זקוקה לייעוץ

~מעיין~

New member
זקוקה לייעוץ

אז אם כבר חזרתי הייתי שמחה שלתף אותכם במשהו ולקבל ממכם עצות.. אז ככה אני ושי כבר 4 חודשיים יחד (
) הזמן טס לו.. תודו והוא באמת עושה אותי מאושרת.. רק שיש לי בעיה קטנה..החברים שלו אני יתחיל מזה שחברים שלו הם ה-כ-ל בשבילו.. הם חלק מאוד נכבד בחיים שלו, הם חברים עוד מילדות והם מין קבוצה מגובשת כזאת שכל יום יחד יש להם שכונה וכו.. שאיפשהו זה פוגע בי.. ובכלל במערכת יחסים הזאת הוא צריך לחלק את כל הזמן שלו שגם לחברים שלו יהיה חלק ביום.. עד כדי כך שלפעמים יש מצבים שאנחנו לא נפגשים כי הוא עם חברים וזה מפריע לי.. זה פוגע בי במובן מסויים.. איך מתמודדים? לארונה יש בינינו המון ריבים וויכוחים בעניין הזה ראוי לציין גם כשרק התחלנו את הקשר הוא אמר לי על העניין הזה.. של החברים שלו וכמה הם חשובים לו ושהוא לא רוצה להתרחק.. ואני לא רוצה להרחיק אבל אני בינתיים סובלת פה כשאני מנסה לדבר איתו על זה הוא ישר מתקיף אותי ממחשבה שאני רוצה להרחיק בינהם ואני סה"כ רוצה להגיד לו שקשה לי ככה.. הוא הבהיר לי שהם היו לפני ויהיו גם אחרי מה אני צריכה לעשות האלה? קשה לי עם המצב הזה.. אני ממש מתוסכלת..

angel151

New member
../images/Emo13.gifקראתי כזה בריפרוף רק שאני צריכה

וממש מצטערת שאני לא יכולה לייעץ לך כי אם תשימי לב אני צריכה בשלב זה יעוץ לעצמי ואת עזרת החברים הנהדרים והתומכים שיש כאן בפורום. אז סליחה שזה המצב אבל האמיני לי שסובלנות משתלמת ולדעתי אסור למנוע מאף אחד חברים וחברות כי אם יצטרך לוותר על חברים בגללך אני לא יודעת איך תוכלי להמשיך הלאה איך המצפון יתן לך. כפי שאת לא היית מוכנה לוותר על חברים טובים בגלל שזה לא מתאים לצד השני אבל דברו על זה חשוב תגיעו לעמק השווה. חושבת עליך מלאכית אחת

~מעיין~

New member
אנגל..

אנג´ל.. אני לא מבקשת להרחיק אותו מחברים שלו חלילה כמו שאמרת המצפון יציק לי עם זה לא ביקשתי הרחקה אלא רק שיקח אותם בפרופורציה הנכונה הוא מקדיש להם זמן של מעל ומעבר.. שלא ישכח שיש לו פה גם חברה.. שבעצם החברים שלו מרחיקים אותו ממנה וקשה לי.. ועצוב לי.. למה אני יכולה לחלק את הזמנים בין חבר וחברות שכך כל אחד יוצא מרוצה והוא לעומת זאת ממש לא..?

קנגורית

New member
היי מעיין שמי קנגורית../images/Emo140.gif

אני לא רוצה להיימר להיות היועצת... אבל אני אתן לך ממה שחבר שלי ואני עושים: לרוב הפעילויות שלו עם החבר´ה אני הולכת איתו... אבל גם משאירה לו זמן לעצמו ולחבריו... בנתיים זה עובד... לפעמים אני מתגעגעת רצח ורוב הזמן מתגעגעת... אבל כך לפחות אין ויכוח על ניסיון לבהפריד בניהם... מקווה שעזרתי קנגורית

~מעיין~

New member
קנגורית ../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

היי חמודה אני מעיין.. נעים מאוד קודם כל דבר שני תודה על התגובה.. בינתיים אני פועלת על התוכנית לתת לו להתגעגע כלומר לא להתקשר לא לשלוח הודעות פשוט לתת לו להתגעגע ולהעריך את מה שהוא כבר נראה לי תפס כמובן מאליו זה מה שעשיתי כל היום.. מודה קשה לי אבל זה עובד.. עד כדי כך שהוא כל היום זה שמתקשר ומחפש אותי.. הוא הבין נראה לי.. והוא ממש משתדל כרגע.. נתן לזה להמשיך ואני מקווה לראות תוצאות טובות.. תודה בכל אופן..

snowe

New member
../images/Emo24.gifכל הכבוד שהקשבת לקנגורית

מזלך שהקשבת לקנגורית החכמה (ברצינות לא בצחוק) אני מכירה אותה אישית וההצעה שנתנה לך יקרה מפז ואכן זכית כבר לתוצאות ואפילו מהירות מהצפוי ולך קנגורית אשרייך שהצלחת לעזור מקסימה שכמותך.

ben1235

New member
ADVICE

GROW UP.HAVE YOUR OWN FREINDS.DON´T BE DEPANDEND ON HIM TO LIVE.HE MIGHT LEAVE ONE DAY.HAVE YOUR GIRLE FREIND BE YOUR TRUE FREINDS AND IF HE IS AROUND JUST BE HAPPY.GIRLEFREINDS/BOYFREINDS CANT´T REPLACE FREINDS. BYE BEN1235

mariana

New member
עכשיו תורי../images/Emo140.gif

קודם כל אני מבינה את מצבך, אני ואריאל לא פעם רבנו בגלל החברים שלו, אבל אחרי הרבה ויכוחים ופרידות הגענו למצב של הוא לוקח אותי מדי פעם עם החברים, ולפעמים הוא הולך איתם לבד, עכשיו אפילו הוא לא הולך כמעט ועם החברים כי הוא רוצה שאני יהיה לידו. אז מה שאני רוצה להגיד לך קודם כל שמחתי שהקשר שלך עם שי הפך ליותר רציני, ואני חושבת שאת פועלת נכון לגבי הקשר שלך, כלומר נותנת לו להיתגעגע, הוא צריך להבין בכל דרך שהיא שגם את יותר חשובה לו, ואפילו קצת יותר מהחבר´ה שלו. מה לא נמאס לו כל הזמן להיפגש איתם? תעשי את עצמך כאילו זה לא אכפת לך תשחקי אותה כאילו את נעלמת וככה לאט לאט הוא יבין, אל תראי לו שאכפת לך להיות איתו 24 שעות, שחקי אותה גם קשה. מה יש?
אצלי ואצל אריאל הכל בסיידר, העיניינים הרבה יותר רציניים, אנחנו שנינו התשתתנו והתבגרנו מאז, לא שווה לריב על שטויות, מתשפרים יותר וכו´ אני מקווה שאת נשארת פה

~מעיין~

New member
מרינושששש

מרינוש.. אכן זה מה שעשיתי אתמול.. לא התקשרתי לא שלחתי הודעה ואפילו לא נפגשתי איתו מסיבה שאני עם חברות (למרות שלא הייתי איתן) וזה עבד יופי! הוא כל היום חיפש אותי התקשר שלח הודעות ומה לא.. הוא אמר לי שהוא רוצה שמעכשיו כל החופש נהיה יחד והוא מקדיש אותו רק לי קיצור הצליח לי.. מה שכן אני מ-א-ו-ד סבלתי אתמול מהמצב הזה.. כי קשה לי לא לשמוע אותו מתי שבא לי ומתי שאני רוצה.. אבל העיקר שהלך, לא ככה? הרבה הציעו לי להפרד או לקחת הפסקה אבל אני לא בטוחה שזה הדבר הנכון.. זה יותר לברוח מהבעיה מאשר לפתור אותה ואני לא טיפוס כזה.. זהו מתוקה שלי מבטיחה לעדכן.. ואני ממש שמחה לשמוע על הקשר שלך עם אריאל.. הגיע הזמן ליותר רצינות מצד שניכם מקווה שתלכו בדרך הנכונה האלה.. אוהבת מלא מלא מלא מלא מלא -אני-

mariana

New member
יופי אני שמחה שהדברים מתחילים

להיסתדר לך. זה מה שהגברים צריכים, כשאת גורמת להם להבין שאת תמיד תיהי שם אז הם כאילו"מזניחים" אבל כשאת קצת נעלמת להם אז הם רודפים אחרייך שלא תעלמי שוב.

@@

New member
ברוכה השבה מעיינוש ../images/Emo141.gif

גם אני הייתי בסרט הזה ות´אמת גם לא נהגתי בחכמה. שאת נמצאת בתוך מערכת יחסים כל מה שאת רוצה, זה להיות איתו, עם אהוב לבך אבל כל בני האדם זקוקים למרחב, לחופש ולחברים והחבר שלך לא שונה. תני לו את מה שהוא זקוק, היום אחרי מערכת יחסים ארוכה ומייגעת, אני לא חושבת שאני יכולה לוותר על החברים שלי, על
עם חברה, על יציאה של
ות בלבד. כשהוא עם חחברים שלו תעסיקי את עצמך בדברים אחרים, דברים שאת אוהבת ולא דברים שאת נאלצת לעשות בגלל שהוא לא איתך. חופש במערכת יחסים זה דבר בריא וטוב, זה דבר שכולנו זקוקים לזה. רק כשמתבגרים במשך השנים אנחנו מבינים כמה זה חשוב לנו. שיהיה לך יום נפלא

~מעיין~

New member
ריקוש..

ממי תודה עם התגובה אבל גם אני רוצה להגיד פה כמה דברים בקשר לחופש ולמרחב.. אם היית מכירה אותי ככה בחיי היום יום היית רואה כמה חופש ומרחב אני מעניקה לו.. אני לא טיפוס חונק.. אני אישית חושבת שקשר עם חניקה זה כמו להיות בבית סוהר ובגלל זה אני מעניקה לו את כל הזמן והחופש שבעולם אבל מה קרוה שעוברים את הגבול? שכבר לא לוקחים כל דבר בפרופורציה הנכונה? תראי לחברים שלו אין חברה.. זה מה שקושר אותם עוד יותר מחבר´ה רגילים.. שי היחידי שיש לו חברה.. אז הוא נאלץ לחלק את הזמן.. רק שקשה לו לחלק את זה נכון.. הוא עושה את קצת קיצוני מדי.. או שהוא מקדיש לחברים שלו את כל הזמן שבעולם או שהוא אך ורק איתי ואז הם עושים לו על זה סרטים מה ששוב מחזיר אותו אליהם להמון זמן.. אני בניגוד לזה שותקת כי כשאני מדברת איתו על זה הוא ישר נלחץ וחושב שאני מנסה להרחיק אותו מהם.. אז בגלל שאני לא יכולה לדבר איתו על זה אני פשוט ישר פועלת שדרך זה הוא יבין.. התחלתי להתרחק ממנו במובן מסויים.. של טלפונים והודעות.. מה שהוא היה רגיל לקבל ממני הרבה.. והוא עכשיו פשוט מתגעגע לזה.. הוא עכשיו זה שמחפש אותי.. מבינה? ואני עם חברות שלי המון.. אבל גם לחברות שלי יש חבר.. מה שמונע מאיתנו להיות הרבה יחד.. זה הסיפור בסה"כ.. אני מקווה שהדרך שאני פועלת בה כרגע היא הנכונה.. תודה ממי בכל אופן..

mariana

New member
ואלה זה בדיוק סיפור שהיה לי

מזלי שאריאל התבגר מאז וידע לחלוק את הזמן שלו נכון. וחוץ מזה גם החברים שלו מצאו לעצמם חברות ועכשיו לאף אחד אין זמן

Queen Of Love

New member
המממ...

אני חושבת שהוא צודק שהוא מבהיר את העובדה שחבריו חשובים לו כי בסה"כ הם תמיד יהיו שם בשבילו. את חייבת להבין את זה, ולקבל את זה...במיוחד אם הם חבורה כזו מגובשת. אם תלכי נגדם, זה כאילו ללכת נגדו, ואין טעם לנסות אפילו (מניסיון) מה שכן תראי אם הוא באמת משקיע ביחסים שבינכם. ותמצאי לך גם את העיסוקים שלך, חוגים..חברות ...קניות... שלא תרגישי שאת מחכה לו כל הזמן.

למעלה