זכרונות..

DANAQ32

New member
זכרונות..

בלילות אני נזכרת.. בעיניו שהסתכלו בי באהבה. בזרועותיו שתמיד חיבקו בעוצמה אך ברוך, שהגנו והעניקו ביטחון ושלווה. בפיו שחייך אליי כל פעם. בשפתיו שנישקו אותי. באינטימיות שהיתה לנו והדהימה כל פעם מחדש. בקולו שאמר דבריי חכמה. בדמעותיו כשכאב לי. בו, שאהב אותי עד כלות. בבקרים אני נזכרת .. שהוא עבר לגור רחוק ממני. שהוא "לקח" לי את הצד במיטה. שהוא היה מאוהב בי עד כלות.. עד כלות הנשימה. שהיה אובססיבי וצלצל 1000 פעמים בשעה גם כשאמרתי שאני בעבודה ולא יכולה להמשיך לדבר. שהיה קנאי ושנא כשדיברתי עם ידידים. שלא הבין שיש לי 3 ילדים ורצה יותר תשומת לב משלושתם יחד. ש"התבייש" שהיה נמוך ממני ב 5 ס"מ. שעד היום אמא שלו לא יודעת על קיומי. הכי הכי אני נזכרת איך פגעתי בו...ושהיום הוא שונא אותי.

Rtitan

New member
זכרונות...

אין זיכרון אחד שיהיה "רק טוב", או "רק רע"... ויש גבול מאד דק, מאד עדין ולא ממש ברור בין בן זוג שאוהב באמת, בכל ליבו וכל מאודו - וגבר קנאי, אפלולי שחונק מרוב אהבה (ויש מקרים של "חונק" תרתי משמע...) פגעת בו - הוא שונא אותך... זו בעיה שלו, וזיכרון כואב שלך - אבל זו החלטה שלקחת, כפי הנראה כי היתה לה סיבה טובה מאד...

א פרסקי

New member
כתוב יפה

אהבתי את הכתיבה מצד אחד יש כאן אובססיביות מהצד שלו מצד שני כנראה את הרגשת חנוקה ואז פגיעה .....

ramoni1

New member
אחד הפוסטים, היפים והמרעננים

שקראתי, אהבתי נורא ליקרוא כל שורה בפוסט ש-א-פ-ו ו..

שרשירית

New member
זה חלק מהחיים ../images/Emo201.gif

לא הכל דבש, לא כולנו מלאכים, יש מכל טוב וטוב שכך.... אחרת היה מאוד משעמם. דווקא את השורה הזאת מאוד אהבתי כי זה יצר תפנית ועשה את זה מאוד אמיתי ואנושי.

השורה האחרונה נכתבה

בעקבות מעשים לא טובים שנעשו מתוך בחירה. אף אחד לא
אבל יש לי בעיה עם פגיעה מכוונת במישהו

רק שיר

New member
כולנו פוגעים באחרים

אם ביודעים ואם שלא ביודעין. יש דברים שאנחנו בוחרים לעשות בידיעה שזה פוגע בקרובינו. אף אחד לא מושלם.

ברור

אין אחד שלא פגע ונפגע לפחות פעם אחת בחייו, רק שהבחירה מראש לפגוע ביודעין קשה בעיני. יש גם הבדל בין דרך מסויימת שאדם בוחר או רצון מסויים של מישהו שיכול לגרום לפגיעה באחר, אבל כדי לא לבטל את עצמו אותו אדם יבחר בדרך או הרצון המתאימים לו - זה גם בסדר. ... ואף אחד לא מושלם :)

שרשירית

New member
לא בטוחה שהמעשה נעשה בכוונה כדי לפגוע

לפעמים אנו עושים דברים ללא מחשבה ולאו דווקא כדי לפגוע אבל התוצאה היא לא תמיד כמו שחשבנו ויכולה להיות הרסנית. אבל זה מה שיפה בדברים שנכתבו ובחיים.... כל אחד לוקח למקום שמתאים לו וזה מעולה

נכון

האמת, קראתי את הפוסט כמה פעמים. בהחלט לא בטוח שהיא פגעה לשם הפגיעה אלא בחרה ללכת בדרכה.

זה היה ברור מקריאה ראשונה

מה שהתברר מקריאה נוספת היא העובדה שלא סתם פגעת בו. <בקריאה ראשונה התקבל אצלי הרושם שפשוט נפנפת אותו - זו הסיבה שכתבתי 'פגיעה מכוונת'.> דבר ראשון, אם נפגעת מהתגובה הראשונה אני מתנצל. דבר שני, אני עדיין לא אוהב את השורה האחרונה בפוסט כי כמו שכבר כתבתי אני רואה שם הרבה כאב. את לא מתארת לעצמך איזה 'פושע' כהגדרתך אני עכשיו <ולא רק אני אלא גם אהובתי - שנינו 'חוטאים' בחטא הזה הקרוי אהבה> - אני מכיר את התחושה הזו שממלאת כל מקום ריגשי פנוי ורק המחשבה על דברים לא טובים גורמת לי להרגיש לא טוב. את בחרת ללכת ועשית בחירה בכלל לא קלה, בחירה שידעת שגם את תפגעי ממנה. צריך הרבה אומץ, כוח ונחישות כדי לקבל החלטה שכזו ולעמוד מאחוריה. הבנת שלמען עתיד טוב יותר את חייבת לחוש עכשיו כאב ואפילו לפגוע בעצמך. נכון שזה גרם גם לפגיעה באהובך אבל כנראה שלא היתה ברירה - זו המסקנה שלי כעת. לא מאמין שיש מישהו שהיה מוכן להתחלף איתך, אבל אני בטוח שלא מעט כאן מעריכים אותך. לסיום יש לי רק שאלה - את מרגישה שמיצית כל מה שאפשר כדי שתהיו ביחד וכיום את שלמה עם הצעד שעשית? <את לא חייבת לענות>. שתדעי רק טוב והמון אהבה.

DANAQ32

New member
ווינס..

לא נפגעתי מתגובתך. וכן, אני שלמה עם הצעד שעשיתי כי למרות האהבה הגדולה שהיתה לנו אני יודעת בתוך תוכי שאם היינו נשארים ביחד, מתחתנים ומביאים לעולם ילד משותף, בסופו של דבר זה היה נגמר בגירושין. אמנם הוא מדהים, מלא אהבה, חמלה ורוך, אבל בגלל סיבות כאלה ואחרות שאת חלקן מניתי כאן, אני יודעת שהוא לא בשבילי. אז עשיתי וויתור ענק על אהבה עצומה אבל הרווחתי ריקוד 1 פחות על מדרגות הרבנות...

DANAQ32

New member
אגב,

אני כן כואבת ומתחרטת על כך שפגעתי בו, זה כואב לי יותר מאשר הכאב אותו חוויתי לאחר הפרידה. קיוויתי לסיים את זה כשני בוגרים, וכמי שהיו עד לאותו הרגע החברים הכי טובים..לצערי, זאת היתה הדרך שבה נאלצתי לבחור..

ramoni1

New member
זאת הגדולה שבאדם

יודעת שפגעה, מפסיקה ליפגוע, ואף מביעה חרטה לכן אחד הפוסטים היפים בעניי...

ramoni1

New member
מימה שאני מבין....

הכי הכי אני נזכרת איך פגעתי בו...ושהיום הוא שונא אותי. ההבנה שלה... אינטליגנציה ריגשית , אני יכול ליקרוא ולהבין בכתב שהיא מביעה חרטה... <אבל כול אחד והבנתו שלו>

למעלה