זקוקה להמלצה

מרפי

New member
זקוקה להמלצה ../images/Emo92.gif

אני חובבת של ספרי מיסטיקה, ומודעות. לאחרונה סיימתי לקרא את "הנזיר שמכר את הפרארי שלו, ואהבת נשמה." (ויש לי את ספריה של לורן היי) אשמח לקבל המלצה על כל ספר מודעות, שלדעתכם יכול לחולל שינויים עצומים, או שפשוט כיף לקרא אותו.

P u r e S o u L

New member
כמובן ששלושת ספרי שיחות עם אלוהים

של ניל דונאלד וולש שניתן להשיג בכל חנות סטימצקי, וגם דרך IBOOKS באינטרנט. ולאחר שסיימת את שלושת הספרים מומלץ גם לקרוא את "ידידות עם אלוהים". ספר טוב נוסף הוא "שיחות עם מלאכים" לא זוכר של מי תוכלי לבדוק ביתר פירוט באתר ahava.netfirms.com עוד ספרים טובים: התקדשות \ אליזבט הייך - מסופר על אישה שנזכרת בגלגוליה הקודמים ככוהנת במצרים, ואיך היא לומדת את כל החוכמות ומגיעה להתקדשות. סת מדבר \ ג´יין רוברטס - עוד לא התחלתי לקרוא אותו, אבל עושה רושם של ספר מאוד חזק, על ישות שמתקשרת דרך אישה, ומסבירה על כל מני דברים. May the force be with you
אור, אמת, שמחה ואהבה ללא תנאי.

odelia m

New member
ספרים המומלצים שלי...../images/Emo91.gif

מרפי היקרה יש כמה ספרים שקראתי ואני ממליצה עלייהם בחום: בראש ובראשונה זה באמת הספר של "שיחות עם אלוהים" {לפחות את הראשון} אחריו יש את "הנבואה השמימית" {שאני לא זוכרת את שם הסופר אבל אני בטוחה שמישהו פה יעזור לי...}. בכל אופן ספר מצוין שמחולל פלאים על התפיסה שלנו לגבי דברים שקורים ובדגש על "צרופי מיקרים" . הוא פשוט פותח לנו את העניים .ויש גם את ספר ההמשך "התובנה העשירית" {שאני בידיוק באמצע שלו והוא מצוין} דרך אגב סיפור אישי קטן לגביהם : כשסם {מנהל הפורם} קרא את הספר{התובנה העשירית} יום אחד באוטובוס. אני והוא עדיין לא הכרנו אבל גם אני הייתי באותו אוטובוס ובדיוק באותה תקופה סיימתי את הנבואה השמיימית ושיחות עם אלוהים, ומאוד היתעניינתי בספר המשך אז ככה הכרתי את סם כשהבחנתי שהוא מחזיק אותו ביד התחלנו לדבר עליו ועל שיחות עם אלוהים ומאז היתגלגלנו חצי שנה כידידים מאוד קרובים ועחשיו אנחנו כבר חודש ביחד
. בכל אופן זה אחת מתוך הרבה סיבות למה יש לי סנתימנטים מיוחדים לשלושת הספרים האלה. עוד ספרים טובים זה: "הטאו של פו", "באדולינה" אני מקווה שעזרתי ואם תחליטי לקרוא אתם אשמח לשמוע חויות . באהבה אודליה

Sam Anand Nityo

New member
../images/Emo1.gif כבר חודש, מה..? ../images/Emo13.gif

אף אחד לא הזכיר את "תעתועים" של ריצ´ארד באך, או שנדמה לי? וחוץ מ"תעתועים" ריצ´ארד באך הספיק לכתוב עוד כמה וכמה ספרים מצוינים, שביניהם רצף משגע... זה ספר פילוסופי - עלילתי, אבל מעביר הרבה נקודות השקפה. עוד ספרים - האלכימאי / פאולו קואלו או יומנו של מכשף , גם שלו... אם כבר בנושא ספרים מומלצים עסקינן, אולי נפתח פינת המלצות, וביקורות ספרים/סרטים וכו´? מה דעתכם? אני אשים הודעה חדשה על הנושא. אולי יצא משהו נחמד...

tanka

New member
וגם...

וגם"סודו של הקוסם" מאת דיפאק צ´ופרה ובכלל כל ספר של דיפאק צ´ופרה.

למעלה