זמן עצות...

אפ5

New member
אני משתמשת

התגיות וכוללת צבעים. מה הבעיה בתמונות? אם תוכלי לפרט.

riti2

New member
החנות שלך

מתוקה ונעימה. סגנון הצילום מתאים לסוג המוצרים והצילומים ברורים ומזמינים להכנס... גם אני חדשה בעסק.. אולי תבדקי מה קורה בחנויות דומות, מבחינת מחירים ועוד...נראה לי שפשוט צריכים עוד ועוד אנשים למצוא את החנות לפי מה שהבנתי, גודל האתר היום הוא כזה שלוקח יותר זמן לצוף על פני השטח מאשר היה לפני שנתיים, לדוגמא... בהצלחה :) http://www.etsy.com/shop/prettywoman101

אפ5

New member
תודה!

בדקתי חנויות אחרות ואני מתעדכנת כל הזמן. מבחינת מחיר אין לי יותר מדי אפשרויות בגלל שאני מוכרת גם בחנויות והמחירים צריכים להיות פלוס מינוס אותו דבר.

carellya

New member
גם לי החנות מאד נעימה לעין

ונכון שהרקע לא אחיד אבל כל הרקעים רכים ומתאימים למוצרים. האוירה מעניינת ולא מונוטונית.כמובן שאפשר להשתפר אבל לא בטוחה שזאת הבעייה. גם אני מתחבטת באותן שאלות, חוקרת מה קורה בחנויות מצליחות בתחום,מתי הם מחדשים וכמה,איך הם מצלמים,מצטרפת לTEAMS ,אוצרות,פורמים, כל הזמן לחקור... המון עבודה ... מאמינה שבסוף זה יצליח!!!

nonibam

New member
דעתי...

מסכימה עם רולי לגבי כל מה שהיא אמרה לגבי התמונות... (הרקע עם הנקודות כרקע מתאים ומועדף, התמונה של הילדה כאחת מ-5 התמונות אך לא ראשית). הקטגוריה שבה את פעילה מאוד תחרותית (לא כמו תכשיטים, ובכל זאת...) ונראה כי האמריקאים מתים על פנפונים ופרחים גדולים וקיטש (מזעזע בעיניי) אבל מה שאומר שהתמונות תמיד עשירות (מדי לטעמי כמובן) ומקושקשות. כדי להתבלט "במבט ראשון" את צריכה להיות שונה... והפריטים שלך אכן שונים (ושוב, לטובה בעיניי). נראה לי שאת חייבת להתחיל בחידושים - והרבה... כדי שתמיד יהיו לך פריטים בעמודים הראשונים. בתגיות גם יש מקום לשיפור. למשל, בפריט הזה: http://www.etsy.com/listing/64428464/paper-doll-buttons-white-headband הייתי מוסיפה: polka dots girl face blond hair אולי משהו לגבי הסגנון... לא הייתי מבזבזת תגית על FABRIC כי במילא מופיע בחומרים. bunny = rabbit ועוד ועוד... ETSYISRAEL הוא טים שכבר לא קיים - תגית מבוזבזת.... הייתי מוסיפה SON ו-DAUGHTER (למשל בתמונות של הילדים כבובה) בטח הייתי מוצאת יותר אם הייתי מצליחה להחזיק את העיניים פתוחות, אבל נראה לי שהבנת את הכיוון... בהצלחה!!!!

אפ5

New member
תודה רבה על התגובה

בקטגוריה שלי יש את הקיטש ויש את המעודן ואחרי חיפושים אני יכולה להגיד שגם המעודנים הולכים יפה באטסי ויש להם מכירות יפות מאוד. עובדת על התגיות והתמונות...

למעלה