זקוקה למרשם

זקוקה למרשם

לבת שלי ימלאו שנתיים ואני צריכה מרשם לעוגת שוקולד מהסוג שילדים אוהבים. משום מה כל עוגות השוקולד יוצאות לי כמו יציקת בטן. תודה

אילנית12

New member
עוגת שוקולד מעולה

החומרים לתבנית 26. לציפוי: 5 כפות קקאו 5 כפות סוכר 5 כפות מים 1 חמאה רכה/או מרגרינה 1 שוקולד מריר פקק של ברנדי. לעוגה: 5 ביצים כוס קמח תופח כוס סוכר תמצית ווניל.או רום הכנת הציפוי: להמיס את כול חומרי הציפוי על אש קטנה.(לא להרתיח) להוציא כוס ציפוי בצד,ולשים במקרר. הכנת העוגה: להקציף את החלבונים עם הסוכר,להוסיף את הקמח,החלמונים,הווניל,הציפוי,ולערבב היטב. לשמן תבנית לאפות ב180 מעלות,עד שיוצא קיסם יבש בערך 20 דקות. לצפות את העוגה בכוס שהשארנו בצד במקרר. החומרים לתבנית גדולה של התנור.(כמו בתמונה) לציפוי: 1 וחצי חמאה/או מרגרינה 2 שוקולד 10 כפות קקאו 8 כפות סוכר 10 כפות מים פקק וחצי ברנדי לעוגה: 7 ביצים כוס וחצי סוכר כוס וחצי קמח. מעט תמצית ווניל/רום בהצלחה מקור:חברה.

kalah

New member
אילנית, העוגה כל כך יפה בתבנית הזו

פשוט שדרוג מושלם.

קוסונו

New member
סליחה שאני מתערב אבל יש לך טעות

נכון שבחומרי העוגה אין שוקולד ואין שומן אולם וכאן האולם הגדול באופן ההכנה כתוב שמיד לאחר הכנת הציפוי מוציאים כוס אחת הצידה ואז ביתרת הציפוי משתמשים לחומרי העוגה לאחר ההקצפה וביתרה שיש בכוס עושים את ציפוי העוגה. העוגה מעולה.

../images/Emo124.gif אילנית, משהו באמת מוזר...

החומרים לציפוי רבים יותר מהחומרים לעוגה עצמה.... אין שום שומן או מרכיב שוקולדי/קקאו במרכיבי העוגה עצמה... בטוחה שלא התבלבלת בהקלדה??

אילנית12

New member
../images/Emo51.gif קוסונו-../images/Emo140.gif העוגה אוורירית

ומעולה,אני מכינה אותה בכול יום הולדת. אבל כול אחד יכין מה שבא לו.

choopi3

New member
אילנית - הערה קטנה(בלי להעלב)

אפשר היה לפרט קצת יותר את אופן ההכנה, נכון אחרי שקוראים 3-4 פעמים אפשר להבין למה התכוון המשורר. אני ויתרתי על הכנת העוגה הזאת לפני שבוע מכיוון שבקריאה ראשונית ומרפרפת (בחיפוש עוגת שוקולד) חשבתי שזאת יוצאת עוגה לבנה עם ציפוי שוקולד ולא זה מה שרציתי.

קוסונו

New member
בבקשה המתכון בצורה מסודרת ומקווה

שאילנית לא תיכעס עליי: החומרים לעוגה: 5 ביצים כוס קמח תופח כוס סוכר תמצית ווניל או רום 5 כפות קקאו 5 כפות מים 1 חמאה רכה או מרגרינה 1 שוקולד מריר פקק של ברנדי אופן הכנה: בסיר קטן להמיס: 5 כפות קקאו 5 כפות מים 1 חמאה רכה או מרגרינה 1 שוקולד מריר פקק של ברנדי לאחר ההמסה להוציא כמות של כוס מתוך בלילת השוקולד הזו. להקציף 5 חלבונים + כוס סוכר. להוסיף לקצף בתנועות עטיפה: החלמונים הווניל הקמח יתרת בלילת השוקולד (לאחר הוצאה כמות של כוס לצורך הציפוי) לשמן תבנית ואת כל התערובת להכניס לתוכה. לאפות בחום של 180 מעלות עד שיוצא קיסם יבש (בערך 20 דקות. לצפות את העוגה ביתרת הציפוי שהנחנו בצד (כוס בלילת השוקולד). לעוגה גדולה מגדילים כמויות: לבלילת השוקולד: 1.5 חמאה או מרגרינה 2 שוקולד 10 כפות קקאו 8 כפות סוכר 10 כפות מים פקק וחצי ברנדי ליתרת העוגה: 7 ביצים כוס וחצי סוכר כוס וחצי קמח מעט תמצית וניל/רום אחלה עוגה בהצלחה ומקווה שוב שאילנית תקבל זאת בהבנה קוסונו

timiהאחת

New member
מנהל
אילנית העוגה נראית משהו=ושוב

האסטטיקה ניכרת בתמונה משהו משהו נראה המתכון נרשם תודה.

עוגה מעולה של ניצי

ממש מומלצת. לאחר האפיה חציתי את העוגה העגולה והשקיתי בחצי כוס נס קפה (ללא חלב) כשבתוכה כף ליקר קפה.

למעלה