זן נדיר

זן נדיר

הגרושים פעמיים
אני מכירה כמה כאלה. רובם אגב שווים ביותר
אבל דיברתי לא מזמן עם חברה שטענה מדובר בכשלונות מהדהדים
פעם לא הצליחו, פעמיים לא הצליחו... מנגד חברה אחרת טענה שמדובר באנשים שיגלו דווקא *יותר* יציבות בזוגיות, כי הם פשוט הוכיחו שגם אחרי מכה כמו גירושין הם ממשיכים הלאה, ובונים עוד זוגיות. גם אם היא לא הצליחה לבסוף, הם ימשיכו ויבנו עוד אחת
כך שלפחות בכל מה שקשור למוטיבציה חזקה אפשר לבנות עליהם. מה דעתכם?

../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

ומה עם פסימיות יתר? לא יודעת אם הייתי יכולה להיות במערכת יחסים עם מישהו שלא מאמין במערכות יחסים. בעצם אחרי פעמיים הוא היה זורק אותי כי הוא לא מאמין במערכות יחסים. מ.ש.ל.
לא שאני שואפת לתואר "אשתו השלישית" או משהו

אייבורי

New member
תזכרי תמיד

שגם אילו שלא מאמינים במערכת יחסים מערכת היחסים מאמינה בהם.

גם לזה יש שיר מתאים

אתה מתכוון ללא-בנויים-לקשר שפתאום נקלעים לקשר? הנה שיר המבטא זאת בדיוק: http://www.youtube.com/watch?v=71Oxd061t3U ושמא: http://www.youtube.com/watch?v=OoeB1lf-WxU

../images/Emo214.gifלא ידעתי ששווה להכנס לפה בשעה כזאת

ועכשיו, אני ממש שמחה שעשיתי זאת!

ye44

New member
כל אחד והסיבה שלו

ישנם כאלה שהם אובססיבים לזוגיות ואפילו תלותיים, כך שיחפשו זוגיות בכח גם אם הם לא בטוחים ב100האחוז וישנם כאלה שהם באמת בסדר וההצד השני דפוק עד העצם אז שוב זה מתפרק, ביננו לעשות בחירות נכונות בקשר לזוגיות זה כמו מפעל הפיס הכל עניין של מזל

בהחלט

הזכרת לי את השיר שלה :)) בנוסף לעוד כמה אנשים שנתקלתי בהם בעבר שהיו להם כמה וכמה גירושים . . . אני מאמינה שמי שמאמין בזוגיות כישלונות כאלו או אחרים לא ימנעו מהם לנסות בעתיד ליצור את הזוגיות הרצויה ומי שלא מאמין בה יברח כל עוד הוא יכול מכל דבר שרק מזכיר זוגיות

ובנוסף

ייתכן שאנשים שהגירושין גרמו להם למעין טראומה, משבר רציני (ומובן), ואלה יסתובבו שנים רבות עד שיחליטו להתמסד שוב אם בכלל.

ismeralda100

New member
דעתי היא

שקשה לי לעשות הכללות.... ז"א לומר שמי שגרוש פעמיים.....כך וכך וכו' כל מקרה לגופו

rrredshay

New member
אחד החברים הכי טובים שלי גרוש פעמיים

ונשוי פעם שלישית. הייתי נוכח בכל החתונות וליויתי אותו בכל מערכות היחסים, אני יכול להגיד אני לא חושב שיש משמעות לכמות הגירושים שלו על המערכת הנוכחית (יציבה מאוד), אפשר לראות את זה כבחירה שגויה במערכות הקודמות.

למעלה