זקוקה לטיפים

AmirProg

New member
-זה- יקר.

Amir Shvoong

New member
LIVE מהצלחת של ארוחת הבוקר

גיליתי תגלית נפלאה וכתבתי על כך - פיתה משיבולת שועל. פיתה כזו עם ממרח מעל וירקות, גם בריא וגם מזין מאד. באחת ההודעות כתבתי על איך מכינים את הפיתה. מאז גילוי הפיתה אינני נוגע בלחם יותר (מלבד במסעדות ששם אין ממש מה לאכול). הנה תמונה מצורפת. אמיר :)

Amir Shvoong

New member
קרדיט לאיריס שמש על המתכון לפיתה. צועקים עלי

פה לתת קרדיט. אז הנה, איריס - אוהבים אותך!

Amir Shvoong

New member
כל ממרח שאפשר לשים על לחם

אני בדרך כלל, בעיקר בגלל העצלות, מורח אבוקדו או טחינה גולמית. חבל שבארץ אין ממרחים מאגוזי קשיו ועוד אגוזים אחרים. אמיר :)

OnlyLeigh

New member
דווקא יש בטבע מרקט/ניצת הדובדבן וכאלה

חמאת שומשום, חמאת קשיו, ממרח חרובים, ממרחי אגוזים למיניהם כמו שקדים, ערמונים, אגוזי לוז ופיסטוק... ממש לא חסר למען האמת
וכמובן מלך הממרחים הטבעוניים חמאת בוטנים

Amir Shvoong

New member
וואלה? האם הניצת הדובדבן ולא היה

עשיתי סקר שוק, כנראה שהסניף של ניצת הדובדבן בשוק לא מחזיק את כל המוצרים. בכל אופן, אקנה מטחנה קטנה, ועשה ממרחים בעצמי על בסיס שמן שקדים. נראה לי הרבה יותר זול. האמת, חמאת בוטנים היה אבל משום מה לא בא לי על זה.. איזה מפונק אני... הא, רגע, מילה טובה לעדן טבע מרקט בעתידים. הייתי שם היום, הצוות מקסים, והזמנתי צלחת סלטים משהו אלוהי, כל כך טעים וגם זול. ממליץ. אמיר :)

OnlyLeigh

New member
בסניף בת"א מעולם לא הייתי

אבל הסניף של ניצת הדובדבן בהרצליה מלא בכל טוב, יש מחלקה שלמה של מלאאא ממרחים אבל כן, לעשות לבד זה כנראה הפיתרון הבריא ביותר. אני אישית מעט עצלנית מזה... :)

Amir Shvoong

New member
אני פשוט מגלה אט אט שאני צריך להרוויח הרבה

יותר בכדי להיות טבעוני, כלומר, לעבוד קשה יותר, וגם אני עצלן :)

הערה לגבי סניף ניצת הדובדבן בת"א

לפני כמה ימים שמעתי שהסניף הנ"ל נסגר. כך שזה כנראה כבר לא רלוונטי. (אבל מולם יש גם את טבע מרקט בגן העיר. מה שיכול להסביר גם את הסגירה של הסניף)

כדאי פירות

מדברים על פירות שהם הכי טובים על קיבה ריקה. הם מנקים את הגוף וגם נספגים בצורה הטובה ביותר על קיבה ריקה. ולכן בבוקר זה הכי טוב להתחיל עם פירות. גם בשיטת קינגסון קליניק וגם בשיטת ההיגיינה הטבעית ממליצים על זה. לאחרונה שמעתי על שייקים ירוקים שהגתה ויקטורי בוטנקו, שהם 60% פירות ו-40% עלים ירוקים. בגלל העלים הירוקים מקבלים מלא ויטמינים מינראלים וחומצות אמינו וזה מחזק את הדם ומרפא. התחלתי לאכול את זה בבוקר בשבוע האחרון וזה ממש תענוג. זה גם משביע אותי עד השעה אחת. יש סידרה בחינם בנושא. לחצי כאן

למעלה