זקוקה למרשם

בבקשה אבל היה הקישור

פשוט צריך ללחוץ כשנפתחת הודעה חדשה (קישור נוסף) צריך ללחוץ על המילה הכחולה ואז מופיע המתכון.

מניסיוני האישי - יש 2 עוגות

שתמיד "הולכות" אצל ילדים - כושית של פירגה ועוגת קובי. עשי חיפוש בפורום...
|

הכושית של פירגה,היתה כישלון

הכנתי בגן,ממש עוגת חנק,ומלאה סוכר. פעמיים הכנתי והתאכזבתי.

kalah

New member
ממליצה על המתכון של אילנית

אמי מכינה אותו המון שנים וזו עוגה שתמיד מצליחה וטעימה ביותר.

בכייף, אני משתמשת בהרבה

מתכונים שלך ועד עכשיו אין טענות רק ליקלוקי אצבעות. כן ירבו כמוך

effyba

New member
מזל טוב..ועוד המלצה, עוגה כושית

של איילת: מתכון: העוגה הכושית הנפלאה של איילת רכיבים: החומרים: רכיבים: 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מים (מי ברז) 4 ביצים 1/4 1 כוסות שמן(אני שמה שמן תירס) לקרם: 8כפות קקאו 10כפות מים 8כפות סוכר 100גרם מרגרינה 2 שקיות סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. להוסיף להם את כל החומרים ה``רטובים``ולערבב לעיסה חלקה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש, בערך 40 דקות. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. לשפוך על העוגה (אפשר גם על עוגה חמה). הערות: 1) את העוגה כדאי לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת. 2) העוגה יוצאת מאוד רכה ומאוד טעימה 3) ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת - מפזרים סוכריות צבעוניות או פרחי מרשמלו. הערות: מקור המתכון: איילת ב. הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

היי בלי לחץ סינדי

אני בעבודה ורק הרגע הזדמן לי לפתוח את השרשור. כל התצלומים ניראים ניפלאים והדפסתי לי את המתכונים. מפאת קוצר זמן אדפדף בהם בבית ואכין לביתי הקטנה אחת מהעוגות הללו. תודה לכוללללללללללללללם על המתכונים עם שוקולד, ובלי עם שומן או בלי מבטיחה לדווח מה בוצע ואיך יצא

Y A E L I 37

New member
מרשמים נהדרים נתנו לך ולי רק נותר

להגיד לך שיש לך בובה מקסימה בבית..
אפשר מתכון לדבר היפה הזה ?
והמון מזל טוב ליום הולדתה של המתוקה .

תודה תודה תודה

אבל סילחי לי את המתכון לתינוקת המתוקה שלי אני לא מפרסמת, זה משמיים. שוב תודה

ממליצה לך מאוד על העוגה הכושית של

pirge. הכנתי אותה למסיבת יומולדת 3 של הקטנה בגן בשבוע שעבר (כתבתי על כך הודעה לפני כמה דקות בפורום). זאת עוגה קלה מאוד להכנה וטעימה מאוד. הילדים בגן מאוד אהבו את העוגה.

למעלה