זמן עצות...

אפ5

New member
זמן עצות...

אשמח לקבל רעיונות לשיפור "נראות" החנות. אני עושה אוצרות, מחדשת כמעט כל יום, מעלה מוצרים חדשים וכאילו החנות לא נראית. מעט כניסות, מעט לבלובים. מה עוד אפשר לעשות? שאלה נוספת, איך אני מעלה מוצר בפייסבוק אבל בדף אוהדים ולא בדף האישי ( share מאטסי עולה בדף האישי).

bartal4

New member
אני גם חדש כאן

אבל (אולי זה הפולניות שלי) אני הרבה יותר אוהב רקע יחסית אחיד בחנות שניים שלושה רקעים בתמונה הראשית ולא יותר . זה יוצר בעיני התמקדות במוצר ולא ברקעים המשתנים . באופן אישי , לדעתי הרקע הלבן יפה למוצרים שלך אבל אני לא אוהב את הפסים של השורות . רקע "לבן שבור אחיד" יכול להיות טוב . ושוב , התמונה צריכה לשבות את העין איזו אוירה שתתפוס את העין . לדעתי ברוב התמונות זה חסר. בהצלחה

אפ5

New member
למה אתה מתכוון

ברקע "לבן שבור אחיד"? איזו אווירה תתפוס את העין למשל?

RolyzCreations

New member
האם את מופיעה באוצרות של אחרים?

אם לא (או לא מספיק) כדאי לבדוק את התגיות שלך. תשתמשי בכל 14 התגיות ותכללי גם צבעים. סיבה אחרת יכולה להיות התמונות.

אפ5

New member
אני משתמשת

בתגיות וכוללת גם צבעים. מה הבעיה עם התמונות? אם תוכלי לפרט.

RolyzCreations

New member
נכנסתי לכמה פריטים ולא היו תגיות של צבעים

לגבי התמונות - הייתי משנה את הרקע, ושיהיה אחד לכל התמונות. בהרבה מהתמונות שלך הרקע יותר בולט מהפריט עצמו.

אפ5

New member
תודה

אני אעבוד על האחידות ועל התגיות, אבל בסה"כ בגלל שהמוצרים מיועדים לילדים אני חושבת שצריך גיוון (אולי מספר רקעים מצומצם יותר), שמחה ולא רקע מונוטוני, מישהו מסכים איתי?

RolyzCreations

New member
אני חושבת שה"גיוון ושמחה"

צריכים לבוא מהפריטים ולא מהרקע. דווקא בחנות שלך אולי באמת רקע לבן לא מתאים, אבל אפשר למצוא רקע אחר ושעדיין לא ישתלט על התמונה. משהו כמו הרקע בתמונה הזו http://www.etsy.com/listing/64615007/paper-doll-buttons-pink-gingham-headband בניגוד למשל לרקע הזה שממש "בולע" את הפריט http://www.etsy.com/listing/64665477/your-girl-collage-doll אבל חשוב (אולי יותר) שתעבדי על התגיות כי זו הדרך למצוא אותך בחיפושים. גם בחיפוש שקונים עושים וגם בחיפוש שעושים בוני האוצרות. אם את לא שייכת לטים כלשהו, אולי כדאי למצוא טים אחד או שניים להשתייך אליהם. טים שהמטרה שלו זה קידום הדדי.

אפ5

New member
הוספתי/שיניתי תגיות

טים זה השלב הבא...

bartal4

New member
את המוצר יקנו המבוגרים

גם אם יש צילום של ילדה מתוקה עם סרט או כל פריט אחר עליה כדאי שזה יהיה עם רקע אחיד ושוב , עם אוירה . ממש בלי לפגוע , התמונות שבהן הילדה מדגמנת את הפריטים המתוקים שלך , ניראים לי קצת כמו צילום שצילמת אותה בגן שלה ולא צילום של הפריט .

אפ5

New member
אאוץ'!

לא נפגעתי, אבל אני לא מסכימה. זה שלא צילמתי את הילדה בסטודיו עם תאורה לא אומר שצילמתי אותה בגן שלה. צילום של הפריט נעשה בנפרד. הצילום על הילדה מראה פרופורציות ואיך הפריט יושב על הגוף/ראש. אם הייתי מצלמת תכשיטים הייתי עושה את זה בסטודיו.

RolyzCreations

New member
לדעתי התמונה של הילדה לגמרי במקום

לא כתמונה ראשית, אבל בהחלט מתאים לשים כתמונה נוספת שמראה פורפורציות ואיך הפריט "יושב". הצילום בגינה מתאים, הילדה לא נראית מדגמנת בצורה מאולצת.

עדנה38

New member
לאיזה קטגוריה

אני צריכה להכנס כדי להוסיף צבעים חטטתי ולא מצאתי תודה מראש,עדנה

עדנה38

New member
תודה ,הבנתי נראה לי

שיש אפשרות רק פעם אח להשתמשבadd נכון? ניסיתי להשתמש ]עמיים לא רצה לקבל

עדנה38

New member
את זה אני כבר יודעת

רק כשאני מוסיפה בadd הוא משום מה לא נותן לי יותר מאפשרות אחת גם אם אין לי 14 תגיות תודה על הסבלנות,עדנה

למעלה