זמן לסכם

redot

New member
זמן לסכם

בשבוע שעבר הסתיים סוף כל סוף הסצנריו בין הנהלת הקבוצה למאמן יצחק שום. אחרי הפגנת מחאה (מרשימה מאוד יש לציין) של האוהדים כנגד המהלך בכל פורום אפשרי ירדה ההנהלה מהעץ עם כל מיני גמגומים דברים הוצאו מהקשרם ועוד ידה ידה ידה. גם שומי מצידו שיגר איזו רבע התנצלות והפינה הזאת נסגרה, לפחות לבינתיים. סלים טועמה נכנס לתאקל קטן ם המאמן אחרי שהעביר ביקורת על הקבוצה באוזני עיתונאי של הארץ. שוב, מפה לשם, סלים קיבל את הכבוד הראוי בתור סמל, ושיחק בטדי. פראיירים באדום ביום ראשון הפועל הגיעה לטדי למשחק לא חם, רותח! בית"ר גאידמק, עם כל המליונים שלה, נראתה טוב, במיוחד במחצית השנייה, אבל הפועל היו יותר טובים. יתרון של שער במחצית ועוד החמצות מסמרות שיער של השחקנים במחצית השנייה, לא הספיקו ונתנו, כן, נתנו, לבית"ר מתנה בצורת ניצחון. ולאוהדים הם נתנו הרבה עצבים, המון המון עצבים. אני שונא יס"מ, אני אדום בדם. זה סביר להניח, מה שאוהדי הפועל ישירו ביום שני במשחק נגד הכח-עמידר-ר"ג. שוטרי היס"מ, השתוללו כאילו אין מחר, הכו בחורות, ריססו גז מדמיע, ובאופן כללי השתלחו בצורה מחפירה נגד אוהדי הפועל ת"א ביציעים. מנכ"ל הקבוצה שלח מכתבי תלונה לכל מי שרק אפשר, וכולנו תקווה שהשוטרים - או יותר נכון, הפושעים - יישלמו על התנהגותם הפושעת, יפוטרו לאלתר מתפקידם הנוכחי, ויחזרו לטחון משמרות כמו צעירים באיזה חור נידח בארץ. אני לעומת זאת, פסימי יותר, ומשער שוועדת החקירה הבדיחתית תהיה רכה כמו מרגרינה... נחיה ונראה. יום חמישי הפועל הגיעה לאוקראינה פצועה וכואבת. שחקנים התבטאו לפני המשחק ואמרו שהלוואי והקבוצה תגיע לחצי מהמצבים שהגיעה בטדי. חצי? לדעתי היו אפילו יותר. טועמה, דגו,ברדה ויוליץ' החטיאו בלי הפסקה נגד קבוצה לא הרבה יותר טובה מדומז'אלה, ואוהדי הקבוצה טיפסו על הקירות מרוב עצבים. בסופו של דבר, עוד חילוף מנצח של שומי, נתן להפועל ניצחון חוץ יקר והציב אותה עם רגל וחצי בשלב הבתים. ביום שישי בבוקר התקבלה סוף כל סוף ההחלטה של אופ"א להחזיר את המשחקים לארץ, וביום חמישי הבא בלומפילד יהיה צבוע באדום בתקווה לחגוג עלייה לשלב הבתים ושמחה גדולה. שיהיה בהצלחה.
נ.ב בסה"כ, אני מרוצה מאוד מאיך שהקבוצה נראית עד כה. עם קצת יותר מזל הקבוצה היתה מנצחת את שתי משחקי הליגה עד כה, אבל המזל מחכה בסיבוב. אולי. בכל אופן, יש לנו יופי של קבוצה, זרים שמשפיעים על המשחק ועל התוצאה, מאמן מצויין, ואולי גם השתתפות במפעל אירופאי. יאללה הפועל!!!

the red king

New member
בואנה אתה מתחיל להביא אחלה סיכומים!

אני ממש אוהב את צורת הכתיבה שלך. רציני! אני כל כך מאושר מהנצחון! עד כמה שזה נשמע מטומטם: !!!VAMOS DE BRUNO אה ורק תיקון קטן - משחק הגומלין יהיה בחמישי שאחרי הבא ולא הבא.

redot

New member
כל מי שמחזיק במנוי

ייכנס בחינם לגומלין מול אודסה.

adi cb14

New member
מנצל"ש

נשאר לו שמץ של נאמנות? שם עוד גול עצמי הבוגד....לראות את הרשימה של ההרכב בלי גרשון בתוכה בלי לי לבכות : (

למעלה