זמן זמן זמן - אין לי זמן !

זמן זמן זמן - אין לי זמן !

להגיע לפגישה להגיש דבר מה במועד כל דבר... האם אתן דייקניות או אולי דווקא מאחרות ?
 
אין יותר דייקנית ממני- אפשר לכוון

שעון לפי התזמון שלי, אם קובעים איתי שעה, אני אגיע בדיוק על התזמון, או אקדים, רק מהמחשבה שאולי אאחר אני מתחילה להרגיש רע.
 

קטיפ

New member
../images/Emo127.gifאני דייקנית לאללה, אני יכולה

אני יכולה להעיר את השעון:))))
 
דייקנית ואפילו- מקדימה סדרתית ../images/Emo6.gif

אני לצערי מאלה שתמיד מגיעים חצי שעה מוקדם יותר וזה סתם בזבוז וזמן של שעמום, אבל אבא שלי ממש פידנט והוא לימד אותי לא לאחר אף פעם וכו' והוא גם מקדים סדרתי- נחשו מי מגיע תמיד לפני החתן והכלה בחתונות
 
טוב לפגוש אותכם........./images/Emo13.gif

אני דייקנית כפייתית. מוכנה המון זמן לפני.... אני תמיד זאת שמחכה. לא אוהבת את זה. לא יכולה על זה....
 

המונשרי

New member
אוי סיסטרס ../images/Emo24.gif../images/Emo133.gif

[ ממש מסדר הדייקניות כאן]
אוהבת לדייק ושונאת שמאחרים לי...
 

nataly36

New member
גם די דייקנית. בדרך כלל לא מאחרת.

די לחוצה בנידון. למרות שעם הזמן לומדת להיות יותר ב"איזי" בהקשר לזה. נדמה לי שלאחר בצורה כרונית יש בזה מן הזלזול במי שאתה קובע איתו, מצד שני - יש בחיים כל כך הרבה אילוצים רציניים שגורמים לאיחור שאסור להיות קפדן בנידון.
 
אז תסבירו לי בבקשה איך זה ?

איך זה שלא משנה לאן אני מגיעה - אני ראשונה, מוכנה וכל השאר מאחרות ובענק ! אני לא מתכוונת לאיחור של עשר דקות אלא חצי שעה, שעה ולעתים רחוקות גם למעלה משעה. ואני מתכוונת לעבודה שלי. הזמינו אותי משלמים לי ומאחרות ! אני מטבעי דייקנית בכלל ובעבודה שלי בפרט. אני תמיד אגיע רבע שעה לפני כולן כדי לארגן ולסדר כך שבשעה היעודה הכל יהיה מוכן ונוכל להתחיל. אז איך זה שאני מוצאת את עצמי כמעט כל הזמן - 90% מהמקרים - יושבת וממתינה... ??
 
אני ממש מתרגזת מזה שקובעים איתי

ומאחרים- פעם חברה הזמינה אותנו אליה הבייתה- רק אנחנו והם, היא גרה מרחק של שעה נסיעה מאיתנו, היא הזמינה לתשע בערב, ברבע לשמונה- ממש לפני שיצאנו התקשרה וביקשה שנגיע בתשע וחצי, חיכינו ויצאנו בזמן המתאים, כשהיגענו אליה- בדיוק בשעה, היא פתחה את הדלת ואמרה- תסלחו לי אבל עוד לא התקלחתי.... אז מה, לא יכולת לומר לנו לבוא בעשר?באחת עשרה?מתי שכן תהיי מוכנה? לי זה הפריע מאוד.
 
אני מדייקת - שזה אומר מגיעה מוקדם

ונהנית להגיע מוקדם
לא קורה שמאחרים לי כשאני הולכת למקום כלשהו. קרה שאיחרו לי בפגישת הדרכה בביתי, ואז זה לא גורם לתסכול, כי בינתיים אני עושה דברים אחרים.
 
למעלה