זקוקה לעזרה

שרונוש16

New member
למרות

למרות שכולם מודעים לבעיה הם הולכים פה אחד עם המגד שממליץ שלילי...אני לא חושבת שזה מה שהוא ירשום כנימוק, הוא בטח ינסה לחפש סיבה אחרת לרשום למרות שלי הוא אמר ולמפקד שלי שאין סדכ וגם כי בעיה שלי שעברתי מג׳וב ללחימה, גם אז היה מצב קשה ובכל זאת עברתי...הרופא והמפקד הישיר אמרו לי שהם רוצים שטני יצא מהגדוד כי המצב באמת קשה אבל הם לא יכולים ללכת נגד המגד...והמשקית תש גם לטובתם...

ori239

New member
אל תגישי קבילה כרגע

כאחד שהיה בצד השני (שליש גדוד) וגם ענה לכמה קבילות בשם היחידה,
אני ממליץ לך לא להגיש קבילה עד קבלת התשובה על בקשת ההת"ש.

תני לבקשה לרוץ עם ההמלצות, תוך שבועיים לערך תתקבל תשובה.
במידה והתשובה תהיה שלילית, צייני אותה פה ונעזור לך להתקדם משם.
את יודעת אולי מה הנימוק שהמג"ד ציין ע"ג הטופס? מה ההסבר שלו להמלצה השלילית?

אני אומר לא להגיש קבילה כרגע - כי לא תשיגי כלום.
מנקח"ל יגידו שהתנהלות היחידה תקינה וכי עשו הכל כדי לעזור לך להגיש בקשה, הבקשה הוגשה וכרגע בטיפול ואין דופי בהתנהלות.
לכן הקבילה תיסגר או שלחלופין ייערך מעקב אחרי הטיפול בבקשה, אבל לא תרוויחי מזה כלום.
ביחידה את תצטיירי כחיילת קנטרנית, מאחר והגשת קבילה שרוב הסיכויים היא שאינה מוצדקת, והמשמעות היא שגם לא נתת צ'אנס לפתור לך הבעיות אלא ישר "כיבסת הכביסה המלוכלכת בחוץ".

הנציב לא מחליף תהליכים פרוצדורליים בצבא, אלא מתערב כאשר אלו לא ננקטים או ננקטים באופן שגוי/שלא ע"פ הפקודות.

בכל אופן שיהיה בהצלחה!

שרונוש16

New member
מבהירה משהו..

גם לגבי ההודעה השנייה ששלחת, כשאמרת שיש המלצה של הרופא להתש 3..
הבעיה העיקרית היא כזאת, בשיחה עם הרופא הוא אמר שאני לא צריכה להישאר בגדוד כי המצב שלה קשה, אבל הוא לא יכול ללכת נגד המגד שלא מאשר, לכן על הטופס גם הוא כותב שלילי...
עשיתי עשרות שיחות עם המגד, הוא אטום!! הוא מוכן אולי להביא לי חמשושים (שזה כבר יש לי ממזמן בגלל ההתש 2) ואפטר מידי פעם כשיתאים להם...זה מה שהוא גם כתב על הטופס, התש 2 עם אפטר כשיתאפשר...זה לא באמת עוזר..
המפקד הישיר שלי מת להוציא אותי! אבל לא יכול ללכת נגד המגד, לכן גם הוא מכיר את הבעיה אך ממליץ שלילי...כנ''ל גם המשקית תש..
כולם מכירים את הבעיה וחושבים שעליי לצאת אבל המגד לא מוכן לשמוע..וכולם הולכים אחריו...

אושי231

New member
אני גאה בך על התשובה הזו

ori239

New member
אם יש המלצה של רופא יחידה להת"ש 3

אמורים להגיש עבורך פסילת מקצוע ע"ס ההמלצה.
מה שאומר שלא תוכלי להישאר בתפקידי לחימה (אני כמעט בטוח שבכולם).
בכל מקרה אם הדברים הם אכן כמו שאת מתארת, לדעתי זוהי אטימות.

המלצות להמשך:
בקשי ס"ר מג"ד, שימי את הדברים על השולחן ובקשי לצאת מתפקיד לחימה ע"ס בעיות בבית וע"ס המלצת הרופא.
דאגי שיממשו את הנחיית הרופא (אם יש טופס שבו כתוב שחור ע"ג לבן המלצה להת"ש 3).
במידה והאטימות תבוא גם בכתב, בקשי עותק מס"ר ופני לנקח"ל.

בהצלחה!

למעלה