זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

בעוד כשלושה שבועות יש לי חתונה של חברה טובה ואני מחפשת משהו ללבוש. אתמול הייתי בחנות של "אישה אישה" ומצאתי שתי הופעות מהממות אבל.....מ א ו ד!!!!!!!!!!!! יקרות...(כל הופעה משהו בסביבות 1,500 ש"ח) הייתי גם במתאים לי אך שם לא מצאתי שום דבר אני לא רוצה משהו "פנסי" מידי אלא משהו שאוכל גם ללכת איתו אח"כ. באם ידוע לכם על חנות כלשהי שבה אוכל למצוא בגדים לחתונה אשמח לשמוע. כמו כן, ידוע לי שבהרצליה היכן שהוא ישנה חנות המפעל של "אישה אישה" אם אחת/אחד מכן/ם יודע את הכתובת או היכן בערך היא נמצאת אשמח לקבל את המידע. תודה רבה מראש מלאה (שכבר נואשה מחיפושים וממחירים שקורעים את הכיס...)

DREAM111

New member
היי מלאה איזה כייף לראותך כאן

אז בואי נתחיל יש המון חנויות שאת יכולה ללכת לראות בהן. בעונות הגיעה הקולקציה החדשה של הסתיו והצצתי בנתיים וראיתי דברים מטריפים לדעתי. כמו כן את יכולה לנסות אצל ורדה לילית בשרינה בקרייזי ליין ועוד. אני לפעמים את הגדי לארועים ש"חשובים" כך נגדיר זאת לי אני קונה אצל מתוקה בת"א. את כל הכתובות את יכולה לראות במאמרים למעלה. ספרי מה קנית בסוף והכי חשוב שיהיה המון

תודה יקירה...

מתוקה...כבד לטעמי.... אבל בהחלט אנסה אצל שרינה וורדה ולילית ובוודאי שאספר את הראשונה שתדעי ושוב תודה מלאה (שמתמלאת תקווה ברגע זה...)

בהרצליה יש את האאוט-לוק

שהוא מרכז עודפים.(רחוב משכית פינת מדינת היהודים) יש שם את דופלו, שלפעמים יש מציאות במידות הגדולות, יש את אשה אשה , יש את מתאים לי..ואפילו את הגרה במחירי עודפים. הבעיה שם שהמחירים מאוד אטראקטיביים, א ם מוצאים מה שרוצים.. (בדגש על ה-אם) בהצלחה!!

Agalgala

New member
האם ניסית את "ג'אמפ" ?!

באופן אישי, אני מאוד מאוד אוהבת את האופנה שלהם. גל

מסכימה עם עגלגלה!

לג'אמפ יש באמת בגדים אלגנטיים בקו מאוד צעיר! גם אני באותה הבעיה, ידיד ילדות שלי מתחתן ב14 לספט' ומעכשיו אני שוברת את הראש מה ללבוש ואיפה לקנות. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ואשמח אם תספרי לנו מה קנית ואיפה.
יום טוב!

אז ככה....

קודם כל תודה לכל המייעצות... שנית... מחר אני נוסעת להרצליה לאאוט לט כדי לבדוק מה קורה שם... במידה ולא תהייה הצלחה אני אסע ביום רביעי לבילו סנטר כדי לבדוק שם את "הסחורה"... מבטיחה ליידע אתכן/כם בכל צעדיי מלאה...(שכוססת ציפורניים...עוד שבועיים בדיוק ולי אין מה ללבוש...)

DREAM111

New member
מלאה ממתינים לשמוע על טיולך

ברחבי ארץ ישראל בעקבות הבגד המסתורי לחתונה הקרבה ובאה. ובכייף בטוחני כי כולן שמחו לתת עצה העיקר שתפסיקי לכסוס צפורניים שיהיו יפות לכבוד החתונה. תהני בהרצליה.

למעלה