זקוקה לעזרה דחופה

תוכי

New member
זקוקה לעזרה דחופה

רוצה להכין עוגת מוס משהו שייצא
אבל שלא צריך כמה ימים להכין אותו רוצה להכין היום וכבר למחר שיהיה מוכן יש משהו כזה???? אורחים מחו"ל בדרך..........................

נירהמ1

New member
תוכי - אם תרצי - תוכלי להיכנס

לגלריה שלי. יש שם שתי עוגות שתוכלי להכין היום ומחר הן תהיינה מוכנות - עוגת קרם שמנת ונוטרלה, והשניה קרם שמנת וריבת חלב. את מתכון העוגה "קרם שמנת וריבת חלב" ניקי הכינה בסוכות. היא יכולה לתת לך ביקורת על העוגה - אם היא טובה, אם לאו. שתיהן מאוד פשוטות להכנה - ונראות כמו עוגות קונדיטוריה. אם הן תמצאנה חן בעיניי אשרשר כאן את המתכונים.

Rebeccan

New member
בראש העמוד יש שורה כחולה

גלריות, סקר, ראשי ועוד ועוד ... מקישים על "גלריות" - ואפשר לבחור את הגלריה הרצויה במקרה זה - גלריה של חברת הפורום - נירהמ1 ושם לראות צילומים או לעיין במתכונים (או גם וגם)
ברוכה הבאה לפורום פרינצסה
בגן הפרחים

satr

New member
יש למעלה סרגל (בכחול) שרשום גלריות

לכל אחד ואחת מהפורום יש גלריה משלו עם כל המאכלים, מעדנים שהוא מכין . ורד

תוכי

New member
תודה נירה אבל מצאתי את המתכון הזה..

ונראה לי שאני אנסה אותו עוגת שוקולד רב שכבתית עם קרם חלבה חומרים לתבנית (טבעתית מתפרקת) בקוטר 24 ס"מ 200 גרם קוביות שוקולד מריר 4 ביצים, מופרדות ¼ כוס סוכר ½ כוס קפה קורט מלח לגנאש ½ כוס שמנת מתוקה 100 גרם קוביות שוקולד מריר לקרם חלבה ושוקולד לבן 1 כוס שמנת מתוקה 80 גרם חלבה, מפוררת 100 גרם קוביות שוקולד לבן לקרם חלבה ושוקולד מריר 1 כוס שמנת מתוקה 80 גרם חלבה, מפוררת 100 גרם קוביות שוקולד מריר מכינים את הבסיס: .1 ממיסים את השוקולד בקערה מעל ביין-מארי, ובמקביל מערבלים את החלמונים עם 2 כפות סוכר. כשמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מוסיפים את השוקולד המומס (תוך כדי ערבול איטי). מוסיפים קפה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת תערובת אחידה. .2 מחממים תנור ל- 190 מעלות. .3 במיקסר מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ויתרת הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב. מקפלים לתוך תערובת השוקולד ויוצקים לתוך תבנית משומנת. אופים כ- 20 דקות, עד שנוצר קרום פריך על פני המוס האפוי. מכינים גנאש: .4 בסיר מרתיחים את השמנת. מוסיפים את השוקולד, מכסים ומשהים כ- 30 דקות. מערבבים היטב ויוצקים על המוס האפוי. מרפדים את דפנות התבנית בנייר אפייה מכינים קרם חלבה ושוקולד לבן: .5 מרתיחים את השמנת, מוסיפים את החלבה והשוקולד, ומכסים. אחרי שעה מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות). מכינים קרם חלבה ושוקולד מריר: .5 מרתיחים את השמנת, מוסיפים את החלבה והשוקולד, ומכסים. אחרי שעה מערבבים היטב, מצננים לגמרי ומקררים למשך הלילה (אפשר להקפיא לכמה שעות). .6 מקציפים את התערובת לקבלת קרם עשיר ומשטחים או מזלפים אותו על שכבת הגנאש. מקררים. הרכבת העוגה על שיכבת הבסיס האפויה את קרם השוקולד החום מעל קרם לבן מעל גנש

נירהמ1

New member
נשמע ממש טעים - על שתי העוגות

שלי המלצתי כדי לפצות אותך על הפנקייק (שלי) שלא הצליח לך.

תוכי

New member
חחחחח ../images/Emo24.gif

שכחתי מזה מזמן טוב רצה לקנות את החומרים ולהכין לפני שאלך להביא את מעייני מהמעון

../images/Emo45.gifתודה לכן על ההסבר

בכלל מאד כיף ליהיות פה יש אוירה מאד נעימה ומפרגנת. חבל שלא ניכנסתי לפה ליפני סוכות,ארחתי המון והכנתי כל מיני מאכלים מיוחדים אבל לא צילמתי אצלי אני דועגת בדרך כלל לצלם את התפאורה ולא את האוכל. אולי עכשיו אתחיל לצלם גם אותו. בסוכות כמובן שצילמתי את הסוכה אם זה מענין אתכן אוכל להעביר תמונות.

נירהמ1

New member
שרה'לה - אני חושבת שאוכל יפה

לא פחות מהתפאורה - למעשה הוא אמור להיות חלק בלתי נפרד ממנה. כשרואים שולחם עם כלים יפים ומנות יפות שוכחים כל דבר אחר ומתפעלים מהאוכל.

נירהמ1

New member
גם אני לא צילמתי הרבה זמן - לא היתה

לי מצלמה. התחלתי לצלם רק בחודשים האחרונים.

תוכי

New member
אל תשאלו..................

שנייה לפני שאני מכינה את המוס הזה החלטתי לספר לבעלי מה אני מתכננת....... ומה הוא אומר לי אני שונא חלבה הייתם מאמינים?? טוב אני צריכה לחשוב מה להכין עכשיו אווופפפפפפפפפףףףףףףףףףףףףףףףף

yifatushc

New member
תוכי, אולי נסי את עוגת המוצרט?../images/Emo12.gif

הכנתי אותה ליום ההולדת שלי, יצאה טעימה וקצרה מחמחאות. אם יש לך את המצרכים בבית, ועדיין נשאר קצת זמן, אז להלן המתכון: עוגת מוצרט / בן עמי ברתיני-שביט יפעת

נירהמ1

New member
תודה על המתכון גם ממני - שומרת

את המתכון ל"ספיישל אוקיישן".
היא פשוט יפהפיה ובטוח שגם טעימה.

yifatushc

New member
גם את פה בשעה כזאת??../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

אנחנו עוקבות אחת אחרי השניה....
לילה טוב נירוש!! יפעת

למעלה