זכרונות

זכרונות

אהבת אותי בפרוץ זריחה סכרינית מבעד חלונות נטולי וילונות ירוקים כה ברור היה גופך לגופי שהתערסל בצמְרות הכתלים, כשהתעוררו הצללים הארוכים ועתה עם הנץ אור, עם נפנה לערסל דברים אחרים אתה את נעליך, אני את הכיור מלא כלים אתה את בגדיך, אני את מכונה הכבסים שצבעה הכל ירוק בניחוח וילון, שהזכיר לי את ריח ידיך החובק את לחיי בלי משים לעוצמות המונשמות של זיכרונותיי המסוכסכים. הפיתוי גדול לנטוש הכל לטובת מחשבה בסיסית של לא לזוז מפה עד שתחזור בערב ותיקח אותי שנית.

שמים1

New member
מפתן חטאים

כה דוממים היו ימיה ברגליים יחפות חיפשה דמותך בחולות מדבר לוהטים נוגעת בחזיונות ומשתכרת מניחוחות נעלמים. כשיח הקיקיון פרשת ידיך להצל על גופה הלוהט להרוות ליבה השוטט בהגיגים רכים ללטף ידיה הסדוקות לפרוט אהבה חרישית אל מפתן חטאים.

odo13z

New member
מתגעגע........../images/Emo66.gif

מתגעגע לאחוז בידה.... לחוש איך הדם מציף את הגוף..... איך הכל מתעורר שוב וקם לתחייה..... השרירים נמתחים ונדרכים הבטן מתקשה ומתכווצת ובמרכז......כדור קטן מסתחרר בטירוף..... ונמתח.......כמו חץ בקשת שהיא כל הגוף..... רוצה לעוף אליה...... מתגעגע למגע ידה למגע הירכיים המלאות.....העגולות...... לשפתיים החמות כאש..... לאחוז חזק.....בשתי ידיים לחפון את ישבנה..... ואין. אין תקווה......

למעלה