זקוקה לעזרה יוצרת

שירילי

New member
זקוקה לעזרה יוצרת

מעשה שהיה כך היה - היה היתה סטודנטית מקסימה, שחיה באושר. עד שיום אחד מר ונמהר, נגזר עליה ע``י המרצה הרשע להכין עבודה סמינריונית בנושא פסיכולוגיה בהיקף של 25-30 עמודים. אני בדרך כלל מאוד יוצרת בעצמי, בחיי. רק שהפעם (גם לי מותר פעם אחת, לא?) אין לי ממש כוח (הסוס ברח לי). אז בבקשה, פליז, עזרו לנערה המודאגת למצוא נושא לעבודה ממוקדת ולסיים את התואר. טיפ: מדובר במטלה אחרונה עבור התואר. אני צריכה-חייבת-מוכרחה לסיים אותה בפרק זמן של חודש (הכל כולל הכל). תודה!!! (ונישוקים)

שירילי

New member
כן ולא

בעיקרון - סי, סיניור/יטה. אם כי חשבתי להתמקד בנושא מסוים בתחום של פסיכופאתולוגיות או חקירת חלומות/השפעה של טראומות על חלומות וכד`. אשמח לנושא (שוב, מאוד ממוקד) + הפניות למקורות מידע מסייעים (או כל חומר עזר שאפשר לאיימל אליי). חשוב לזכור שיש לי מסגרת זמן של חודש ימים(!). פרמטר חשוב, לכל הדיעות. לכן, אני אשמח לקבל גם רעיונות לנושאים אחרים (ומעניינים) לגמרי, אשר ניתן לחקור אותם במסגרת הזמן הנתונה (והמעציבה). אני אף ממליצה לעיין בתכתובת ביני לבין אלונה. זה קצת ישפוך אור על נשמתי המסוגפת. מה דעתך על הרעיון שהיא העלתה ? דנקה גם לך!

צוש

New member
איך אפשר לעזור ?

קודם כל, אני רוצה לאחל בהצלחה... ועכשיו לעניין, כל ההבנה שלי בפסיכולוגיה מסתכמת בוקרס מבוא אחד שלקחתי באוניברסיטה. אבל אולי אם תתני כמה דוגמאות לנושאים לעבודה, אז מישהו מאיתנו יוכל להציע את הרעיון שאת כל כך מחפשת. תנסי למקד אותנו... אני מקווה שזה יעזור. אני עצמי אהיה פה שוב כנראה רק ביום שני או שלישי, מחזיק לך אצבעות שתסתדרי. צוש

שירילי

New member
או!

שאלה טובה. לפני כן אני רוצה להודות לך על עידוד רוחי (המתעצבת והמקסימה, יש לגלות). על מנת לקבל מידע נוסף על נטיותיי, עיין בבקשה בתגובות שלי לשאר האנשים הטובים.

alona..

New member
אולי..

חלום ילדות שלי- היה ללמוד פסיכולוגיה קלינית. נעזוב רגע את החלום ונתמקד במציאות. אני סטודנטית לניהול ומדעי המחשב. למדתי בתקופות שונות בחיי פסיכולוגיה והתבקשתי להכין עבודות. אז הן היו על פשר החלומות, נשים עגונות, נישואי קטינות וכו`. אין לי ספק שמכיוון שזו עבודה סמינריונית את מתבקשת לעמוד בסטנדרטים/ קריטריונים מסויימים. יעזור מאוד אם תאמרי לאיזה כיוון העבודה צריכה להוביל, או אם נלך בדך השלילה.. מה היא לא אמורה להכיל בתוכה. קשה לי להאמין שאין לך עדיין נושא לעבודה **סמינריונית** שאת צריכה כבר להגיש עוד *חודש* אם זה באמת ככה אז... ממ.. כדאי שתתחילי להרים את עצמך אחותי. שהמצב לא יגיע לקאנטים. any way, אם בכל זאת נושא את מחפשת.. מה דעתך על האינטרנט כמראה חברתית? לא אחת נאמר שהנט הוא מעין מיקרוקוסמוס של החברה. את יכולה להעזר בצ`אטים ובפורומים כאבן בוחן, זה נושא שגם אם רבים יבחרו אותו, הוא כל כך טרי ולא מעובד.. בכל אופן, המון בהצלחה מקנאה בך- המוןןן יום של קשת בענן, אלונה.

שירילי

New member
אז...

ראשית, תודה רבה. רבה. שנית, הנושא שהעלית נשמע לי מעניין (ואפילו קצת חשבתי עליו לפני מספר ימים). אולם, הוא מאוד גולמי בעיני. יש לך רעיונות איך להתמקד (מאוד) והיכן להתחיל ? אסור לשכוח, שהזמן, אללי, לוחץ. ראוי לציין, שהמרצים במגדל השן מעוניינים בסימוכין ושאר זוטות. איך ניתן לספק את מבוקשם, מבלי להתפרע עם אינטרפטציות אישיות ? שלישית, כיוון אחר שמרחף במרחבי ראשי הוא התמקדות בפסיכופאתולוגיות (משהו ממוקד, כמובן) או חקירת חלומות/השפעה של טראומות על חלומות וכד`. במאמר חצי מוסגר, אגלה שאני מנהלת יומן חלומות אישי. קראתי בתשובתך שעסקת בנושא זה. יש לך רעיונות בתחום זה ? חומר לשלוח אלי ? דנקה!!

למעלה