זקוקה לעזרה דחופה

נירהמ1

New member
חחח - הילדים פינו את המחשב רק

עכשיו.
מה שלומך?

נירהמ1

New member
אני עירנית לגמריי- הבית שקט - המחשב

כולו שלי. אוהבת את השעות הקטנות של הלילה - כשכולם ישנים.

תוכי

New member
גם אני עדיין פה..............

עכשיו הנקתי ואפשר ללכת לישון לילה טוב

תוכי

New member
תודה אבל..........

בסוף לא הכנתי שום קינוח מחר בבוקר אני יכין מלבי

nicki3

New member
תוכי, אני אכן

ממליצה בחום על עוגת הריבת חלב של נירה. אם את חוששת שלא כולם אוהבים תעשי את הנוטלה. ובהזדמנות זאת
והרבה אושר
. לא הייתי כאן בזמן הברכות אז אני מקווה שתקבלי את ברכתי גם אם היא קצת אחרי.

מוס שוקולד מדהים וקל

היי תוכי, המתכון שלהלן הינו מתכון של מוס נפלא ואם מקפיאים אותו בתבנית "אינגליש קייק" חד-פעמית הוא הופך לגלידה טעימה ביותר. אז ככה: חומרים: 200 גר' שוקולד מריר 2 כפות מלאות אבקת סוכר 4 חלבונים (לבנים) 250 גר' חמאה 4 חלמונים חצי כוסית ליקר תפוזים כלשהו (אני שמה קוואנטרו) אפשר להוסיף 100 גר' אגוזי לוז (אילסרים) קצוצים גס וקלויים אופן ההכנה: להמיס במיקרו את השוקולד, אבקת הסוכר והחמאה, להוציא מהמיקרו ולהוסיף את החלמונים (צהובים) אחד אחד ולערבב היטב. להקציף את החלבונים ולהוסיף לתערובת בתנועות קיפול. לשים את כל התערובת בשתי תבניות אינגליש קייק ולשמור בפריזר. תכיני כעת ולאחר 3-4 שעות ניתן לאכול ישר מהפריזר. שיהיה לכם בתיאבון ובכייף נירה שקד

נירהמ1

New member
תודה על המתכון - עושה רושם שהוא קל

כמה חבל רק שאני לא אוכלת ביצים חיות.

yifatushc

New member
נירה, תודה על המתכון ../images/Emo24.gif

נשמע טעים בטירוף... קנית אותי עם ליקר התפוזים. כל מי שמכיר אותי יודע שלדעתי אין-אין-אין על השילוב של שוקולד תפוז!!!
שילוב מנצח תמיד. יפעת

עזרה לתוכי

תוכי, רשמתי לך מוס שוקולד מדהים. אם תרצי להוסיף לידו גם קרם וניל - אתן המתכון בהמשך. אני חייבת ללכת קצת לקניות ואכנס לכאן מאוחר יותר. להשתמע נירה שקד

עוגת מוס שוקולד של באלי

מתכון: עוגת מוס שוקולד של באלי (עם מעט שינויים שלי) המצרכים: 300 גרם שוקולד מריר 100 גרם חמאה 8 ביצים מופרדות. 1/2 כוס סוכר 2-3 כפות ליקר קואנטרו (תפוזים) או ברנדי או רום 1 מיכל שמנת מתוקה 2 שקיות סוכר וניל אופן ההכנה: בסיר גדול ממיסים את השוקולד והחמאה לתערובת חלקה. מצננים את השוקולד לטמפ´ החדר. מוסיפים לשוקולד את החלמונים אחד אחד, תוך ערבוב מתמיד, שלא יהיו "חביתות". מוסיפים גם את הליקר ומערבבים. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה. מקפלים את החלבונים לתערובת השוקולד בעדינות. מעבירים מחצית מהתערובת לתבנית עגולה מס´ 26 ואופים בחום של 180 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. את התערובת שנותרה שומרים בינתיים במקרר. כשהעוגה מוכנה מצננים אותה לגמרי ומורחים עליה את התערובת הנותרת. מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הוניל ומורחים על מוס השוקולד. אפשר לקשט בתלתלי שוקולד, אגוזים קצוצים ו/או דובדבנים. שומרים במקרר, ללילה. בתאבון!!

נירהמ1

New member
תודה על המתכון - שוב, חבל שאני

לא אוכלת ביצים חיות אחרת הייתי מכינה אותה. העוגה הזאת ממש מרשימה. בכלל, המתכונים שבאלי מביאה מצויינים.

נירהמ1

New member
אני יודעת - אמרתי שהמתכונים שבאלי

מביאה מצויינים. רק אני לא אוכלת ביצים חיות (אולי אם אני לא יודעת שהן חיות אני אוכלת, אבל לא במודע). כל אחד מהשריטה שלו.
שוב, אין לי ספק שהעוגה מעולה.

למעלה