זקוקה לייעוץ

seeyou

New member
להיזהר באיחולים לאחרים../images/Emo8.gif

בת זוג חמה היא מומלצת לגיל-מצב מסוים מעבר לזה יכולים להישרף
אני לא מכיר לא את מיטל או סיוון מה שאני יודע שלא כול דבר יפה זה גם טעים
יוסי

seeyou

New member
נכון-צריך לתת עצמאות לגוזל

אך קודם יש להכין אותו לחיים האמיתיים

../images/Emo45.gif וגם לדעת

לשחרר, כשהוא מגיע לגיל שהוא צריך לנהל את חייו בנפרד הילד בשרשור כבר בן 28.

chenby

New member
לדעתי את מגזימה

במקום לפתוח את הלב ואת הבית שלך לחברים שלו - למה שעושה לו טוב- כי זה גם הבית השלו והחיים שלו , את רק יוצרת פער בינך לבינו. שמה אותו ואת החברים שלו בצד אחד ואותך בצד השני. מי אמר שאת זו שצריכה לנקות אחריהם - עכשיו הזמן שלך ללמוד להציב גבולות. אני אשמח שחברים שלך יבואו- אבל אתה זה שמנקה אחר כך. זהו. לגבי הענין בארוחות - אם את לא רוצה לנקות, אז תגידי לו שאת לא מוכנה לנקות בזמן שאחותו וגיסתו יושבות - בעיקר שאתם לא נשואים. אם את רוצה, את יכולה גם להחליט שבא לך לעזור לאמא שלו -בעיקר שגיסתו ואחותו יושבות.. זה עניין של החלטה שלך. את גם לא חייבת ללכת לארוחות האלו. בגדול כל מה שמפריע לך - תבדקי האם זה אגו - או האם את פשוט לא מוכנה לתת מעצמך.. כי לי לא אכפת לנקות אחרי ארוחה ולי לא אכפת לארח או שבן הזוג שלי יארח - מצידי כמה פעמים בשבוע. זה כיף. אבל זו אני.. בעיקר אם בן הזוג שלי חברותי ותמיד עוזר למשפחתו.. אני מאוד מעריכה גברים כאלה.. אבל זו רק אני.

נונה17

New member
רגע, למה שאת תנקי ותבשלי ותארחי?

שהוא יעשה את זה אם הוא כל כך רוצה לארח את המשפחה שלו.

וככה זה היה נראה אילו כתב פה החבר של שני

"אני בן 28, חברה שלי בת 23 עברנו לגור יחד וכו'... אני בחור מאוד משפחתי, קשור להורים, מעריך אותם ויש לי איתם יחסים מצויינים, בגלל שאני כבר "גדול" ועזבתי את הבית נורא רציתי שמידי פעם, במקום לבלות אצל ההורים את השבת, נזמין אותם אלינו. הם מצידם גם רוצים מאוד ומוכנים לשם כך אפילו לישון על מזרנים בסלון, אני בטוח שאמא שלי גם תשמח להביא אלינו אוכל לסופשבוע כי היא יודעת שאנחנו עוד לא לגמרי בעניינים... אבל חברה שלי חושבת שזה הבית רק שלה, בכלל לא מתחשבת ברצון שלי וכל פעם שאני מעלה את הרעיון היא מתנגדת ולא מוכנה לשמוע מזה. אני יודע שזה יכול להיות קצת טירחה לארח משפחה לשבת אבל בשבילי זה הכייף שלי והיא מצידה לא מוכנה לבוא לקראתי. מה לעשות? איך לגרום לה להבין את זה?" ואלייך שני : חשיבתך מאוד אנוכית. את בוודאי היית מצפה שבן זוגך "יסבול" אי נוחות או טירחה מסויימת כדי לעשות משהו שישמח אותך, נכון? אז למה שלא תעשי אותו הדבר בשמחה ובאהבה עבורו? ואגב, את בהחלט יכולה להתנות את האירוח בכך שתחלקו בנטל, תקבעו מראש מי מכין מה, מי מסדר מה ומתי ורק אם זה מצליח תוכלו פעם בחודש חודשיים לחזור על המבצע.

נומלה

New member
או אולי זה היה נראה ככה?

אני וחברה שלי גרים ביחד וכו' אני בחור מאוד משפחתי, קשור להורים, מעריך אותם ויש לי איתם יחסים מצויינים, בגלל שאני כבר "גדול" ועזבתי את הבית נורא רציתי שמידי פעם, במקום לבלות אצל ההורים את השבת, נזמין אותם אלינו. הם מצידם גם רוצים מאוד. אצלנו מקובל שהאשה דואגת לענינים האלה אז ברור שהנקיון והכנת האוכל יפלו עליה אבל מה יש? שתנוח ביום אחר לא כאשר המשפחה שלי מגיעה. אני יודע שזה בלגן אדיר לארח את כל המשפחה שלי אבל זה מה שאני רוצה אז שתשקיע. אני יודע שהגיסה "האשכנזיה" שלי לא מוכנה לזה אבל נו מה לעשות שהאח שלי נפל על אשכנזיה? לא מבינות אלה איך לטפל בגברים שלהן. בקיצור כל אחד מהתרחישים יתכן.גם שלך גם שלי. האם יתכן שהיא חשה מסוייגת בגלל שהוא רוצה להפיל עליה הכל?

למעלה