זן נדיר

rrredshay

New member
חח אל תדאג, זיהיתי את הפוטנציאל מהראשונה...

עשיתי מנוי....
אני בכלל שוקל לפתוח עכשיו גרופון חתונות....

../images/Emo6.gif

אני בצד ההפוך. בפעמיים שנולד לי ילד, התעקשתי לעשות אירוע רב משתתפים באולם. הוריי הצנועים והענווים ניסו למחות, אבל אני אמרתי: סוף סוף, אחרי כל השנים האלה וכל הצ'קים האלה, שישלמו פעם הנבלות

מה זה הנכשל הזה לא הבנתי?

הרי רוב הזוגות (80%? ואני פה עוד לארג'ית).. מתחילים לסבול במידה זו או אחרת אחרי אי אלו שנים יחד.. רובם, פחדנים, נישארים בזוגיות הלא נחמדה שלהם. וכל מי שיש לו ביצים - מתגרש. לכן.. לדעתי אין כל הצלחה בלהחזיק זוגיות לא טובה כל כך הרבה שנים - זה יותר מריח כמו כשלון. ולגבי נישואים בפעם השניה והשלישית, אם אתה לא אדם דתי שרואה איזה ערך מוסף של קדושה בעניין, אני באמת לא מבינה למה להכנס לזה שוב (ושוב
)

כן, זה הדור שלנו

כשלא טוב - מפרקים. בדור של הוריי יש לא מעט מערכות זוגיות אומללות כאלה, כי אז לא מפרקים. אם כי המודל שראיתי בבית הוא זוגיות ארוכת ימים סימביוטית ומאושרת, עם מריבות לתיבול בלבד ("לכי לנוח! מה לא רוצה? התעייפת נורא! אני אשטוף כלים! לא, אני אשטוף כלים!!")
אז אני לא באמת יכולה/רוצה להאמין שזה עד כדי כך נדיר.

וול..

זה נדיר.
אבל נדיר זה עדין לא אומר שלא קיים..
יחד עם זאת, אני חושבת שאפשר להתפשר גם על פחות מנהדר, אם מבינים שפרפרי ההתלהבות של ההתחלה הם פגי תוקף, ואפילו די במהרה. לצערי הרבה אנשים מתבלבלים ורואים את התעופפות הפרפרים כסיבה מאוד הגיונית לפרק את החבילה, וזה בעיקר מה שמאפיין את הדור שלנו.

אני מוחה כפליים!!

אם תעשי סטטיסטיקה קלילה תיווכחי לדעת שיש כאן הרבה יותר ביציות מביצים בפורום הזה <לא כולל הפחדנים
>

כשלון מבחינתי...

זה להישאר במקום לא טוב ולא מהסיבות הנכונות. לקום ולעזוב כדי לנסות ולבנות משהו טוב יותר מעיד על אופי חזק ורצון ליצור משהו טוב ויציב. יש כאלה שזה מצליח להם בפעם הראשונה ויש כאלה שזקוקים למספר נסיונות... ואגב-לא כל פעם זה חייב להיות באשמתם.

הגרושים פעמיים

הם רק כאלה שאיתרע מזלם - ויש להם תעודה רשמית לציון מספר "כשלונותיהם"... יש רבים אחרים שעשו את זה גם 3,4,5,12 .... פעמים .. בלי הדיפלומה .. מן המקובלות לטעון, שבדורנו, בטח בין זוג שאין ילדים משותפים - אורך חייו של קשר - לכל היותר שנתיים-שלוש .. (יש חריגות מידי פעם למעלה, הרבה יותר חריגות למטה ..) זה המצב רצים לקראת הריגוש הבא קצת קשה אז נשברים .. ואולי טוב שכך :) זה יבנה את הדור הבא - הרבה יותר מחושל ..

למעלה