זכרון ילדות

saharur

New member
זכרון ילדות

הימים עוברים בין שדות ירוקים, בגעגועים אל הים, ואל אנשי מצולות רחוקים, שם ישבתי כילד, ורגלי בגלים, מביט בשקיעה. הלילות חולפים, בין נופים מתחלפים, בתקווה לחזור אל החוף שהיה, ביתי משכבר הימים. לחזור אל ריח, לדגים ולמלח, לחומות, לנמל ולמזח. מי יתן ותהא זו שנת יצירה מוצלחת לכולנו.

אמן ואמן :)

בכל הצבעים ליטפת בשירך - כחול של הים, אדום של שקיעה, לבן של המלח, חום של המזח כמה יפה ועשיר... איזה מתוק הוא הזיכרון... ולך - התודה

הרגשתי...

זה כה מוחשי... כי מי שמכיר את עכו לא יכול לחוש אחרת... מהמם סהרור !

אני גר בעכו ו....

אני לא גאה להגיד את זה, אבל אני גר בעכו. וכמשורר תרשה לי לומר לך בלי שתפגע שהשיר שלך יכול להתאים לכל עיר, ולאיו דווקא לעכו. אם היית רוצה שכול מי שקורא את השיר יידע שהתכוונת לעכו, היית חייב לציין בשיר ולוא משהו אחד המציין רק את עכו, כמו ``עיר תיאטרון חיה ומתה פעם בשנה``. אני מקווה שתבין למה שהתכוונתי, ושלא תפגע. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה, ואני מקווה שאם עכו אכן בלבך (ואתה אולי אוהב לראות הצגות) לא תשכח לבוא לפסטיבל לתיאטרון אחר השנה. אהוד בן-פורת (``המשוררים בעם``)

מילי**

New member
לא רק עכו - קסנדרה

לא רק בעכו ים, וריח המלוח אני בשקט יכולה להזדהות עם זכרון הילדות למרות ילדותי בחיפה, וריח המלוח על המים מהלך עלי קסם עד היום,,, שכונת בת גלים בחיפה, בה חומות, מזח ודייגים גם כן,,,, קסנדרה

*קסנדרה

New member
חומות בעיני ילדה

בעניין החומות בשכונת בת גלים בעיני כילדה קטנה קירות האבן של המבנה שברבות הימים הפך לקזינו המפורסם, היו בעיני חומות, והם היו לא במעט נמוכות בגובהן מחומות עכו, אז גיחוך לחוד ועיניים של ילדה קטנה וזכרונות ילדות לחוד,,, האם מכיר את שכונת בת גלים של שנות החמישים???????? בברכת שנה טובה קסנדרה

saharur

New member
תשובה

קודם כל לא נעלבתי דבר שני אני התכוונתי למה שהתכוונתי דבר שלישי אתה מכיר עוד מקום בארץ עם חומות וים חוץ מעכו ? אני לא

למעלה