זמן לעליה

גלי111

New member
זמן לעליה

הרעיון הגאוני ביותר ששמעתי בתקופה האחרונה נאמר ע"י הרב לאו והוא: זמנים כאלה, הם המתאימים ביותר לקליטת עליה. עירוי דם נקי וחדש לחברה מזוהמת ומדממת. ותחשבו על זה

שרק יבואו- לבותינו פתוחים אליהם

למרות שאינני מסכים לחלוטין להגדרתך שאנו חיים בחברה מזוהמת ומדממת העליה אכן מהווה את סוד קיומנו ואסור לה להפסק. עלינו רק להכשיר את הקרקע ולהפוך לארץ "מושכת" וזה יושג אך רק באמצעות הפרדה, ייצוב גבולות מתן הגנה יעילה על המסה הקריטית של המדינה.

גלי111

New member
מסכימים על עליה לגבי ההפרדה...

אתה יודע שאני ממש נגד ההפרדה בשלב זה. לערבים יש מנהג מבורך של הבקעת גוליים עצמיים. וככול שהם ידרשו יותר וככול שדרישותיהם יהפכו יותר אגרסיביות וטרוריסטיות כך הם יקבלו פחות. זה לא חדש. לכן אני הייתי ממתינה עם ההפרדה ומבצעת אותה אחרי פתרון בעיות כמו זכות השיבה וירושלים. ערך מוסף להמתנה הזו נקבל אם הם יאלצו להשקיע (כסף+עבודה)בגדר ההפרדה. אנחנו נוכל להשקיע שווה ערך בטכנולוגיה. ערך מוסף על המוסף להמתנה נקבל אם הם יהיו מספיק לחוצים על בטחונם עד כי לא יהיו מסוגלים להכות. ערך מוסף על מוסף על מוסף נקבל אם הסכמתינו לגדר תהיה ג´סטה לסורים ובמקביל יחתמו הסכמי השלום איתם! כמו שאמרו אבותינו: הטיפשות מהשפן. הפזיזות מהשטן.

למעלה