זכרונות.. הסבר
אז ככה, הקדמה- כתבתי את זה אתמול בלילה, מבלי לערוך או לעבור על שנכתב, הוצאתי את מה שעלה לי באותו הרגע, חשבתי עליו כי יום הולדתו יחול בעוד מס' ימים. הכרנו במקרה, בהופעה של להקת "היהודים". הוא רווק וצעיר ממני בשנתיים. הפכנו להיות חברים מאוד מאוד טובים. כשאי אפשר היה "להסתיר" יותר את האהבה שהיתה בינינו שידרגנו את מע' היחסים מחברים בלב ובנפש לבני-זוג בערך אחרי שנה של הכרות. בסה"כ היינו ביחד שנתיים.שנתיים מדהימות. כשהוא קיבל החלטה לעבור ללמוד ולגור בבאר-שבע חשבתי שכל העולם שלי מתמוטט, כל לילה הוא היה ישן לידי ואני הייתי בוכה. כשהייתי מנסה לדבר איתו על הנושא, ועל מה יקרה לנו כשהוא לא יהיה כאן הוא היה מתחמק משיחה ואומר שזה לא הזמן . בשלב מסויים סיימתי את מע' היחסים הזאת, לא יכולתי לשאת את הכאב יותר ונפרדנו. אחרי כשבועיים חזרנו להיות יחד, לא ידעתי שאפשר לאהוב כ"כ,עד כאב, וככה אהבתי אותו.רציתי להתחתן איתו, רציתי שיהיה לנו ילד משותף (ומי שמכיר אותי יודע שהריון לא בא בחשבון אצלי, מבחינה בריאותית זה יכול להוות סכנה לחיי). אבל הוא לא היה "בשל" לזה.הוא היה ילדון בעצמו. הוא עבר לבאר-שבע והקשר נמשך, בכל רגע שהתאפשר לו הוא היה בא אליי, הילדים שלי אהבו אותו מאוד והוא הפך להיות חלק בלתי נפרד מחיי ומחייהם. אחרי שנתיים של ביחד, נפרדנו. המרחק, הקנאה,וחוסר תיאום בציפיות הם אלה שגרמו לקשר להסתיים. שוב נפרדנו, ביוזמתי. ולא דיברנו כחצי שנה. אחרי חצי שנה, בשיחת טלפון של שעת לילה מאוחרת..מאוד מאוחרת!! הוא אמר שהוא לא יכול בלעדיי ובלי הילדים, ובמשך שעתיים הוא ניסה לשכנע אותי שגם ארצה את מה שהוא רוצה, את מה שרציתי כ"כ הרבה זמן. הסברתי לו שבדיוק התחלתי קשר אחר ואני מנסה להתקדם הלאה, אך הוא לא הירפה והעייפות ניצחה, הסכמתי. בבוקר כשהוא התקשר לומר שהוא רוצה להגיע עוד באותו היום, אמרתי לו שאני כבר במקום אחר, שאני כבר לא רוצה. שהכאב שכאבתי תקופה כ"כ ארוכה כשרציתי והוא לא היה מוכן גרם לי לא לרצות. הוא התעקש וניסה שוב לשכנע אותי אבל זה לא עזר לו. הוא כעס ונפגע ואמר שהוא שונא אותי ושהוא מבקש שלא אצור איתו קשר אף פעם. זהו, אז פגעתי בו, אבל לא רציתי לפגוע. אהבתי אותו מאוד, והיום יש לי הערכה רבה אליו, אבל האהבה מתה.