זכות הבחירה

hanashim

New member
זכות הבחירה

ערב טוב אני חילונית גמורה מכירה את הדת מוקירה את הדת אולם בוחרת להישאר חילונית. זכות הבחירה אני מעריכה מאוד את האנשים שבחרו להיות דתיים (לעומת אנשים חרדים) הן כאלה שחזרו בתשובה והן כאלה שבאו עם זה ממהמשפחה הערכה שלי באה מתוך זכות הבחירה שנתונה בידיהן. בעוד שהקהילה החרדיות סגורה בתוך הקהילה ואין להן חשיפה לאמצעי תיקשורת ואין להם שום חלון להסתכל החוצה (לבדוק עולמות וסיגנוני חיים אחרים) הקהילה הדתית חשופה לכל אמצעי התקשורת מכירה ויודעת את מעלות החילוניות ולהבדיל מכירה ויודעת את הקשיים הכרוכים בחיי הדת ולמרות זאת בחרו להישאר בעולם הדת ועל זה אני מערכיה קהילה זו מאוד

פלגיה

New member
שלום לך

אמנם נכנסת לכאן רק כדי לפרסם את האתר שלך, אבל אני אומר לך שטעית בכתובת. פורום תנ"ך אינו פורום דתי. הוא פורום של אוהבי תנ"ך - בהם דתיים, בהם חילוניים, ובהם אנשים שלא מגדירים את עצמם בקופסאות הקונוונציונליות. חבל שאינך מעריכה את החרדים. איני שותפה לחוסר ההערכה שלך. יש להם אמצעי תקשורת, יש להם חלונות, הם יודעים על העולם החילוני הרבה יותר ממה שאת יודעת על עולמם שלהם.

יוסי ר1

Active member
../images/Emo140.gifמה זה, יום אחרי המלחמה

כבר תעמולת בחירות? בהצלחה בפורום החדש!

hanashim

New member
הערה ותודה

תודה על המחמאה יוסי (מקבלת גם את העקיצה) ולגבי הערה של פלגיה אני לא מכירה עוד קהילה או אוכלוסיה בארץ שהרבנים שלהם אסרו על פי צו הלכתי (או משהו בסגנון ) את צפיה בטלוויזיה ,הליכה לבתי קולנוה ומכשירי סלולר מוכשרים שאי אפשר דרכם לגלוש לאתרים מסוימים החרדים שכם רואים טלויזיה גןלשים במחשב וכדומה הם המיעוט שבחברה הזאת

פלגיה

New member
גם אני לא רואה טלוויזיה

ולא שומעת רדיו. לא מרגישה שמשהו חסר לי כתוצאה מכך.

hanashim

New member
בחרת מתוך בחירה

שלום פלגיה אני לא יודעת מה הרקע שלך אבל לפי כתיבתך את בחרת לא לראות טלויזיה ולא לשמוע רדיו מתוך בחירה בקהילה החרדית ברבים מהבתים הם מעולם לא ידעו מה זה טלויזיה ורדיו כי המכשירים האלה מעולם לא היו בביתם הם גדלו לעולם ללא אמצעי תקשורת חיצונים אצלך זה מבחירה אני מכירה גם הרבה חילונים שלא מחזיקים טלויזיה אבל כאלה שיודעים מה זה טלויזיה ובחרו שלא להכניסה אליהם הביתה מטעמים שונים

פלגיה

New member
תתפלאי

כולם יודעים מה זאת טלוויזיה. כמות היוצאים בשאלה מראה שמידע מגיע, ועוד איך. כל מי שנשאר בעולם החרדי'דתי - בחר את זה. לפעמים (תתפלאי) הוא גם בחר להישמע לרב שלו.

למעלה