זכרונות יפים..

Ultra marine

New member
זכרונות יפים..

מצרפת סרטונים שעשיתי בשבוע שעבר על קנט ועל טיקה. סרטון קנט סרטון טיקה התלבטתי המון לפני כתיבת ההודעה הזאת (והקישורים כמובן..) אבל בסופו של דבר החלטתי כן לפרסם אותה. דבר ראשון כי בעצם אין לי סיבה לא לעשות את זה.. ונראה לי שזה יגע באנשים כאן. דבר שני אני חושבת שעברו המון מים מתחת לגשר ואנשים "התרגלו" אלי והבינו שאני לא כזאת מפלצת פסיכוטית ובאופן כללי האשמות כלפי די התאימו לטלנובלה מאשר למציאות האמיתית של האנשים הנורמלים והרגילים מהרחוב או מהאינטרנט... התחלתי בסרטון לקנט. הוא נורא חסר לי והרגשתי שאני חייבת לעשות משהו. בהתחלה לא ידעתי מה בדיוק אז פשוט סידרתי את כל התמונות לפי תאריכים ואז עזבתי את זה כי נגמרו לי הרעיונות... אח"כ פניתי לברר בחנות צילום אם אפשר להעביר אחת התמונות לגודל גדול (60x90) אבל המוכר אמר לי שהן קטנות מידי ולא מספיק איכותיות
אוף, למה אני כזאת צלמת זוועתית... ועוד יחסית השתפרתי... בסופו של דבר ראיתי סרטון מהמם שחברה שלי עשתה לחתול (החי!) שלה והחלטתי גם לעשות סרטון memorial כזה בשבילו. לקח לי מאתיים שנה (או יומיים שלמים) בגלל שעד שלמדתי את התוכנה, וכל פעם לבדוק שהכל יוצא כמו שצריך, לבחור את המוזיקה וכו'. וכמובן כל פעם לראות את הסרטון (שהיה במקור 18 דק'!!!!) הוספת מעברונים, הורדת מעברונים וכמובן בין לבין העברה לפורמט של סרט (שלוקח קרוב לשעה לפעמים) ואז לבדוק שוב... כשסיימתי הייתי מוטשת אבל בפנים הרגשתי חזק שגם לטיקה מגיע. רק שכמה שמגיע לה, אני צריכה לסיים את המטלות הלימודיות שלי
אז החלטתי לוותר עד סוף תקופת הבחינות. יום אחרי החלטתי שתקופת הבחינות עוד רחוקה והתיישבתי לעשות לטיקה את הסרטון.
ממש כאב לי לעשות את הסרטון הזה. גם היו לי מעט תמונות (כי ברוב התקופה שהיתה אצלי לא היתה לי מצלמה זמינה, רק פעם בחודש ככה כשהמצלמה נפלה עלי ליומיים). וגם כשכבר צילמתי הרוב יצא מטושטש אז מחקתי.. והיו גם כמה תמונות שנאלצתי למחוק כשעשיתי את הסרטון עצמו כיוון שהבנתי שלא משנה כמה אני רוצה לשמור תמונות יש מינימום "דרישה" של איכות לתמונות ששומרים ואין מה לשמור "כתמי צבע" לא משנה כמה "אומנותיים ובאופן כללי בצורת כלב" הם...
ממש מנחם שמאז שהמצלמה נשארה אצלי איכויות הצילום שלי השתפרו (בצורה יחסית...) זהו פחות או יותר. מקווה שתהנו. אני נהנתי מהעשיה ונהנתי כאילו להרגיש אותם פה איתי בזמן העשיה. נזכרתי בהמון דברים כייפים שעברתי איתם לבד וביחד. בתקופות שונות, ברגעים אחרים ובכלל הוצפתי בזכרונות (אני טיפוס די נוסטלגי
) אבל אני חושבת שהגעגועים האלה שחשתי דווקא עשו לי טוב. לא יודעת. אולי בגלל התחושה הזאת שלא משנה לאן הם "הלכו" משהו נשאר איתי. וזה מזכיר לי שאני לא זוכרת מי אמר לי את זה אבל יש משפט כזה שאומר שאם אתה מעביר הלאה זכרונות שלך מאדם מסויים אז הוא חי לנצח דרך הזכרון. אז אולי זאת הסיבה ה"אגואיסטית" שלי עבור טיקה וקנט. שתזכרו אותם. תזכרו שהם היו כאן איתנו.

b love

New member
מקסים..

ומאוד מרגש, גם אני לא מזמן עשיתי לטושה שלי סרטון לכבוד היומולדת, יצא ממש מרגש, אז לך בטח בכלל, בגלל שהם אינם פה איתנו, נפלא לראות את ההתפתחות של כל אחד מהם.. אני בטוחה שנורא נהנת לעשות את הסרטונים האלו
ותראי איזה סרטון חתולי נתן לך השראה

Ultra marine

New member
יא, איזה טמבלית אני,תקראי את השורה הראשונה...

הקרדיט הוא אליך

טון טון1

New member
הסרטון של קנט מאד מרגש

שבר לי את הלב
, במיוחד כי היו תמונות שבאו ברצף ונתנו הרגשה של תנועה חיה וזה היה כמו לראות אותו בחיים. עשית איתו מעשה טוב , באת לו בסוף חייו כמו מלאך ונתת לו את הרגשה של בית ואהבה.
את טיקה לא הכרתי אבל נראה שגם היא היתה מקסימה
וכמו שאמרת הם יחיו לנצח דרך הזכרונות

zooom360

New member
לילה טוב

אולטרה אני אכתוב בקצרה כי אני מהפלא`. מה שכתבת נגע לליבי. יש לי תמונה של טיקה עם אמלי ולולי מהמפגש, אם את רוצה. ובטח יש באריכיון של הקומונה תמונות שלה מהמפגש, או שאולי כבר שמרת אותן. לילה טוב.

Ultra marine

New member
תודה!!!!! אודה לך מאוד!!!!!

לא יודעת למה אין לי את התמונות האלה, אולי שמרתי בעבודה והם נמחקו מתישהו כשעזבתי וחזרתי לעבוד שם. מקווה שהתמונות "נטולות" אנשים כי בכוונה לא פירסמתי תמונות עם אנשים (חוץ מניל"י) בגלל שאני לא רוצה שהסרטון הזה יתגלגל והם יחשפו לציבור ללא רצונים. זום, המון המון תודה!!

zooom360

New member
טיקה אמלי ולולי

אומנם לא רואים את הפרצוף שלה, אבל רואים את ההתלהבות שלה מהמשחק
אם את רוצה את התמונה באיכות יותר טובה תכתבי לי מה המייל שלך אני אשלח לך במייל, יש לי כותבת אי מייל שלך אבל אני לא בטוחה אם החלפת או לא החלפת. אין בעד מה

zooom360

New member
יווו אולטרה את לא תאמיני מה מצאתי../images/Emo70.gif

את השירשור מהמפגש!!! ויש כמה תמונות ממש חמודות של טיקה
אני לא מאמינה איך אמלי הייתה נראת זוועה שם (בגלל הנשירה המאסיבית מהעיקור, חצי ממנה) לשירשור

Ultra marine

New member
תאלצי לתמצת לי את עיקרי הדברים

או לשלוח לי למייל את התמונות כיוון שאני לא מורשת לקומונה גם ככה...

Ultra marine

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif

אני גם מנהלת וגם חסומה
לפני פחות מחודש קיבלתי הודעה שאני חסומה בקומונה הזאת. לא הבנתי מה נפל על מי בגלל שהיא לא פעילה למעלה משנה... בכל מקרה, אם בא לך לפתוח לי את ההרשאה בכדי שאוריד את התמונות אשמח.

zooom360

New member
את חסומה???../images/Emo12.gif

בחיי שלא חסמתי אותך... אולי תבקשי אישור עם הניק הזה...

b love

New member
ואיי ואיי, היום בחיים לא הייתי מצלמת ככה ../images/Emo6.gif

zooom360

New member
אז את אומרת שצריך לארגן עוד מפגש

כדי שתעשי תיקון ותצלמי תמונות טובות יותר

b love

New member
אם אני אבוא למפגש..

זה יהיה עם כלב (ביגל) אז תחכי לי כמה שנים

למעלה