זקוקה לעזרה

123raty

New member
זקוקה לעזרה

אני בחורה בת 18, מלאה ורחבה יש בבית הספר מסיבת סיום ונשף אבל אני לא יודעת איפה אפשר למצוא שמלות יפות למידה שלי (5 6 ) זה מאוד מסתכל, אני דיי מתביישת לגשת לחנויות של מידות גדולות ועוד יותר לחנויות של מידות רגילות שיגידו שאני שמנה מידי ואין שם מידות בשבילי מה אפשר לעשות? איפה אפשר להשיג שמלת נשף יפה? (עד 800 ש"ח פלוס מינוס) אולי ללכת לתופרת? ואם כן, האם רק בצבע שחור? ואיך לעשות כדי שתחמיא לי? אשמח לקבל עזרה דנה

שמלה

אני ראיתי אתמול שמלה מהממת באישה אישה. יש שם מידות גדולות, השמלה שחורה ארוכה (שרוול כתפייה רחבה) עם רצועות אדום עמום עם נוצצים. באנת מדהימה ולא מאוד יקרה(בסביביות ה 400-500) שווה לך לבדוק כי על הגוף היא חלום

123raty

New member
איפה זה "אישה אישה"?

שאת מדברת עלייה?באיזו עיר?

אשה אישה

זאת רשת חנויות בגדים כמו מתאים לי וקאסטרו. בטח יש אותה בקניון הקרוב אליך

rikibit

New member
כנסי...../images/Emo26.gif

אני יכולה להשכיר לך שמלה שעיצבתי,מאוד מתאימה למסיבת נשף במחיר סביר..שמלה מקסימה ומחמיאה אם את מעוניינת צרי איתי קשר במסר פרטי.

lee_1

New member
הייי, יש לי רעיון בשבילך ../images/Emo9.gif

היי דנה מאיפה את? לפניי שנתיים הייתי בידיוק באותו מצד כמוך והחלטתי על חצאית וחולצה, בסוף יצא יפה מאוד וקיבלתי המון מחמאות החצאית עצמה מאוד "מלכותית" ויחד עם זאת עדינה אם את גרה קרוב אין לי בעיה להשאיל לך... אנחנו בערך אותה מידה ואם החצאית לא תמצא חן בעינייך אז יש לי שמלה שלבשתי לחתונה של אח שלי, אבל היא הרבה יותר מבוגרת. צרי איתי קשר במסרים אם את מעוניינת

sivosh

New member
גם לי יש שמלה, שלבשתי לחתונה של

אחותי ואח"כ גם לנשף.. איזה אזור את? אשמח להשאיל לך.. או לחלופין למכור אותה.

מוכנה בשמחה לעזור

הסטודיו שלי נותן מענה בקווים בדגמים ובבדים אופנתיים לצרכים של נשים בגילאים שונים המחפשות מעצבת מנוסה שתבין אותן כי הן לא מצליחות למצוא בגדים בחנויות רגילות. אני קשובה לרחשי ליבן מגשימה פנטזיות אך נשארת מחוברת למציאות . מחירים סבירים וזולים בהשוואה למעצבים בבוטיקים בדזינגוף . אשמח כשתצרי איתי קשר לתאום פגישה בטלפון

DREAM111

New member
שמלת נשף

אז ראשית כתובות יש במאמרים לחנויות. אחרי שראיתי את הבנות מציאות את שמלותיהן ממליצה בחום בדיקה ואולי למצוא את עצמך בין הדברים של הבנות. עוד אופציה לנסות בבורדו. יש לה חצאיות יפיפיות ופרקטיות גם לאח"כ עם חולצה יפה.

למעלה