זליגת מוחות?

אדם שתאוות בצע היא המנחה אותו ולא טובת מדינתו

מבחינתי יכול לעזוב את המדינה ולא לשוב אליה לעולם. אנחנו לא זקוקים לאנשים תאבי בצע שהכסף הגדול עומד בראש מעייניהם. אנחנו זקוקים לאנשים פטריוטים שטובת עמם ומדינתם העומד בראש מעייניהם. אם הם חושבים ששם יהיה להם יותר טוב והם יעשו בוכטות של כסף, שיילכו. נראה כמה זמן הם יחזיקו מעמד עד שהאנטישמיות תתחזק ותגרום להם לחזור לכאן על ארבע ולהתחנן שנקבל אותם חזרה... אפילו שרי אריסון חזרה...

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

שוב, אנשי הייטק מרווחים את כספם בצורה ישרה. הם למדו, עם קורעים את התחת שלהם והם מרווחים. אנחנו יודעים שזה מאוד מאוד מאוד כואב לך , אתה גם יודע, שהם בניגוד אליך, משלמים את המיסים. אם אתה רוצה, אתה יכול לעזוב בעצמך את הארץ, כי אתה אגואיסט לא קטן (מי שעובד מיוזמתו בשכר מינימום על מנת לא לשלם מיסים הוא סופר דופר אגואיסט) , ותאמין לי, שאתה לא תחסר לאף אחד. המדינה לא תתמוטט עקב עזיבתך. לעומת זאת אם מסה רצינית של אנשי הייטק כן יעזבו את המדינה, אז אתה יודע מה יקרה? א. הרבה פחות מיסים למדינה, מה שאומר שפחות כסף לקצבאות ל"מסכנים". ב. מי שישאר במדינה זאת האוכלוסייה החלשה, אז לא רחוק היום שבו מדינת ישראל תהיה כמו רומניה לפני עשרים שנה. שניהם מתאימים בול לתפיסה ה"סוציאלית" שלך.

אם כבר בדיוק להיפך

אם מסה רציניצ של אנשי הייטק תאבי בצע שמחפשים את הכסף הגדול והעושר המיידי ללא מאמץ, יעזבו את המדינה, יתפנו הרבה מאוד מקומות עבודה עבור ה"חלשים", שבמקום לשלוח אותם כמו היום לאסונות נוסח ויסקונסין, יהיה ניתן לשלוח אותם לעבור קורסים בהייטק ובדברים יותר מכניסים מניקוי אסלות ואיסוף אשפה. את כקפיטליסטית צריכה כבר לדעת איך זה עובד... מתי יש לך צ'אנס לקידום בעבודה? מתי שהמקומות שלמעלה מאויישיים באנשים אחרים? או מתי שהמקומות הללו מתפנים? כך שלמה את סבורה שאם עובדי הייטק יעזבו את המדינה, לא יבואו אחרים במקומם? אולי כי את חיה בתחושה שיש אנשים בעולם שאין להם תחליף. אם כך תתפלאי אשרת, לכל בן אדם בעולם יש תחליף.

אשרת

New member
אתה מצחיק...

קודם כל אתה יוצא מנקודת הנחה שגויה. אתה חושב שקורסי הייטק סטייל בניית אתרים או כל קורס בודד יוכל להחליף מתכנת או מהנדס שעוזב אתה ארץ?
הרי אם הם היו מוכשים לכך, הם מזמן היו לומדים ותופסים משרה טובה והם לאהניו נחשבים ל"חלשים". ללא מאמץ?
אתה עכשיו הוכחת שאתה טיפש גדול. אין לך מושג קלוש לגבי העבודה בהייטק ועל המאמץ שנדרש שם. נכון, זאת לא עבודה פיזית, אבל שב אתה עשר שעות מול המחשב ותאמץ את התאים האפורים במשך כל השעות הללו, ותגיד לי אם זאת עבודה קלה או לא קלה. אתה פשוט מלא שנאה לאנשים מצליחים ואנשים שלא מוכנים להיות יותר פייראים לאיש. אז משום שכל כך לא טוב לך פה, ואתה לא כזה פטריוט , חשום שאתהמוכן לוותר על אנשים טובים עקב השנאה הדפוקה שלך, אז תעשה טובה, ופטור את המדינה מהונכחות שלך. המדינה הזאת צריכה אנשים כמו אותם 25 אלף איש וכמו אותם אנשי מדע אשר יורדים מהארץ, אשר פריזט כמוך.

מצחיק או לא מתחיק, כפי שציינתי...

אין אף אחד בעולם הזה שאין לו תחליף, או שאי אפשר למצוא לו תחליף. אם היה אחד כזה העולם מזמן כבר היה נעצר. לכל בן אדם, ויהיה חשוב או מוכשר אשר יהיה, יש תחליף.

אשרת

New member
כן, גם לך.

אז פטור את המדינה מנוחתך. יש פה מספיק פרזיטים.

כנראה שהספקת כבר לשכוח אשרת במה עוסק הדיון...

שאת עצמך פתחת. הוא עוסק ב"זליגת מוחות מישראל" לא בזליגת ממתיקים ומסטיקים ורודים. כך שאני בכלל לא האישיו כאן, וכל ניסיון שלך לצייר כאילו שאני זה האישיו, זה פשוט טפשי. כי את אותו דבר אפשר גם לאמר עליך ועל כל אחד כאן, אם הייתי כמוך, מבקש לרדת לפסים אישיים. זה שיש לכל אחד תחליף, כן, גם לי וגם לך, זו עובדה, ולא משנה עד כמה תנסי להכחיש עובדה זו, היא עדיין תישאר עובדה.

baudrate

New member
אפשר להתמודד עם אנטישמיות במרבית המקרים

כל עוד זאת אינה אנטישמיות ממוסדת, הנתמכת על ידי השלטון והאליטה החברתית. אתה מנגב את הרוק וממשיך הלאה. זה לא כל כך נורא כמו שזה נשמע. אגב, גם היהודים בישראל יתפשו מקום מכובד בצמרת אלו שאינם אוהבים את הזר והשונה, בהשוואה לאנטישמים הם תופשים בזה מקום מכובד.

טשאפק

New member
שיעור התמיכה במו"פ

ירד ב 4.5 מיליארד ש"ח מאז 2000, לפי הנאמר. השיעור נמוך מן הממוצע במדינות המפותחות, וזה מקשה על התחרות.

למעלה