זעקת ערגה

שמים1

New member
זעקת ערגה ../images/Emo79.gif

תהומות נשמתי שינקו זעקת ערגתך רוקמות לך שיר , גופי ינגן לך אותו בתווים עדינים. במנגינה זורמת כנחל סוער. פורשת לפניך מילים שאספתי חקוקות על לוח ליבך .

ערן65

New member
הלכתי אל מבוע המים

עייף אנוכי, רגליי נשרכות יבש פי מצמא וגופי רעב למגע הנה הגעתי הלום אל מבוע המים שם יושבת את וחוזרת מילייך כפניני צידפה אל מחוזות געגועייך. הנה באתי למשמע קולך עומד בשתיקה למרגלותייך.

טאKילה

New member
ערגת תשוקה...../images/Emo79.gif

גופי עוד ספוג בעסיסך מאמש וצימאון כבר מחלחל בטפטוף מתקתק. , מפזזת לעינייך מבטך כה דרוך מסתירה וחושפת ערגת תשוקה. , רוצה שוב לחוש את גופך המתפתל כנחש פיתויים לצליל קצב הנשימות אוהב אותך כל הלילה.

ערן65

New member
עוד לא שבעתי די

עוד זוכר מגע ירכייך את לחותך ספוגה בעורי ובאשכיי עוד תאב למגע שפתייך ולידייך המלטפות לקולך הענוג הנאנק מהנאת הסיפוק ולרוך ישבנך לחוץ אל חלציי ומגע פטמותייך הקשות בחזי ובפניי עוד חושק בך, אהובה חושק בך.

יערית 1

New member
שמעתי אהבה

היום שמעתי אהבה, היום רגשת בתאווה, דמעה אחת נצצה, צבטה ליבי בדאבה. "לא שובעת ממך", לחשתי בחיבוק גופך עטפתי, "רוצה להישאר", כך אמרתי חרש מעיני דמעה מחיתי. יום נאה, שטוף שמש גלים אל מול חלון חבוקים בערגה אוהבים בעדנה.

ערן65

New member
הישארי, כך אבקש

הישארי, כך אבקש ממך כי נעמת לי מאד ומלים עדינות לי אמרת וגופך הרך ידע תאוות גופי ואני מילאתי חשקך והנה קסמת לי כל-כך אז, אנא, הישארי.

יערית 1

New member
סערות גדולות

סערות גדולות ירעידו גופך , ידיך יחבקו ,ילטפו את גופי, את ליבי. כשאתה בתוכי אשכח את היקום וכשירעיד גופך תדע שאני שלך.

ערן65

New member
רועד גופי

רועד גופי אך איני יודע האם מצינת הלילה או מתשוקתי אלייך.

למעלה