אוקיי
אני אנסה להיות תמציתית, למרות שהרבה דברים עברו לי בראש במהלך הקריאה. אני דווקא חושבת שמה ש"הוריד לו ממך" (ולא בצדק לדעתי, אלא פשוט נטייה פסיכולוגית שכזו) היא עצם העובדה שאחרי שהתעקשת לא לישון אצלו, נעתרת לו והסכמת. מאותו רגע הוא החל לראות בך כמישהי שהוא לא צריך להתאמץ כל כך כדי להשיג, כבר "נכבשת". גם מהלך העניינים שמתואר לאחר מכן שבו הוא מוריד את הקצב, אבל כל פעם שהוא יוצר קשר הוא זוכה לנכונות ותשומת לב, לדעתי חיזקו אצלו את ההרגשה הזאת יכול להיות שהעובדה שהוא מודע לבנים אחרים בעברך, איתם גם העניינים לא היו רציניים, גרמו לו להאמין שגם הוא לא צריך להתייחס אליך ברצינות - שוב, אני ממש מדגישה שאני לא שותפה לראייה הזאת ולדעתי מה שהיה בעברך, הוא מהעבר, והוא לא מחייב אותך לנהוג באופן כזה או אחר בעתיד (כלומר, גם אם בעבר ישנת עם בנים אחרי 3 שעות היכרות, אם בקשר חדש תרגישי בנוח אחרי חודש, זה בסדר גמור). אני רק רוצה להדגיש איך לדעתי הוא רואה את הדברים. אני יכולה להיות יותר ישירה אבל נראה לי שהפואנטה עברה גם ככה, עכשיו הגיע שלב העצות. תעיפי אותו ומהר! הבחור חושב שהוא יכול לשחק בך, להתחיל חזק כדי לכבוש אותך ואז לעמעם את הכוונות שלו כדי שתפקפקי אם הוא מעוניין? - ממש לא לעניין! לדעתי כל אדם ראוי להרגיש מחוזר ונאהב במערכת היחסים שלו. בכל מקרה נראה כי הדרך היחידה לאפס אותו היא להתרחק, אם הוא יחזור להתנהלותו הקודמת, זה כבר שיקול שלך, למרות שהייתי חושבת פעמיים בכל מקרה. דבר שני, קחי לקח לעצמך ולמערכת היחסים הבאה שלך > לעולם אל תתני לאדם אחר לגרום לך לעשות פשרות עם עצמך. כשאת עושה החלטה, כמו לא לישון אצל מישהו כי זה נראה לך מוקדם מדי, תהיי סמוכה ובטוחה שזאת ההחלטה הנכונה. במקרה הזה לבחור היה קצת אינפורמציה עליך מהעבר והוא ניצל אותה שלא בצדק למען האינטרסים שלו. תאמיני בלגיטימיות של ההחלטה שלך ותהיי חזקה. אני לא נגד שיח פתוח שאולי יגרום לך לשנות את דעתך, אבל זה נשמע כאילו הוא דחק אותך לפינה. ובאשר לוולנטיינז - את צריכה לראות את זה כ"האם הוא יזכה לבלות איתך" ולא להפך, ולפי ההתנהלות שלו כרגע, הוא לא ראוי לכך. המון בהצלחה...