זקוקה להמלצה רועשת

mammal

New member
זקוקה להמלצה רועשת

מעולם לא היה לי דיסטורשן, אני מתעסקת המון עם אוברדרייב, אבל דיסטורשן - מעולם לא. איט איז סאד, איי קנואו.
אז קיבלתי הבוקר מתנה לכבוד יום הולדתי, הפדאל הזה -

http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=7430

מכיוון שאין לי אף נסיון עם דיגיטק, וטרם נגעתי בפאדל אך צפיתי בסרטונים, והוא נשמע כמו דרייב בלבד - חושבת להחליף/לנצל את הכסף שאקבל לטובת דיסטורשן טוב. אז מה כדאי לשקול כתחליף (בציוד המצומצם של כליזמר)? כזה שיתחבר לפדאלבורד שלי. מה יש לי שם? העיקריים: סאנפייס nkt275, סיגנה דרייב, BD2 של בוס, TECH 21 ריוורב, רפליקה של טיסי (דיליי).

מנגנת על SG ק"ש/פנדר סטראט 75' + טווין ריברב.

טנק יו!

byrdparis

New member
מושקעת

ראשית - מזל טוב!

דבר שני, האם התקציב צריך להיות אחד לאחד על הדיגיטק שקיבלת, או שזה סביר בעינייך להוסיף קצת ולקחת פדאל שיתאים לשאר הציוד ולטעמך?

כמה דברים שיש בכלי"ז..
פדאלים שפופרתיים של בלקסטאר,
יש להם פדאל דיסטורשיין די אימתני, ממביקורות ברשת ועדויות חברים, נשמע מעולה ויכול להתאים לך פיקס.
אם ברצונך לרכוש משהו צנוע יותר, יש לכלי"ז את הליין של MXR שבו יש לא מעט דיסטורשנים..
FULL BURN רצחני, עד ל BADDASS78 ועוד..
צריך לגשת ולהקשיב. אני בטוח שתוכלי למצוא משהו שתאהבי.

בהצלחה

mammal

New member
בלי גבולות

הפעם.

קראתי על הבלקסטאר, והוא קצת מגושם לי. אני מתקשה בתפעול של מפלצות כאלו.

אבדוק את ה-MXR. ממליץ על משהו ספציפי?

תודה רבה

byrdparis

New member
מה מגושם?

הגודל?
בכל מקרה, יהיה כדאי לך לגשת כמובן ולנסות את המבחר שיש להם על מגבר כמו שלך או לפחות קרוב לזה (אל תתני להם לחבר אותך למשהו אחר מידי)

לגבי ה MXR, יש כמה ממש נהדרים
ה DISTORTION+
ה 78
ה זאק ווילד
ה פול בורן ועוד..
שוב, צריך לשמוע ולהחליט מה מתאים לך הכי הרבה..
למה שיש לך בראש.

EvilPizza

New member
מילה או 2 על טווין ריוורב

יש לי יחסית הרבה נסיון עם טווין ריוורב ולדאבוני זה מגבר שלא מקבל כל פדאל דרייב כמו שהייתי רוצה שיקבל ולכן למצוא לו אחד היא משימה קצת יותר קשה ממגברים אחרים :)
מבחינת המלאי שיש לכלי זמר, אין להם שום דבר טוב חוץ מ:
הטיוב קינג של איבנז
או הפדאלים של הארדוייר למעט המטאל דיסטורשיין שהוא דיי מזוויע
לפי דעתי האישית הבלאקסטארים לא נשמעים איי איי איי על המגבר הזה.

תודה על המידע

הוא אחד מהמגברים ברשימה שלי,
יש עוד איזה משהו שכדאי לדעת?

שאני בדקתי אותו כל המודולציות שהפדאלים עבדו נהדר, וגם הsd1, אבל את הביג מאף לדוגמא לא בדקתי

Mipoman

New member
צודק לגבי הטווין ריברב

הרבה חדרי חזרות מחזיקים את הטווין ריברב והוא ממש לא משקף
את האופי של הפדאל שאתה מנגן דרכו.

הקלין חלומי אבל מהדרייב התייאשתי ...

eran377

New member
אני מסכים עם ליעד מאוד מאוד

אני גם כמעט קניתי טווין ריברב והסיבה שבסוף החלטתי ללכת על JCM800 זה בעיקר בגלל שהוא מקבל מגוון סאונדים רחב יותר.
לטווין ריברב אופי מאוד ספציפי, מתאפיין בעיקר בקלין חלומי וגם אפשר להוציא ממנו יופי של דרייב.
כשמגיעים להיי-גיין הסיפור בדר"כ מסתבך...

doc monti

New member
מחזק

אוברדרייבים לרוב עובדים טוב. פאזים ממש לא. צריך לבדוק על אותו מגבר לפני שקונים

N i r T

New member
SC-2 של HARDWIRE- DIGITECH

יש לי חבר שקנה אותו ומאוד מרוצה. שווה להקשיב לו. כמו שנכתב פה - קחי בחשבון שטווין הוא מגבר אכזרי ככל שזה נוגע לדיסטורשנים - הוא מוציא החוצה כל כך הרבה גבוהים שהאופי של הפדאל משתנה משמעותית. שילוב של זה עם סינגלים עלול להיות יותר מדי בריבוע.
חוצמזה את צריכה גם לכתוב מה הכיוון שלך מבחינת סאונד.. יכול להיות שבוסטר לפני אחד הדרייבים שלך יעשה את העבודה יותר טוב מפדאל דיסטורשן.
לגבי ה- BLACKSTAR - היה לי ולא אהבתי. לא אהבתי אותו בעיקר דרך מגברים של פנדר.. אבל כאמור זה עניין של טעם.

eran377

New member
שאלה-

ניסית להוציא דיסטורשן בעזרת שני פדאלי אוברדרייב?
זה לדעתי הפתרון האידיאלי לטווין ריברב...

moshik123

New member
ואז איך עוברים מקלין לדיסטורשיין?

יכול להבין את השיטה ושניתן להוציא תוצאה טובה מבחינת סאונד (אני יודע שהגיטריסט של הג'ירפות למשל, עובד בצורה זו). אבל תמיד סיקרן אותי, בשיטה זו, מבחינה פרקטית: איך עוברים בבת אחת מקלין לדיסטורשיין, מבלי לקפץ על הפדאלבורד (בהנחה שלא משתמשים ב Switching Sys).

רונסולD

New member
פשוט ללחוץ על שניהם אחד אחרי השני

לוקח שניה יותר.
התחלתי לעבוד עכשיו בתצורה של טרבל בוסטר ופדאל דרייב (כאשר סאונד הדרייב\דיסטורשן הראשי שלי הוא כששניהם פועלים. התוצאה הרבה יותר טובה מפדאל דרייב לבד והקפיצות על הבורד שוות את זה.

אם אתה רוצה - אתה יכול לשים את שני הדרייבים צמודים אחד לשני, כך שתוכל בלחיצה אחת ללחוץ על שני הסוויצ'ים.

eran377

New member
יש שתי אופציות:

א. לפתח יכולת ריקוד יוצאת דופן.
ב. לארגן פדאל סוויצ'ר בסגנון הזה - http://moenfx.com/gec9.html

אני באופן אישי התחלתי בזמנו את המסע שלי בחיפוש אחר פדאל סוויצ'ר כי באופן כמעט קבוע כשהייתי מחליף בין סאונדים, היה מדובר בכיבוי והדלקה של מספר פדאלים יחד.
המסע נגמר ברכישת G SYSTEM. תכלס? הכי נוח שיש, למרות כמה חסרונות כמו משקל ומחיר...

רונסולD

New member
אני מעדיף את הריקוד

יש משהו כיפי בריקודים האלה.
נכון, זה מעצבן, אבל יש בזה משהו שעושה לי טוב על הלב.

eran377

New member
מצד אחד, צודק

אין ספק שהריקודים עושים טוב על הלב וזה ממש חסר לי לפעמים...
מצד שני, גם זה עושה לי טוב על הלב

למעלה