זקוקה לעזרה...

DeadGirl

New member
זקוקה לעזרה...

ידיד שלי נוסע לבקר את חבר שלי לשעבר והיום הוא שאל אותי אם אני רוצה לשלוח לו משהו...אני רוצה להכין לו משהו ורציתי לדעת אם יש אפשרות לכשף או להכניס באותו חפץ אנרגיות בשביל להחזיר אותו אלי או לגרום לו לחשוב עלי יותר...זה ממש ממש חשוב אם תוכלי לעזור לי ולתת לי עצות איך לנצל את ההזדמנות הזאת בדרך כל שהיא אני ממש ישמח.... תודה מראש.

Jerald_Admonds

New member
תקחי טבעת

תחזיקי אותה חזק חזק בכף היד שלך ותזמני לפניך את כל האהבה העזה שאת חשה כלפיו(אם בכלל). תתמלאי בה עד שתרגישי שאת לא יכולה להכיל אותה יותר ותתני לה להתנקז אל תוך הטבעת. תחתמי את האנרגיה בטבעת על ידי אמירת מילה או ביטוי של סגירה, או פשוט תדמייני את האנרגיה זורמת בצורה מעגלית בטבעת, ותרגישי אותה קורנת. ו.. זהו. שום דבר שיכפה עליו משהו, רק יגרום לו לחוש את האהבה שלך, ואולי הוא יחליט להחזיר לך אהבה.

DeadGirl

New member
הוא לא שם טבעות...

אני יכולה לעשות את זה עם כל חפץ אחר? אני לא יכולה להתקשר אליו כי המצב לא מאפשר לי...כרגע אני צריכה לפעול מאחורי הקלעים כי זה הדבר היחיד שיכול להחזיר אותו אלי... יש אולי עוד דברים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם? ו-תודה רבה שי על העזרה :)

Jerald_Admonds

New member
לא שם טבעות?

אז עדיין אפשר לעשות את זה עם כל דבר אחר, ואם זה אפילו חפץ שמזכיר אותך אז עוד יותר טוב.. יש לי עוד כמה הצעות אבל הצבא קורא. להית'

DeadGirl

New member
הוא לא שם טבעות...

חשבתי אולי אם אפשר לעשות את זה עם חפץ אחר...? ואני לא יכולה להתקשר אליו כרגע כי המצב לא מאפשר לי...אני צריכה עכשיו לפעול מאחוריי הקלעים...רק ככה אני יוכל להשיג אותו שוב. רציתי לדעת אם יש עוד אפשרויות שאתם יכולים להציע לי...? ושי תודה רבה רבה

למעלה