זקוקה לייעוץ
אז אם כבר חזרתי הייתי שמחה שלתף אותכם במשהו ולקבל ממכם עצות.. אז ככה אני ושי כבר 4 חודשיים יחד (
) הזמן טס לו.. תודו והוא באמת עושה אותי מאושרת.. רק שיש לי בעיה קטנה..החברים שלו אני יתחיל מזה שחברים שלו הם ה-כ-ל בשבילו.. הם חלק מאוד נכבד בחיים שלו, הם חברים עוד מילדות והם מין קבוצה מגובשת כזאת שכל יום יחד יש להם שכונה וכו.. שאיפשהו זה פוגע בי.. ובכלל במערכת יחסים הזאת הוא צריך לחלק את כל הזמן שלו שגם לחברים שלו יהיה חלק ביום.. עד כדי כך שלפעמים יש מצבים שאנחנו לא נפגשים כי הוא עם חברים וזה מפריע לי.. זה פוגע בי במובן מסויים.. איך מתמודדים? לארונה יש בינינו המון ריבים וויכוחים בעניין הזה ראוי לציין גם כשרק התחלנו את הקשר הוא אמר לי על העניין הזה.. של החברים שלו וכמה הם חשובים לו ושהוא לא רוצה להתרחק.. ואני לא רוצה להרחיק אבל אני בינתיים סובלת פה כשאני מנסה לדבר איתו על זה הוא ישר מתקיף אותי ממחשבה שאני רוצה להרחיק בינהם ואני סה"כ רוצה להגיד לו שקשה לי ככה.. הוא הבהיר לי שהם היו לפני ויהיו גם אחרי מה אני צריכה לעשות האלה? קשה לי עם המצב הזה.. אני ממש מתוסכלת..
אז אם כבר חזרתי הייתי שמחה שלתף אותכם במשהו ולקבל ממכם עצות.. אז ככה אני ושי כבר 4 חודשיים יחד (