זקוקה לעזרתכם SOS

איילת

New member
זקוקה לעזרתכם SOS ../images/Emo101.gif

לקחתי הסמסטר שלושה קורסים במקביל ואני פשוט קורסת תחת הנטל, שכן העבודה לצערי השתלטה לי על החיים. במוקד הפניות אמרו לי שאני יכולה להגיש בקשה לדחיית הקורסים לסמסטר הבא (עד ה-24 לאוקטובר) תמורת 690 ש"ח לקורס. מכיוון שהתאריך עוד יומיים אני זקוקה לעצה מהירה - האם כדאי לי לשלם סכום גבוה כ"כ או פשוט לעשות כמיטב יכולתי הסמסטר ומקסימום לגשת לבחינות בסמסטר הבא? (אולי גם זה בתשלום, אני לא בטוחה...) תודה מראש לכל המייעצים.

Peekaboo

New member
את רוצה לדחות את כל הקורסים../images/Emo35.gif

והתשלום - הוא עבור דחיה של כל השלושה או לכל אחד
האם הבעיה היא רק הבחינות
אם כן, אז עדיף שתעשי כמיטב יכולתך ומקסימום תגשי לבחינות בסמסטר הבא. אך האם תוכלי לעמוד בהגשת מטלות
באילו קורסים מדובר
האם הם נחשבים קשים
קלים
משוּ באמצע...
אני אישית נוטה להמליץ לך לא לדחות, אבל פרטים נוספים יעזרו...

איילת

New member
אני רוצה לדחות אחד או שניים

כל קורס שאני אדחה אצטרך לשלם 690 ש"ח נוספים. מדובר במבוא לסטטיסטיקה ב', מבוא למיקרוכלכלה ותקשורת - טכנולוגיה, חברה תרבות. את האחרון אני נוטה שלא לדחות, כי הוא נראה לי קל. השניים האחרים הם קצת קשים לי כי אני יותר הומנית מאשר ריאלית. בקשר לעמידה בהגשת המטלות - האמת, לא חשבתי על זה... אני מאמינה שאוכל להסתדר אבל אקבל ציונים נמוכים יחסית.

Peekaboo

New member
אם את חושבת שתוכלי לעמוד...

...בהגשת המטלות, אז אל תדחי. חוצמזה, אולי בסמסטר הבא גם יהיה לך עומס עבודה, ואז מה...
אני בעד לעשות את המקסימום האפשרי, ואם יהיה צורך - לדחות רק את הבחינות.

דיסוצ

New member
אני דווקא בעד לדחות

קורס אחד, נניח, כי פשוט חבל לעשות את כולם ולא להשקיע באף אחד. סטטיסטקה ב' לא קשה כל כך ואין הרבה חומר. בסמסטר הבא תדעי להירשם רק לעוד קורס אחד, או כמה שתוכלי מבחינת העבודה. לא שווה לשלם 700 ש"ח בשביל לישון בשקט כמה חודשים?

eyalap

New member
גם מיקרו כלכלה

לא קשה ואין בכלל הרבה חומר ללמוד

איילת

New member
אם אתם אומרים שהם לא קשים...

אז נראה לי שאעשה כעצת Peekaboo ולא אדחה. תודה לכולכם על הייעוץ

למעלה