זקוקה לעזרה

irisish

New member
זקוקה לעזרה../images/Emo101.gif

ההדפסה יוצאת מהמדפסת לא נקיה מכל אות נגרר שובל של פס שחור פעם מישהו נתן עיצה כיצד לטפל בנושא חוץ מאשר לקחת אותה לשרות של HP האם ישנה הצעה מהירה וזולה יותר? איריס

שלומי

New member
צריך לעשות ניקוי יסודי בעזרת

התוכנה המצורפת למדפסת. אם התקנת את הדיסק ולא רק את הדרייבר בלבד)ץוכלי לעקוב ח לפי ההוראות שלה ולבצע תחזוקת ניקוי.

שלום!

אם המדפסת של HP אז מצורף לכל מיכל דיו מקורי שלה תקליטור עם תוכנה מיוחדת ומן סקוצ´ים כאלו שנלווים. צריך להתקין את התוכנה מן התקליטר ושם יהיהו הנחיות בהצלחה,

שלומי

New member
הקטע הוא שיש לי ערכת ניקוי חדשה

באריזה לדגמי 600 ואני רוצה לתת לאיריס את זה (ללא תמורה כמובן)אם יש לה את המדפסת בסדרה זו. לי יש כמה מדפסות שאחת מהן היא hp t-65 והיא כמו רבות אחרות, באה ללא ערכת ניקוי.

לירון2000

New member
הי שלומי! היתה לי אותה הבעיה

היה יוצא לי פס על הכתוב, מחיר התיקון היה כמעט כמחיר המדפסת. קניתי חדשה ותרמתי את שלי לבית הספר. זאת היתה 600 ולא זכור שאי פעם היתה לה ערכת ניקוי! האם לדעתך זה יעזור? ואם כן למה לא הציעו לי את זה בחברה?

שלומי

New member
אני הזמנתי בזמנו את הערכה מ hp

הבינלאומית דרך האינטרנט.הם ברץ כנראה מתחמנים את הציבור ולא מספקים את כל מה שמספקים בחו"ל.ככה זה.

לא צריך להזמין...

אני יודע (מניסיון) שכשרוכשים דיו מקורי (לא חלופי) של HP מצורף לא תקליטור + סקוצ´ים מיוחדים. מתקינים את התוכנה והיא כבר אומרת מה לעשות... לי זה פתר את הבעיה... אגב, שווה לרכוש רק בשביל זה דיו מקורי ולא חלופי...

למעלה