זכינו בג'יפ...

זכינו בג'יפ...

שירוקי מבוסניה היא היריבה בסיבוב המוקדמות השני של אופ"א. המשחק הראשון בשירוקי (עיר קטנה מאוד) בשישה עשר באוגוסט. כמה פרטים מעניינים על הקבוצה הזאת: 1. הצבעים שלהם הם כחול וצהוב, כך שבעיית מוטיבציה לא תהיה לנו מולם 2. כמו הפועל, גם לבוסנים שלושה ברזילאים בהרכב הראשון ולפחות אחד מהם, ריקרדו דה חסוס הוא שחקן עם עבר בליגה הברזילאית. אם אני לא טועה הוא אמור להימכר הקיץ אבל הנושא שווה בדיקה. 3. השחקן היותר מסוכן בקבוצה הוא הקרואטי אניץ' שנמנה בעבר על סגל הנבחרת האולימפית של קרואטיה. איך שלא יהיה זו קבוצה שחייבים לעבור בכל מצב! ובהצלחה לתורכים מול הברבוניות שעברו בקושי את אנדורה...

the red king

New member
זאת אולי לא היידוק ספליט אבל עדיין זה לא ג'יפ

קבוצה די מוכרת מבוסניה ברמה בינונית שהפועל בהחלט צריכה לעבור. המשמעות של שם הקבוצה (שירוקי בריאג): חוף רחב. ברצינות! אני לא צוחק איתכם. נעזרתי בידע שלי ברוסית כדי לתרגם את זה. בקיצור יצאה לנו הגרלה בינונית מבחינת הקבוצות שהיו אפשריות. בהצלחה להפועל!!!!!!

kesem17

New member
הם לא דייגים.

הם קבוצת צמרת טבלה בליגה הבוסנית. לפי מבט חטוף בפורומים שלהם ראיתי שהם טוענים שהם מהרצוגובינה והם בכלל תומכים בקרואטים, ככה שאני לא יודע אם זה יהיה נכון לקרוא להם בוסנים. למרות שהם קבוצת צמרת בליגה הבוסנית, עם כל הכבוד אנחנו חייבים לעבור אותם. על אף הרצון המחלה לא תתקשה מול הטורקים שירדו לליגה השנייה ונחלשו מאוד (אגב, מה הם עושים באופ"א? זכו בגביע או משהו?)..

the red king

New member
הגיעו לגמר ובגביע והפסידו 1-0 לבשיקטאש...

כמו שיוסי אמר כמובן. עם איך שמכבי נראתה מול הקבוצה מאנדורה להתקשות בשבילם נגד כל קבוצה אירופאית זאת מחמאה. הם אולי יעברו את הטורקים האלה אבל רק בזכות זה שהם ממש חלשים. וכל עוד שם המדינה הוא כמו שהוא אז צריך לומר הליגה ה"בוסנית-הרצגובינית" ולאנשי קבוצות מהמדינה הזאת "בוסנים הרצגובינים".

למעלה