גלגלים קנויים מול בנויים
בעיקרון, אתה צודק.
הגלגלים שבחרתי הם בעצם די סטנדרטיים: 32 שפיצים, שפיצים בצורת J (ולא Straight Pull שקשה להשיג). לנאבות של Hope ניתן להשיג חלקים בקלות.
בתחום מחיר הזה, כ- 450$ לסט לפני מיסים ומשלוח, זו בחירה, לדעתי, טובה.
אם אתה רוצה משהו יותר טוב, ומוכן לשלם על זה, תיאלץ כמעט תמיד להיפרד מהסטנדרט המקובל (גודל וצורת הנאבה, מיקום ומספר החורים, צורת השפיץ והחומר ממנו הוא עשוי וכו')
כמעט כל הגלגלים הטובים מאוד, אלו שגם במציאות טובים, לא רק בפרסומת, שברו את הסטנדרטים המקובלים כדי להשיג יתרונות כלשהם.
שתי דוגמאות כבר נתתי בתגובה קודמת: Spinergy Xyclone (שפיצים מחומר מרוכב) ו- Mavic CrossMax (כמדומני שפיצים מסגסוגת אלומיניום כלשהי)
קשה לי להאמין שעם שפיצים "סטנדרטיים" תוכל להגיע לגלגל ברמה של שתי הדוגמאות הנ"ל, כי אפשרויות המשחק שלך מאוד מוגבלות. אסור לך לשנות את קוטר השפיצים, כי הם לא ייכנסו לנאבה; הצרה שלהם במרכז חוסכת קצת משקל על חשבון החלשה משמעותית (DT Revolution, למי שניסה). שינוי כמות השפיצים בגלגל ייתן הורדה במשקל וגם בחוזק - כדי לבנות גלגל חזק עם מעט שפיצים צריך מתח מאוד גבוה, וזה כבר מצריך שפיץ ישר, שמצידו מצריך נאבה ייעודית וחישוק ייעודי.
לי יש נסיון עם ספינרג'י (26") כבר כ- 10 שנים. הם הגלגלים הכי טובים שהיו לי, אף פעם לא נתקעתי איתם, והם אפילו לא חטפו שמיניות. החלקים, מה לעשות, לא זמינים מיידית. צריך להזמין מספינרג'י, והם נותנים שירות טוב - זה לוקח, כמובן, כמה ימים עד שהחלק אצלך. באופניים הנוכחיים אני קונה שני סטים של גלגלים, והספינרג'י חרגו בהרבה מהתקציב