זכרתי אותך היום

I Was Hoping

New member
זכרתי אותך היום

דווקא אותך. דווקא עכשיו. אתה - שנשבעתי לעצמי לשכוח. להכניס עמוק למגירה הכי חשוכה בלב. לזרוק את המפתח. אתה. כל מה שהשם שלך אומר לי עכשיו זה רק כאב, ויש לך שם כל כך יפה - נועם. אני לא יודעת למה אתה עולה בי כל הזמן. לא ראיתי אותך לפחות חודשיים, וגם לא שמעתי ממך. אבל אתה שוב כאן. פרצת את חומות ההדחקה שלי וחזרת. אני שוב מתפללת שתתקשר. ויודעת שזה לא יקרה. שוב חוזרים כאבי הבוקר. וכאבי הלילה. חשבתי שזה כבר עבר. ולעולם לא יחזור. זה לא כי אני לבד עכשיו. אני בטוחה שלא. אני עסוקה כל היום, כל כך הרבה דברים קורים ואני מרוצה מהכל. אבל אתה מהדהד בי. מזכיר לי כל הזמן שאי אפשר להתעלם. שאני לא באמת מחלימה ממך. שאתה לא כאן איתי אבל אתה בי. ואתה לא הולך עדיין. כאילו אני היא זאת שאמורה להיענש כאן. אתה יודע שהיית החלאה היחידה. אתה הרסת הכל. אני הייתי מלאך לעומתך. אני לא משתחצנת, באמת. הפעם לא עשיתי שום דבר לא נכון. זה אתה. רק אתה. ועדיין. אתה מכאיב לי. אתה לא יודע מזה כלום, אבל אתה לא עוזב אותי. תלך ממני, נועם. אני מתחננת. תן לי ללכת, לא עשיתי לך כלום. אני לא מבינה איך זה שאני חושבת עליך עכשיו, למה אני מרשה לעצמי. מאיפה אתה צץ כל הזמן ולמה אתה עוד פה. מנסה להסתכל פנימה אל תוכי כדי להבין מאיפה נכנסת. מנערת את הגוף הכי חזק שאפשר. שתצא. אתה אבק, גוש ליכלוך. תלך. אנ ילא יכולה להמשיך איתך הלאה. אתה לא 'חיים', אתה לא 'קדימה', אתה לא. אני אוהבת אותך כל כך ושונאת את עצמי בגלל זה. למה אני אוהבת אותך??? הרי היית כל כך רע אלי. אפילו לא טיפה טוב. אני צריכה שתלך עכשיו. או שתחזור ותישאר. רק אל תהיה בי ככה. ככה אי אפשר. אתה מכאיב לי. בבקשה תלך. אני מדברת אליך בתוך הלב, כי אני יודעת שאתה שם. אז תקשיב ותצא. אין לי מקום, אין לי אוויר כשאתה שם. אני נזכרת בפנים שלך ומתה בלב בפנים. אתה כזה יפה. החיוך. תלך כבר.

dance of life

New member
מ..

לא ייאמן כמה אני יכולה למצוא במילים שלך תמיד - את עצמי.. כבר דיברנו על זה - את כותבת את מה שמרגיש גופי בשעותיו הקשות. ואפילו שמו של הנמען.. מ.. העלית בי צמרמורת. אוהבת אותך מאד מאד מאד הלואי והוא פשוט יעזוב אותך... כמו ששלי יעזוב אותי. *חיבוק ענק* ג'וליה.

I Was Hoping

New member
ולאן נעלמות הדמעות

דווקא כשאני צריכה אותן? הייתכן כי הן אזלו? אני כל כך רוצה לבכות כדי לשטוף את כל הרוע מהלב, אבל זה לא יוצא. זה נעלם. פעם הייתי מומחית בלבכות. היום אני לא יכולה. ואני רוצה. גם את זה לקחת ממני. בכלל לא אכפת לי להאשים אותך בהכל, הרי אתה אשם גם בלי לדעת מה עשית. חצי השנה האחרונה היא כולה תוצרת שלך. לקחת ממני את כל מה שהיה לי לתת, ולי לא נתת כלום. מה זה עושה אותך? גנב, רוצח. גנבת את האושר מחיי ורצחת כל רצון לתקווה, אם בכלל היה כזה. למה הלכת??? מה זה בא להוכיח??? בדרכי שלי אני יודעת שטוב לך היום, אתה אפילו מאושר. אולי זה נחשב לפאתטי, אבל אותי לימדו שמקבלים עונש אם עושים משהו רע, ובמקום זה אתה קיבלת פרס, אתה מאוהב ומקבל אהבה בחזרה. אז מה זה אומר על העולם הזה? איך העולם הזה עובד ואיפה אני משתלבת בכל זה? האם אני עד כדי כך שונה? ואם כן, האם נועדתי לסבול בשל כך? אני זקוקה לתשובות ולא מקבלת אותן, השוני שלי מכאיב לי ורדיפת הצדק מוציאה אותי מדעתי, ועדיין אין בי הכוח לשנות דבר, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות עם זה...

למעלה