זקוקה לעזרה!

danirit1

New member
זקוקה לעזרה!

אז ככה, הייתי רוצה לשתף אתכם באיזושהי התפתחות קטנה שהייתה לי בתחום הרומנטי וזה קצת סוג של פלונטר כי אני לא יודעת איך לפתור את זה או איך להמשיך מהנקודה שאני נמצאת בה עכשיו. הייתי שמחה אם הייתם אומרים לי מה אתם חושבים בעניין. זה קצת ארוך, אבל מעניין. אז ככה, הכרתי בחור, מהפייסבוק, זאת אומרת יהיה יותר נכון לציין גם את הרקע של זה, זה לא בדיוק מהפייסבוק מה שקרה זה שיום אחד אני רואה בקשת חברות מאיזשהו בחור, אני בדר"כ מאשרת את כולם, רק כדי להימנע ממצב שמכירים אותי אבל אני לא מכירה אותם. בכל מקרה, לא הכרתי אותו, אישרתי אותו, הוא התחיל לדבר איתי בצ'ט הקטן של הפייס, והוא היה מאוד כן, הוא פשוט אמר, תקשיבי, ראיתי אותך במועדון, אהבתי, ובגלל זה אני פה (זה מה שהוא אמר בשורה תחתונה כמובן, זה לא ציטוט חח) מה שקרה זה שהייתי מתוייגת בגלריה שכלמי שהיה במסיבה כנראה עבר עליה, ומשם הוא מצא תמונה שלי מתויגת, ומשם אתם יודעים את ההמשך. אחלה. עד פה מגניב. לא ממקום של גאוותנות או משהו אבל זו סיטואציה די מוכרת ובנאלית, לפחות לי, כל העניין של להכיר מישהו, פייסבוק להחליף טל' עניינים, ככה שלא התלהבתי יותר מדי. גם לא מהתמונות שלו וכל זה. אני בעד להכיר את הבן אדם יותר. בכל מקרה, הוא מתחיל להתקשר וסמסים עניינים בכיוון של פגישה כמובן. מפה לשם, נפגשנו לקפה. הוא נחמד אני נחמדה הכל אחלה. לא עברה חצי שעה שהוא שם אותי בבית אחרי הדייט, והוא שולח סמסים של תקשיבי, אני בשוק ממך, אני בשוק לטובה, ממש התלהבתי ממך, את עדינה וקטנה ומתוקה...וטהטהטהטה... סבבה. היינו בעוד דייט, גם אחריו מטר של סמסים מאוהבים כמו- איזה יפה את וכיף לי איתך ומאמי ובובי וקוקי ואין סוף שטויות. לא שאני מזלזלת או לא מאמינה, זה פשוט התחלה, אז זה לא כ"כ משמעותי. כבר בפגישה השלישית, היו מצידו דיבורים של "אם היית חברה שלי" או "כשתהיי חברה שלי" או "כשנהיה ביחד".. הפגישה הרביעת הייתה יום אחרי השלישית, הוא בא רק לכמה זמן כי הוא היה בסידורים קרוב, אז זה לא היה פגישה רשמית כביכול. פשוט ישבנו באוטו, ממש פגישה כדי לראות אחד את השני. מה שהיה מעניין זה שבמהלך הפגישה הוא קיבל טל', הוא ענה ואמר: אני עם דנה (השם שלי), הבחורה שסיפרתי לך עליה. הייתי בשוק, זה ממש החמיא. לאחר מכן, הוא קיבל טל' מבחור שאני מכירה (ראיתי את השם על הצג), או יותר גרוע, היה לי קטע איתו. מיני. והוא יודע. כי יצא לנו לדבר איכשהו על אותו הבחור בהתחלת הקשר, והייתי כנה ואמרתי לו שהיה לנו קטע קצר לפני יותר מחצי שנה ושם הסיפור נסגר. בכל מקרה, הוא קיבל את הטל' והוא לא רצה לענות. הוא לא ענה..ואח"כ שההוא התחיל להציק הוא ענה..סיים אחרי כמה דק' את השיחה. מיותר לציין שהבחור (לפחות נראה) ממש "דלוק". אם זה לנשק אותי ולחבק אותי בכל הזדמנות אפשרית והעקביות של הטלפונים והסמסים בבית לא סותרים את ההנחה הזאת. כמו שיש לנו סמסים מגניבים יש לנו טלפונים ארוכים של שיחות והכל. הכל הולך לכיוון מבטיח. סמסים בבוקר של בוקר טוב מתוקה בוקר טוב נסיכה היו סמסים של "מעניין אותי איך יהיה בינינו" ועוד דברים שנאמרו לגבי שאיפות מסוימות מצדו וכאלה. חשוב לומר שהוא דאג לכך שכל יום יהיה קשר אם זה סמס או שיחה, או אם אנחנו מתכתבים, אז אפילו באמצע הוא מתקשר ואומר "רציתי לשמוע את הקול שלך" פה מתחילה התפנית. יום שישי אחד שאמרנו שהוא בא לאסוף אותי ונראה אצלו סרט, אמרתי לו, תקשיב מאמי, אני לא ישנה אצלך. ושם הוא התחיל לדבר אחרת. הוא הרגיש פגוע שסירבתי לישון אצלו, קרא לזה פגיעת אגו אמרתי שאני רוצה שנשמור על קצב ושזה יתקדם לבד, והוא אמר: בקצב שלך את מתכוונת שאלתי אם זה בעייתי הוא אמר- "לא. פשוט קבעת עובדה. אני לא מצפה לשומדבר ואני זורם גם ככה וגם אם לא יהיה שום דבר. אבל לא באתי וקבעתי עובדה, ואת האמת לפי הקו מחשבה שלך, אני מבין למה את לא רוצה לישון אצלי כי פשוט נעלת את עצמך ולפי דעתך הקצב שלך זה הקצב המושלם, נשמע יותר כאילו עשית טעויות בעבר ואני זה לשלם עליהם במקום לתת לי להרגיש מיוחד אצלך." עניתי לו שזה רק ההרגשה שלי, שאני רוצה שיהיה לי נוח. ואז הוא אמר לא נורא, אפשר לדחות את זה לעוד חודש, שנכיר יותר ונהיה ביחד פשוט חשבתי ששנינו רצינו את זה ממש אז הזמנתי אותך אליי בקטע כזה פה קצת אכלתי סיבוב על מה שהוא חושב על זה שאני לא רוצה לישון אצלו אחרי 3 פגישות אני רואה את זה בתור כבוד עצמי ושמירה על עצמי ועל הערכים שלי, וכמובן לשים כערך עליון את ההרגשה הנוחה שאני רוצה שתהיה לי כשאהיה אצלו. הוא לא ראה את זה ככה. בכל מקרה, היה שיחת טלפון, דיברנו קצת על הדברים, הוא אמר שהוא תמיד גרם לי להרגיש טוב ונוח ואני הצדקתי אותו, וקבענו שאני כן הולכת להשאר לישון בסופו של דבר. מאוחר יותר בערב כשהוא היה אמור לאסוף אותי, הוא התקשר קצת לפני, ואמר שהוא מובך ולא נעים לו אבל..צמח לו הרפס על השפה! ואז הוא אמר שלא נתראה בערך איזה 4 ימים עד שזה יעבור. אוקיי..בסופו של דבר הכל התבטל, התבאסתי, הוא הצטער והבטיח לפצות. מעניין ההרפס ועד היום הכל השתנה. בקושי טלפונים, כמעט ואין אסמסים. למרות שדיברנו שיחה קצרה אחרי יומיים, הוא אמר אפילו שההרפס ממש ממש עבר, מאז ועד עכשיו, עבר שבוע וקצת, ולא נפגשנו פעם אחת. יש לציין שלפני יומיים חשבנו להיפגש, ואז עלה נושא חדש- המרחק. הוא רצה לבוא לקחת אותי אליו אם אני נשארת לישון, (כדי שיהיה שווה את המרחק או וואטבר) ועוד יום למחרת היה לו סידור בבוקר ואח"כ נסיעה למרכז. אז הוא גם הציע שאני אחזור בתחבורה ציבורית אחרי אותו הלילה. דבר שמאד לא אהבתי בסופו של דבר, באותו הערב שהיינו אמורים להיפגש, לא שמעתי ממנו. למחרת בבוקר אני רואה סמס- מאמי מצטער, יצאתי למועדון עם חברים (המועדון הזה מאוד קרוב אליי ככה שיצא שהוא לא בא אליי אבל כן יצא למועדון קרוב אליי) לא הסתרתי את הכעס, ואמרתי לו שאני מאוכזבת ממנו שהוא לא עשה לפחות טל' כי סך הכל קבענו שהוא יעדכן אותי אם נפגשים או לא באותו הערב. הוא אמר שאני צודקת. אבל הוא חשב שהוא יראה אותי במועדון הכל מקרה (זה מועדון שאני יוצאת אליו בדר"כ) אמרתי לו- מה ז"א תראה אותי כבר במועדון מה אני איזה ידידה שלך שאתה מצפה לראות במועדון הוא אמר שזה לא קשור וככה הסתיימה ההתכתבות. משם ועד עכשיו שום טל', וסמסים מאד קטנים בכלל לקראת הערב, כמו מה קורה מאמי שלא מובילים לשום מקום. אני מאד בן אדם שמתגבר ואוסף את עצמו מאד מהר מפגיעות. ולכן אתמול כמעט שיצאתי לדייט, באמת, לא היה אכפת לי, אם הוא מזלזל, אז גם לי מותר. אני באמת בסיטואציה של BEEN THERE DONE THAT, והכרתי מגוון רחב של גברים ומגוון רחב של התנהגויות מגוונות שלהם, ככה ששום דבר לא מפתיע. היום הוא מציע לך את עולמו, מחר הוא נעלם אל תוך האופל כלעומת שבא. אנחנו אפילו לא מוגדרים למשהו אם כל הכבוד בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. אתמול היה סמס ממנו, הוא אמר שהוא מתעגעגע, שכיף איתי ואני חסרה לו אמרתי לו שעדיין לא מאוחר, הוא אמר שברור שלא. אמרתי לו שאני בפאב עם ידיד, והוא שאל אם זה דייט (אם הוא היה יודע שאנחנו בקשר טוב ועקבי הוא לא היה שואל את זה), אמרתי לו בהתלוצצות שכן אבל הוא לא הטעם שלי, אז הוא אמר סבבה, אמרתי לו, סתם, זה ידיד מהצבא. הוא אמר שגרמתי לו לקנא. משם פחות או יותר הייתי צריכה ללת לישון..אז אמרנו לילה טוב. כל ההתלהבות דעכה משום מה, אם מסתכלים מנק' ההתחלה לשבוע וחצי האחרונים. אני באמת לא יודעת מה קרה, לאן נעלמה כל ההתלהבות, למה הוא הרס את זה, הוא התחיל כל כך טוב, לציין שאני בן אדם בררן ובהתחלה הוא היה מאד מתנדנד אצלי, אני מהאנשים האלה שכל מיני דברים קטנים כמו איזה משפט חסר טאקט שנאמר בלי כוונה או תנועה פתאומית מוזרה יכולים לגרום לי לפסול בן אדם! לצערי אני טיפה מקובעת בנושא הזה. אבל ההתייחסות שלו אליי כנסיכה כבשה אותי וזה מה שקנה לו את כל הנקודות אצלי. אבל עכשיו אנחנו בקושי בקשר. בקושי הייתה לנו נשיקה אחת. היו סימנים מאוד מובהקים בהתחלה שזה הולך לכיוון מאד נכון ועכשיו כבר כלום לא ברור לי. לציין שאחד מהחברים שלו הוא יחצן במועדון הזה שהיה בסיפור, ואני מכירה אותו הרבה זמן, ומה לעשות, גם איתו היה איזה עניין קטן. אני לא יודעת אם הוא פזל לצדדים ויש לו מישהי אחרתף או איזה אקסית מהעבר, או אולי הוא דיבר עם אחד החברים שהיה לי עניין איתם ואני הרי לא יודעת מה נאמר בשיחות האלה. אבל אלוהים יודע מה קרה. אולי פשוט.. הכל הלך למטרה מסוימת עד ש..הוא ראה שאני מקובעת בעניין של לישון אצלו אז שם הוא התחיל קצת להשתולל? אולי המטרה שלו הייתה שונה משחשבתי שהיא והוא פשוט שחקן נהדר? יש לכם מושג לאן לקחת את זה? מה הוא רצה ממני? עוד יומיים ולנטיינז. האם אזכה לבלות אותו?

היי דנה

לא ניתן לדעת מה נאמר לאותו בחור , שהרי יש לכם המון 'חברים' משותפים. אולי הוא דיבר איתם עלייך עוד לפני כן, והם אמרו אי אלו דברים שגרמו לו להאמין שהדרך למיטה איתך תהיה קלה, מאחר והבהרת שאת לא ממש מעוניינת להתקדם לכיוון הזה והוא סרב להבין ואפילו העלה קשיים, זה כבר אמור להדליק לך נורה אדומה על כך שמשהו לא בסדר. כל בחור אחר, שהיה מכבד אותך או עומד מאחורי "מילות החיבה" המיותרות שלו, היה בהחלט מקבל את זה בהבנה. אחרי כן, באו שורת תירוצים, ריחוק ושאר ירקות שלא לעניין. לדעתי, אל תמשיכי הלאה בלי לסיים איתו מיוזמתך בצורה מכובדת את הקשר הזה, פשוט מאד תאמרי לו שמבחינתך זה לא מתקדם, את לא מעוניינת להמשיך, תודה ובהצלחה . אחרי זה , צאי עם מי שבא לך. אל תמשיכי לך לדייטים סתם כך מתוך איזה יצר נקמנות, כי זה מוריד אותך לרמתו הירודה שלו, מה גם שיש לכם המון מכרים משותפים שמדברים עם שניכם. בעיניי הוא פשוט ילד מגודל, שחשב שיקנה אותך בכמה "מאמי" וישיג את מבוקשו - אם בא לך להנות מהולנטיינס , אל תחכי בכליון עיניים שהוא יסתכל לכיוון - תזמי את גישה עם מישהו אחר שמעניין אותך, אבל סיימי את התקשורת איתו שלא תשתמע לשני פנים.

danirit1

New member
....

אולי השמטתי כמה פרטים במקרה, כי מן הסתם, יש הרבה כאלה בין הדברים היפים והמחמאות הבלתי פוסקות שהורעפו עליי בהתחלה, בין השורות היה גם- אני מחמיא לך כל כך הרבה, אני מפחד שתברחי לי בסוף. ועוד פרטים שהושמטו אולי-אבל אחרי הסירוב שלי לישון אצלו, היו לו כמה רגיעות אחרי הכעס והאכזבה שספג, והוא אמר- זה בסדר, יש עוד בתי קפה שאפשר לשבת הם, אפשר לחכות עוד חודש שנכיר יותר ונהיה ביחד. לאחר כמה ימים שלא היינו בקשר טוב כמו מקודם, אמרתי לו שהוא נעלם קצת. הוא התקשר ואמר שהוא התבאס מההרפס והוא מבטיח שלא יקרה יותר. כמובן שזה קרה עוד לאחר מכן. תראי, אני לא יודעת מה הסיפור. כי אם הוא בראש רציני אליי, אז זה מאוד מבלבל הריחוק הזה שלו, וההודעה אתמול שהוא מתגעגע. כאילו פאק, אז תשים גז אליי כבר ותבוא. ואם הוא בראש למטרה ספציפית מאוד וביותר, אז פשיי...סחתיין על ההשקעה. ו..עדיין, מאד מאד מבלבל. גורם לי להיות עוד יותר ועוד יותר מבולבלת בתחילתם של קשרים עתידיים, ואם עכשיו חשדתי ב10 עיניים על כל מילה ומעשה מצידו, אז להבא זה יהיה 700 עיניים. כאילו, וואו יש שחקנים ממש טובים במגרש, מה שנקרא. פשוט מפחיד. ואני עדיין לא יודעת מה לעשות, כי כל עוד אני לא יודעת מה הכוונות שלו, אני לא יודעת איך לשחק מולו. וזה ממש מרגיש משחק. כאילו, אולי כל הריחוק שלו נובע מזה שהוא לא יודע איך להתנהל מולי, והוא לא רוצה להגיד או לעשות משהו פזיז אז הוא פשוט מתרחק? אחרת מה מסביר את ההודעה מאתמול? במשך השבוע של הריחוק הייתה הודעה שהוא רוצה להיפגש, והוא לא רוצה שיותר מדי זמן יעבור מאז שלא נפגשנו. אבל כל הדיבורים האלה נופלים במבחן התוצאה. מה אני אעשה? אני רוצה אותו, אבל אני לא רוצה אותו מתנהג ככה.

לדעתי פשוט שמרי על מרחק בטוח.

לא משנה מהן אותן מחמאות, עדיין זה היה טו מאצ' בזמן קצר, זה דבר שאולי כיף, אבל לרוב, לא מחזיק מעמד. גם אם הוא התכוון לכל מה שאמר לך, עדיין ההתנהגות שלו מראה את ההיפך, ולכן למילותיו אין משמעות. לדעתי, אם אמרת לו והערת על השינוי ההתנהגותי, והוא מבטיח שיפור אבל זה לא משתפר, פשוט תביני שהוא אדם לא אמין - אומר משהו אחד , עושה את ההיפך, אל תבקשי שוב הסברים , פשוט תחליטי אם הוא מתאים לך או לא, ותפעלי בהתאם.

danirit1

New member
יש צדק בדברייך

מבחינת ההיגיון, ואין פה עוד דבר אחר להיאחז בו, את צודקת בכל מה שאת אומרת. אבל אולי במקום לחתוך את זה בדמרטיות, אני יכולה פשוט להישאר אדישה ולבחון את הפעולות שלו דרך כך?

זה גם סוג של משחק..

את יכולה להשאר אדישה ולבחון בעצם אם הוא פתאום יראה עניין מחודש או לא אבל עדיין זה לא ישנה את העובדה שגם הוא יחזור אלייך וההתלהבות שלו תתחדש, זה סתם כי הוא מחפש אתגרים, ולא כי באמת הוא מעוניין. אני מניחה שאת יכולה לנסות ולבדוק , אישית אני פשוט מאד מאד לא אוהבת משחקים מסוג זה, כי בעצם את האופי האמיתי שלו, הוא הראה כבר.... תעשי מה שאת רואה לנכון, רק זכרי שסביר להניח, שאדם שבאמת רוצה, מתנהג אחרת.

danirit1

New member
??

איך אני אמורה להבדיל מעכשיו והלאה בין בנים שרוצים כך לבין בנים שרוצים כך? הבן אדם גמגם כשנגתי בו! התבלבל במילים, לא הצילח להוציא משפט באופן חלק. אני כל כךל מבולבלת. היו לו כל כך הרבה סימנים של "זה זה" כל כך ברור ושקוף, הוא היה אליי כל כך ברור ושקוף, כאילו הסתכלתי למעלה על אלוהים והוא קרץ לי כאילו אומר "כן, אחותי, זה, זה" אבל אחרי ההתפתוחת בינינו, והריחוק, ולאור כל מה שאתם אומרים כאן ונראה כאילו אתם כולכם מחזיקים בדעה אחידה. אני -פאקינג - לא -יודעת. לא יודעת כבר כלום. אני מפחדת מזה. אני לא רוצה להתעסק עם זה יותר לא רוצה יותר דייטים בשביל מה? זה לא הולך לצלוח את הפגישה השלישית רביעית מקסימום עד שנכנסים לשלב המשחקי אגו הטיפשיים האלה או שוואטבר קוראים לזה היום.

קודם כל, פרופורציות..

אין לי מושג מה עובר לו בראש, או למה החליט להתנהג כך, לכן , פשוט תפסי מרחק בטוח. אל תנסי להבין אותו, כי האמת שלי פשוט נראה שהיתה לו מטרה ברורה , משלא השיג אותה, התהפך. מקווה שאני טועה, אבל לכל מקרה, אל תבזבזי עליו יותר מדי אנרגיות .

כמה שאני מבינה אותך

לצערי גם אני נתקלת לאחרונה בסוג גברים מטומטמים שפילו אי אפשר לקרוא להם גברים כי הם פתאום נעלמים ומתנתקים ואפילו את עוד נתקלת באחד שהוא "יחסית" נורמלי..יש כאלה שקובעים איתך נותנים לך להתלבש להתארגן ופתאום נעלמים... בלי להגיד כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!מה קורה לעזאזאל לכל ה"גברים"?? למה הם לא מסוגלים ללכת עם האמת שלהם שגם אם היא פוגעת הם פשוט לא מסוגלים לבוא לבחורה ולהגיד לה מה הם חושבים ולמה הם פתאום מתנדפים באוויר.... אני כבר לא יודעת מה לומר לך בקשר לבחור הזה... לא נשמע שהוא רציני אבל אני מבינה אותך לחלוטין, לא יודעת בת כמה את וגם לא יודעת אם קראת את מה שכתבתי כאן אתמול בלילה(אם לא קראת את תקראי ותביני)... זה פשוט הזוי וגם אני בעצמי לא מבינה איך אני עדיין חושבת לתת צ'אנס שני לבן אדם שנעלם מחיי ללא כל הסבר שבזמן שהיינו חברים הוא כמעט והתחנן שנגור ביחד ... לכי תביני !!!מתי נכיר נורמלים או מתי זה שהכי אהוב לליבנו יהיה נורמלי... אוףףףףףףףףףףףףףףף ממש מסובך

danirit1

New member
אני לא מבינה.

מה אני אגיד לך, קל מאד ליפול לפח הזה, קל מאד לפול למקום האוטופי הזה, כשבאים ומציירים לך קשת עם לבבות וזה מה שאת רואה מול העיניים כל יום וכל היום, אז אין מה לעשות זה עושה את שלו, זה משפיע, לאט לאט ומחלחל, גם לאישה הכי פריג'ידית והכי לא פראיירית שקיימת, ויקירתי, 22 לא 22, אני יוצאת לדייטים (לא ברמה קיצונית) מגיל די צעיר, אבל לא מוגזם, והספקתי די הרבה וראיתי הרבה סוגים, אני יכולה להגיד לך שזו הפעם הראשונה שמישהו משקיע כל כך טוב ועקבי במשחק שלו, בהנחה שזה היה משחק. כנראה שזה באמת מה שהיה אבל אני עדיין לא מסוגלת לראות את זה. טוב, מובן, אני סובייקטיבית. כן יצאתי להרבה דייטים בעברי ואניע ממשיכה ויוצאת אני בן אדם אופטימי ואני סך הכל מחפשת אהבה, אני יודעת שעברתי מעל 30 דייטים לא מגזימה, ועדיין לא מצאתי את האחד. אף פעם לא היה לי קשר אמיתי באמת ואיבדתי את הבתולים רק בגלל טעות, לא מאהבה בכלל. מישהו הצליח להפיל אותי בקיצור. בדיוק עכשיו כשאני כותבת לך הודעה זו, חזרתי מדייט. למה כל כך הרבה דייטים? אני בררנית, לא ברמה קיצונית. אני לא בחורה מכוערת, אפילו בכלל לא. אני לא רזה מטאטא אבל יש לי צורת גוף שהרבה גברים אוהבים, שער אדום ואני מאד מודעת לעצמי. אולי זה חלק מהעניין, הרבה אמרו לי שאני משדרת סקס, ואני משדרת מיניות. אבל זאת אני אני זה שיער אדום אני זה ג'ינס גבוה וצמוד אני זה נעלי עקב, אני זה מודעות עצמית ונשיות. אני לא חושבת שזה דבר טוב שאומרים עליי שאני משדרת מיניות כי תראי מה קורה. זה גורם לכולם לרצות ***** אותי לא משנה כמה הכוונות היו אמורות להיות טובות, נראה כאילו כולם רוצים יזיזה כוסית, "עשיתי את ההיא הכוסית הזאת" ולא רוצים חברה כוסית. כי אם רק היית מתייחס אליי טוב, הייתי חברה שלך היום. ולא רק אחת שז***ת. למרות שאף אחד לא נגע בי. אבל זו ההנחה שלהם, ככל הנראה. אמרו לי, התנועות שלי נשיות,הדיבור שלי, המראה והכל ביחד משדר מיניות. מה אני אמורה לעשות עם זה? לשים גשר ומשקפיים, ולהתחפש לדבר שהוא לא אני??

תהיי בטוחה ש..

את עוד תמצאי מישהו שמאס בכל המשחקים הילדותיים והדבילים האלו.. אני למשל מגיל 18 ניהלתי מערכות יחסים ארוכות טווח אבל הם הסתיימו לא בפתאומיות, אלא מסיבות מאוד רציונליות, מסיבות שלא היה עוד מקום להישאר שם...אבל בשנה האחרונה זה פשוט קטסטרופלי!!!!! אולי בעניין במיניות את צריכה לבחון את עצמיך יותר..תראי כל אישה יכולה לשדר מיניות אבל יש כאלו שהמראה פשוט עושה את שלו.. בכל מקרה בקשר לבחור הזה..אולי הוא מניאק שחיפש באמת לשכב איתך...אבל יש פה גם משהו מצחיק כי איפשהו הוא שומר אותך על להבה נמוכה כי עובדה שהוא ממשיך ליצור איתך קשר ועדיין שולח הודעות פה ושם... גם אני בדילמה ענקיייייית ואין לי מושג מה לעשות עם הבחור הזה שאני כל כךךךך אוהבת...כל דייט אחריו היה פשוט כושל ולא כי אני בררנית..אומרים שעם השנים אנחנו נעשים יותר בררנים אבל אצלי זה ממש לא ככה, אפילו יצאתי חודש עם מישהו שהיה לו גמגום וזה לא הפריע לי בכלל..אבל עוד אדיוט שחש לעצמו ופתאום התאדה באוויר, ואני מצטערת אבל עם כל מה שבחנתי את עצמי ועשיתי חתיכת ניתוח אופי ...הבעיה ממממממש לא אצלי, ויודעת מה מחזק את הדיעה הזאת עוד יותר?? מה שאני קוראת כאן ובכל מיני פורומים...יש המוווווווווווווווןןןן גברים שפשוט נעלמים או ממציאים תירוצים.. ויש נבלות שאפילו לא טורחים להיפרד ממך בהודעה!! מה נעשה?? יש כאלו שהכל הולך להם חלק..מוצאות את האחד בלי הרבה סבל וזהו.. ויש כאלו שצריכות כנראה לעבור המוון כדי למצוא את האחד שלהם...

Megie

New member

אני חושבת, בשורה התחתונה..שהוא הבין שכרגע הוא לא יקבל את מה שנראה לו יכול לקרות.. הוא כבר קבע שעוד חודש זה יקרה..אז מעדיף לעשות את המינימום ולחכות חודש בלי הרבה מאמץ, ואז להופיע שוב כדי להשיג את מטרת היעד.. סוג של "מבשל אותך על אש קטנה" לא הייתי חושבת פעמיים..פשוט תסגרי את זה, גם אם זאת לא לגמרי המטרה שלו..היחס והכבוד כלפיך נראים תלויי דבר, המילים לא נשמעות אמיתיות והוא פשוט מנסה לקנות אותך..וכרגע הוא רק הפיל את עצמו..אל תפלי גם את.

היי דנה

(אחלה שם
) גם אני מסכים עם לימור. אני הייתי חותך ולו רק כדי לא להכנס לקשר עם אדם הנושא הרפס, גם אני קיבלתי הרגשה ממגילת אסתר שלך שכמה דברים שם לא בסדר, מצד שני מה שאני הייתי עושה לא רלונטי כי אני מחפש קשר רציני ואצלכם זה כנראה לא המקרה. מצד נוסף הרפס זו מחלה חסרת מרפא, כשנדבקים בה זה בא והולך אבל לעולם לא ניתן להרפא ממנה כליל. לא כל מי שיש לה הרפס נדבקה בשל מגע מיני אבל מהניסיון לומדים או שאוכלים אותה. אני מאוד מודע לעצמי, כמו שלא אוכל להיות עם בחורה מעשנת כי הריח נשאר בשיער בבגדים בפה ואפילו בגוף, הרפס צץ ואז לא מתנשקים ותקשורת גופנית היא אחת הצורות לתקשורת ואני בוחר לא להיות בקשר עם בנות עם הרפס. נכון שאידס למשל מחלה הרבה יותר מסוכנת אבל גם יש אנשים שבוחרים להיות בזוגיות עם חולי אידס, אני בוחר לא. יותר מדי שנים טיפלתי בבנות הזוג שלי עד שהחלטתי לחפש מי שמחפשת בן זוג ולא מי שמחפשת מטפל. אני מעדיף לבלות גם את ליל האהבה בסטאנדאפ מצחיק מאשר עם בחורה שלא יצא מהקשר איתה דבר. אם תאהבי עצמך טיפה יותר (או הרבה יותר לא ממש ניתחתי אותך פה) תראי שאת יכולה להנות מערב גם אם כולם סביבך מתנשקים ומתחבקים. מצד שני גם לסנן יותר מדי גם לא טוב, בחיים צריך הכל במידה. שוב שורה תחתונה אלו החיים שלך ואלו הבחירות שלך. אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

danirit1

New member
יד עוד נדבכים לעניין....

גבר שמגמגם שאת נוגעת בו הוא חסר בטחון אני מסכימה אבל..כזה חסר בטחון יכול לדפוק לי משחק של ריחוק וחוסר תקשורת כזה? למרות שפה ושם עדיין זורמים סמסים של אני מתגעגע ואני מקנא שאת יוצאת עם הידיד שלך לסושי ודברים כאלה. גבר שמגמגם שאני נוגעת בו? מתבלבל ולא יכול להוציא משפט שלם אחד? גבר שמקבל טלפון מחבר ואומר לו ואני מצטטת, שימו לב לגמגום: "אני עם דנה, הבחורה שסיפרתי לה עליך-אה..לך עליה (הגמגום)" עכשיו, לציין שהבחור לא מגמגם בדיבור שלו עצמו כמובן, הוא בכלל אדם מאד אינטליגנט, אתלט, למען האמת הוא ספורטאי לפרנסתו, את האמת שהוא אפילו שחקן חצי מוכר בקבוצת ספורט בכדורסל. אז תגזרו מפה את כל הנתונים שהיו חסרים לכם אם היו, ונראה לי שזה שווה שפיטה חוזרת, לא? לא יודעת. אני רק חושבת.

דנל'ה

את היחידה שיודעת מה נכון עבורך, אני כתבתי מה אני הייתי עושה אם זה היה עבורי. אני מחפש קשר עם מישהי רצינית שלא משחקת משחקים שיודעת לתת ולא רק לקחת ולקבל, אחת שלא משקרת כלל גם לא שקרים "קטנים", אחת שלא רזה מדי ולא מלאה מדי, אחת שלא משתמשת במניות שלה ככלי משחק, אחת שעברה כמה דברים בחיים ומצד שני לקחה את החוויות למקום חיובי והתגברה על רוב השריטות. אין לי יותר כח לפצועות ולצערי כל אלו שהכרתי הן תפוסות ולפרק זוגיות לא אפרק אז הכי גרוע אהיה לבד
אני מקבל מאות פניות באתרי הכרויות כל יום, 90% כלל לא טורחות לקרוא את הכרטיס שלי, כשאני יוצא למקומות בילוי הרוב מתעניינות במראה ובאמידות הפיננסית שלי אז או שאמצא או שאשאר לבד
לא סתם אני מצרף בסוף תגובה שלי כמה שורות
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

daoli

New member
רק שהרפס שפתיים מצוי אצל 90% מהאוכלוסיה

כך שזה די מצמצם את האפשרויות שלך...... זה כמו לכתוב שלא תצא עם בחורה שיש לה חצ'קון. מעניין איך אתה בודק את זה, אתה שואל אותה בדייט הראשון: האם יש לך הרפס בשפה? האם יש מקרים של הרפס במשפחה שלך? הרי כמעט כולם נושאים את הנגיף הזה בתוך הגוף שלהם, אבל לא אצל כולם הוא התפרץ.

בטלפון/בהודעות לפני שבכלל נפגשים..אין טעם להתאכזב אם הכל נכון ורק הרפס יפריע לנשיקה בסוף הדייט.. לגבי אחוזים זה הרבה הרבה פחות וכבר היו על זה מספיק שרשורים.. אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת

daoli

New member

לא זכור לי שום שירשור על הרפסים ועל אחוזי האנשים הנושאים את הנגיף, אבל שיהייה. וטוב לדעת שזה אחד מנושאי השיחה שלך עם בחורות לפני שאתה נפגש איתן, מרתק
מעניין כמה מהבחורות בפורום כאן נשאלו בשיחות של לפני הדייטים: האם יש לך הרפס?

יש

עוד פורומים בתפוז
זה לא נושא השיחה, זו שאלה לגיטימית בדיוק כמו שאני שואל אם יש לה מחלות תורשתיות/מחלות מין בדיוק כמו שאני שואל אם היא מעשנת (כן יש המון שלא שמו לב (עם או בלי מרכאות כפולות) ! כמו שאני שואל אם יש לה רק תמונות פנים מה עם שאר הגוף ? בדיוק כמו שאני שואל על הניסיון הזוגי כדי לא ליפול על עוד תינוקות מגודלות ! בדיוק כמו שאני שואל מה היא עושה עם חייה כדי לא ליפול על עוד פאראזיטיות! אני שואל עם המון חן ועונה לכל השאלות בכנות ובחודשיים האחרונים אף בחורה לא עשתה מזה כל כך הרבה רעש וצלצולים כמו שזה עולה פה בפורום. פעם שאלתי פחות בטלפון ויצאתי להמון דייטים, עם השנים לומדים לשאול בטלפון את השאלות הנכונות כדי להקטין את האכזבות בפגישות. העיקר להיות אופטימים
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת

daoli

New member
מי ששואל כל כך הרבה שאלות כי הוא חושש

מכל כך הרבה דברים (מחלות גנטיות,הרפסים, חצ'קונים בתחת), לא נשמע לי כמו אדם כך כך אופטימי.
אבל בכל מקרה, זאת הדרך שלך, אז שיהייה בהצלחה. לי באופן אישי זה נראה מטופש לשאול מישהו כאלה שאלות בשיחות היכרות. אבל זה גם כי הרפס אצל אנשים ממש לא מזיז לי ולא על הרפס יפול דבר. והיחידים שעושים בפורום "רעש וצילצולים" מהרפס מסכן זה אתה ואני בינתיים,
ולא הייתי קוראת לזה רעש וצילצולים אלה החלפת דעות על הנושא ושתי גישות שונות.
כולה הרפס!

למעלה