב הרופאים יבדקו פרופיל הורמונלי, ולפי זה יחליטו לאיזה טיפול להפנותה.

ינסון

New member
אינס יקרה

לא ירדתי לפרטים על מנת לא להשמע מחטטת , היא פנתה אליי בשאלה, מתוך ידיעה שאני מאלו שמנסות, ולכן אולי יהיו לי הפרטים. אני לא ממש יודעת את המגבלות הכרוכות בטיפולים לנשים מבוגרות יותר ותארתי לי שפה בוודאי יידעו (וכמובן שצדקתי). ממה שהבנתי בין השורות היה שהיא פנתה למספר רופאים שפשוט הוציאו לה את הרוח מהמפרשים שהסיכויים שלה להרות הוא ממש קלוש אם בכלל והם פשוט לא נתנו לה סיכוי. יונת

נשים מבוגרות מורידות ת´סטטיסטיקה

של ההצלחות. לכן יש רופאים/מרפאות שלא יקבלו לטיפול נשים מעל גיל מסויים, או יציירו בפניהן תמונה כל כך שחורה וחסרת סיכוי, שהן מוותרות מעצמן. בהרבה מרפאות פוריות בארה"ב מקובלת מגבלה שרירותית של גיל 42, והסיבה היא שבגלל שהסיכוי אכן יודר עם הגיל, זה מקלקל להם את הסטטיסטיקה. נכון מגעילים?

א י נ ס

New member
יונת, החברה שלך צריכה להיות חזקה

לאסוף אינפורמציה, ואז להחליט למי היא הולכת. הרופאים שעוסקים עם תרומת ביציות, מטבע הדברים, גם יתנו לה תקוה להצלחה. בשביל תרומת ביצית היא צריכה רק רחם תקין, הבנתי שאפילו אם כבר נפסקה הווסת, אפשר ליצור רירית שגשוגית ע"י תרופות. אני חושבת שכל הרופאים באסותא עוסקים בנושא, כמוכן רונאל מאסף הרופא.

ינסון

New member
איך מעבירים קישור

אני רוצה להעביר את הקישור לתא הדואר שלה...איך בדיוק???? יונת

מרב.

New member
ד"ר אריה רזיאל- מקסים

הוא עובד באסף הרופא. איש עדין, שקט ומקסים. מרב

מירבי*

New member
ד"ר רזיאל- המלצות חמות מאוד

ד"ר רזיאל הוא הרופא שלי בשנים האחרונות, מדובר ברופא מקצועי מאוד, רגיש, קשוב מאוד למטופלות שלו, עדין ומתחשב. הפונדקאית שלי נמצאת עכשיו בהריון מטיפול שהוא עשה לנו. בקרוב יתארח ד"ר רזיאל בפורום פונדקאות ואפשר יהיה להפנות אליו שאלות. בהצלחה מירבי*

למעלה