זקוקה לחוות דעת...

InAnotherTime

New member
זקוקה לחוות דעת...

סטודנטים יקרים.. אני מחפשת חוות דעת!

אני מעוניינת להתחיל ללמוד כלכלה כתואר ראשון בקרוב, באחת המכללות הבאות:
המכללה האקדמית גליל מערבי (עכו)
המכללה למנהל (חיפה)
המרכז האקדמי כרמל (חיפה)

יצרתי קשר עם המכללות הללו, וקבעתי יעוץ להתרשמות...
אבל בכל זאת - אם יש מישהו שלומד באחת מהמכללות הבאות (לאו דוקא כלכלה) איך הן? מה דעתכם עליהן?

אתם מוזמנים לכתוב לי פה או בפרטי...
!!!!!

oromer

New member
מנהל
תשובה

המרכז האקדמי כרמל- זה לא תואר בכלכלה אלא במנהל עסקים שזה פחות נחשב, ולמכללה הזו באופן כללי אין שם כזה טוב, ממה שהבנתי. בנוסף, אין ממש אווירה של קמפוס מכוון שלא לומדים שם שבוע מלא והמסלול מותאם לאנשים עובדים במשרה מלאה, בנוסף יש שם רק תואר ראשון במשפטים ומנהל עסקים לכן אני מניחה שאין שם הרבה סטודנטים. בנוסף שכר הלימוד הוא לא אוניברסיטאי, בערך 30000 לשנה. חוץ מזה הקמפוס חדש, יש להם לוח חכם, ואאל"ט כל מיני תגבורים ועזרה שכלולים בשכ"ל.

המכללה למנהל- תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה, אבל רק ברשל"צ זה תואר אקדמי, ושם התואר נחשב ברמה די גבוהה, בכל אופן ביחס למכללות אחרות. בחיפה זה לא תואר ראשון, זה לימודים מקצועיים. אני יודעת שבראשון השכ"ל גם באיזור ה 300000 לשנה.

מכללת גליל מערבי (עכו)- עד לא מזן היה שם רק תואר רב תחומי, עם התמחות בכלכלה (שייך לבר אילן, אאל"ט), שזה אומר שעושים תואר רב תחומי עם כמה קורסים בכלכלה ברמה נמוכה יותר. זה תואר פחות טוב, ואני יודעת על מישהו שהמשיך לתואר שני באוניברסיטה ונדרש להשלמות. עכשיו יש להם תואר בכלכלה .
אני לא בטוחה שהם קיבלו את האישור של המל"ג. למרות שאני מכירה מספר מרצים שלימדו או שעדיין מלמדים שם, אני לא הייתי בטוחה שהייתי הולכת ללמוד בתוכנית חדשה, ועדיין לא קיבלה אישור. בכל מקרה שם השכ"ל הוא אוניברסיטאי.

אם את בעניין של כלכלה, באזור חיפה, ניסית לבדוק את עמק יזרעאל?

למעלה