זקוקה לעזרתכם

תאיר18

New member
זקוקה לעזרתכם

היי לכולם התחלתי ללמוד פיזיקה... אני משלימה לחמש יחידות בגרות הצטרפתי לכיתה באיחור ואני לומדת עכשיו את תחילת החומר מספרים כרגע מתעסקת בקינמטיקה אני קוראת את ההסברים והנוסחאות ומרגישה שמבינה אבל... לא מצליחה לפתור תרגילים האם מישהו מוכן לעזור לי... או אולי להפנות אותי למקורות מידע באינטרנט מודה לכולם מראש נ.ב. חייבת לציין שלא תיארתי לעצמי שלימודי פיזיקה כל כך מייאשים

yarinkr

New member
היי,לימודי הפיזיקה אינם מייאשים

תהי רגועה.. אני יכול לדבר רק בתור אחד שהצליח בבגרות ולא יותר מזה.. עשיתי קורס ביואל גבע, ואני יכול לומר לך שבהתחלה למדתי כל כך הרבה שעות על כל כך מעט חומר,אני פשוט צריך המון זמן על מנת להפנים מושגי יסוד.. למשל,המושג העתק נקלט אצלי בערך אחרי 8 שעות והסברים מחברים.. אבל בחשמל תוך שעתיים הבנתי דברים שלאחרים לקח הרבה יותר זמן.. בכל מרה מה שאני מנסה להגיד זה שצריך לתת הרבה זמן לכל חומר חדש,במיוחד אם את לומדת לבד ובההתחלה,לפתור כמה שיותר תרגילים,מהקלים לקשים,לא לוותר לשום תרגיל,ואז גם צוברים בטחון והרבה יותר נחמד.. זה אמנם נשמע קלישאתי אבל ככה זה,זמן זמן זמן וטיפה אהבה יספיקו לבגרות

yarinkr

New member
דיברתי רק על פיזיקת ביצפר כמובן

שהשביתה תסתיים אני כנראה אהיה גמור . יש מצב שאני אביא שק שינה לאוניברסיטה ואשן שם פעם פעמיים בשבוע באחת הכיתות

Musi© Gi®l

New member
חחחח המחשבה הזאת עוברת לי לפעמים

בראש כשאני מסיימת ב 6 בערב וכבר חושך ויום למחרת מתחילה ב 8 בבוקר. זה רעיון מאוד יעיל.

למעלה