זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

סליחה על ההודעה הלא סימפטית, אבל גם זה קורה..... יש לי בבית סתימה בשירותים יש אפשרות שאצליח לתקן לבד? לפחות עזרה ראשונה או שעדיף להזמין אינסטלטור? ואם כן - מה טווח המחירים? אין לי מושג ואני לא רוצה שירמו אותי. תודה מראש על התשובות

מאגר

New member
תיקון סתימה בשרותים :

אם אתה גר בבית משותף בקומה נמוכה וכאשר שכנך מורי את המים המים עולים אצלך הסתימה היא יותר נמוך ממך ויש להזמין אינסטלטור. אם הסתימה היא רק כאשר אתה מוריד את המים יש אפשרות לנסות עם פומפה (אותה גומית ואקום עם הידית) שניתן לרכוש בכול חנות כלי בית, או טמבוריה, או הסנטרים. אם אין לך כזו בבית רצוי מאוד שתהיה לך. הדרך הראשונה שניתן לנסות וא למלא דלי מים רצוי מים חמים ולשפוך אותו בבת אחת לאסלה בדרך כלל זה עוזר אם לא עזר לנות פעם פעמים נוספות אם לא עזר לנסות עם פומפה. בהצלחה ושב"ט דורון ט

אני בת...

ואני גרה בקומה שלישית ואחרונה אני צריכה לשאוב את המים מהאסלה לפני שאני משתמשת בפומפה ושופכת מים חמים? המים לא מציפים את האסלה, רק עולים כשמורידים את המים ואז יורדים חזרה, אבל לאט. תודה על העזרה!

לדעתי נתקעה שם תחבושת הגיינית,לכן

המים לא ורמים ברצף. מקווה שתפתרו את הבעיה בדרך שהסבירו לכם, ולהבא לא לזרוק תחבושות וכדומה לאסלה, בגלל ספיגת הנוזלים והתרחבותם עד לסתימת המעברים באסלה.

למעלה