היה לי חבר ארבע שנים
ממש לפני בעלי. גרנו ביחד, גרנו בחו"ל ביחד, הייתי מאוהבת במשפחה שלו... ואז, איכשהו, הבנתי שנגמרה לי האהבה. כשאזרתי אומץ להגיד לו את זה, הוא קם ועזב את דירתנו, ולא ראיתי אותו יותר. היה לי ברור שלא נועדנו להיות ביחד: איכשהו, הוא תמיד הקטין אותי, ונתן לי להרגיש שבלי התמיכה שלו אני לא יכולה להסתדר. לא התחרטתי, וקצת אח"כ הכרתי את בעלי, שהוא אדם נפלא ומתאים לי הרבה יותר. ולמרות זאת, המשכתי לחשוב עליו כל השנים, ולהתגעגע אליו. אפילו חלמתי עליו לפעמים. לפני חודשיים, אחרי עשר שנים שלא ראיתי אותו, הרמתי אליו טלפוןוהצעתי להיפגש. הוא הסכים, וזה היה מוזר נורא. נורא התרגשתי לפני כן. הוא מאד השתנה בעשר שנים האלו- השמין, הקריח, קצת התכער, אבל עוד יש בו את אותו הקסם במובן מסויים. הוא זכר המון פרטים עלי ועל המשפחה, וזה מאד ריגש אותי (למשל, הוא אמר שהתינוק שלי נראה בדיוק כמו תמונה מסויימת שלי בתור תינוקת. הייתי בשוק שהוא זכר.) וגם איכשהו המפגש הזה העמיד בפני מראה - על מה הייתי צפוייה לעשות (למשל, להמשיך באוניברסיטה) ומה עשיתי במקום (עזבתי, התחלתי לעבוד ועשיתי שלושה ילדים ברצף). מאז אני כמעט לא חושבת עליו. מה שנקרא באופרות הסבון 'קלואוז'ר'...