זמיר????

זמיר?????

אני מרגישה טוב.. ובטח אתה לא קראת.... אה? שמןןןן (סתם.. אני לא יודעת, אולי שמן אולי לא...)- תגיד יש לך תמונה?.. אולי... :*))))) בכלל.. מה עם הטיול

המשך (תסלחו לי זה פשוט נתקע באמצע)

בכלל.. מה עם הטיול שלכם? מתי ``יוצאים למחנה``.. :))) ד.א- כולם מצטרפים.. אני מבינה... אז אני אאחל לכם טיול מגניב.. כי אני לא באהה!! (איך אני נדחפת..

עדיין המשך...

(איך אני נדחפת.. אה?. :))) מי הזמין אותי בכלל?. חחחח) לא נורא... טבעי.. אני פשוט נהנת להרגיש מוזמנת חחחחח

בלשית !!!!!!!!!!!!! תבואי ,תבואי.........(למרות שאני לא בא ) תמיד נעים לטייל בצפון......... ולחוש את אדמת ארצנו....... ולא תצליחי לבלבל אותי......... אני מו

אז ככה המשך.............. אני מוכן לגזוז את מחלפות ראשי......... אם אני לא יודכ מי את..... שני שאלות : מה את לומדת ? ומה יכולת ההגעה שלך לצ`אט מהמקום שבו את לומד

מה שכן... הגישה שלי.. היא:

בעצם כל היום.. (אם אני מבריזה מהרצאות..) חחחחח סתם.. סתם.. אבל הגישה שלי.. לא יודעת.. זה כמו שאתה רואה... יחסית ``מועטת`` :)) ואולי הגיעה הזמן??

רוצה לשכוח שאתה מכיר אותי????

הלווווו?!?!?!? למה לא הבנתי?????.... תגיד לי.. נווווו אח``כ נתחיל איזה דף שתרצה... ואם עבדת אלי.. אז סבבי.. רק תגיד!!... נוווווו... תיהיה נחמד...

אבל.......... הדף הזה הולך להיגמר..... ואם הבנתי את השיטה החדשה של הפורום...... זה הולך לעבור לראש הפורום......

בוקר טוב יפהיפיה .......... שיטה מוזרה....... ועכשיו אם תסלחי לי......... כבר מאוחר...... ושיר עדיין אין....... דרך אגב ...... את אף פעם לא לומדת ?

דון זמיר?R???!!?!?

כתבתי הודעה!!! והיא נעלמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיוואוו...שוב.. אם תראה אותה- היא תחת הכותברת- דון זמיר.. אני בכל אופן.. לא מוצאת.. אז אני לומדת.. כן כל הזמן... כל היוםםם.. כל הלילה... בחלומות... כשאני אוכלת... כבר נמאס!!! סתם.. לא ממש בצורה אבסורדית.. תוריד את הלילה.. ותוריד את החלומות.. כשחושבים על זה- תוריד את האוכל!!! ועוד יותר חושבים על זה--תוריד את היום!!!!! חוץ מזה... בכל שאר הזמן.. אני לומדת :)

למעלה