זכרונות מדומים?

sickX6

New member
זכרונות מדומים?

ההרגשה דומה לדה-ז'ה-וו אבל זה טיפה שונה - בתוך זרם המחשבות הרגיל פתאום עובר משהו שבהתחלה נראה רגיל לחלוטין, אבל שניה אחרי זה אני קולטת שלא מדובר בזיכרון, ושבעצם זה דומה יותר לחלום - כאילו המוח שלי המציא את זה עם קשר כלשהו למציאות - אבל זה הרגיש אמיתי לגמריי. יש לי כל מיני תיאוריות לגביי מה זה, ורובן מאד מושכות אותי, אבל אפשרות אחת מטרידה אותי - שאולי זה בעייה במוח - שאולי כתוצאה ממה שקורה איתי בשנתיים האחרונות יצרתי כל מיני קשרים במוח שמובילים אותי עכשיו להזות באופן טבעי. אז רציתי לשאול - אם קרו או קורים למישהו הדברים האלה, ואם למישהו יש איזשהו הסבר אחר לתופעה, חוץ מ"באג" במוח, והסבר שיהיה מבוסס לפחות על נסיון אישי? אני מתכוונת ש...האם מישהו מאמת את המידע שנובע ממקרים כאלה ויכול להגיד לי אם הוא אמיתי או דמיוני, לפחות במקרה שלו? אני ממש שונאת את תיאוריית ה"באג" במוח הזאת שלי...היא הגיונית לחלוטין, ואני יכולה להסביר לפרטי פרטים איך זה קורה - אבל אני פשוט שונאת את זה....אני מעדיפה לחשוב שאני מפתחת יכולת כלשהי, או שמדובר בעולמות שחוצים זה את זה וההתנגשות משאירה שרידים בתודעה...

אני אתן דוגמא

תגידי לי אם זאת הכוונה: לפני הרבה שנים גרתי בירושלים ליד "המפלצת" (פסל מגלשה). ואז מחבל רצת שם שלוש נשים. זה נורא הסעיר אותי וברגע מסויים הרגשתי או ראיתי שאני יושבת בתחנת האוטובוס הזאת ונכנסים לי שלושה כדורים לגוף ואני בעילפון כזה.... כששאלתי בתיקשור מה זה , נאמר לי שזה קרה לי בגלגול קודם. עם עוד פרטים מדוייקים. פחדתי לבדוק את האמיתות של זה...

למעלה