ז'ירז'ור

talmeibilu

New member
ז'ירז'ור

שבוע טוב לכולם אני אומר שאני דייג טוב בבוס מביא דגים הביתה אני קורא כאן המון מאמרים על דייג בזירזור ואני לפני 3 שנים החלטתי לנסות בזרזור ממש נדלקתי מהמאמרים חברי אני אומר לכם 3 שנים לא הבאתי דג אחד הביתה קניתי את כל הציוד החלפתי דמויים והחלפתי חופים וכלללללוווווםםםםם אני מתןסכל אבל האתגר להבים בזרזור לא נותן לי לחזור לבוס הייתי מבקש חוות דעת תןדה מראש ושבוע טוב

99poza

New member
וולקם טו קלאב...

אל תרגיש שונה, יש הרבה מאד כמוך...
גם בזרזור יש חלוקה של סוג הזרזור.. ז"א, יש כאלה שמזרזרים עם אולטרה לייט דגים קטנים כמו טלויזיות מרמירים סרגוסים טרולוסים של 50-300 ג', יש את אלה שהצליחו לתפוס (כמוני) לוקוס של 400 גרם או חניתנים למיניהם, יש את מי שמצליח להגיע לדגים קצת מכובדים יותר לברקים גומברים באזור ה+1 ק"ג, וכמובן את המומחים של כל סוגי הדגים בדגים גדולים של מספר ק"ג...
בעקרון אין חוקים בדייג יכול להיות שמחר יהיה הדג הראשון שלך בזרזור והוא יהיה 5 ק"ג..
החשוב הוא כמה שיותר ללמוד ואם יש אפשרות להצטרף למי שכבר רכש ידע בנושא, לקבל קצת טיפים ולראות באופן מעשי את השיטות השונות, אין ספק שכל נושא הזרזור הוא שילוב של מזל ידע וטכניקה + ציוד טוב ושעות מומלצות לדייג..
אני לפחות 3 דייגים שהולכים שעתיים ביום לדייג רק בשעת הזריחה והשקיעה, הנסיון מראה שהזמן הזה הוא הטוב ביותר לזרזור..

עוד משהו, גם פה בפורום יש אנשים מסויימים שמפציצים בדוחות ש- "ללקק את האצבעות" איך שאומרים בכמויות (ראה ערך ASIA8)..
הידע נרחב וחשוב להשקיע גם בו מלבד בציוד הדייג שלך...

בקיצור יש עוד ים של המלצות טיפים וכו'...
תרבה ביציאות לים אני בטוח שבסוף גם אתה תעלה פה דוח מכובד...

בהצלחה!

99poza

New member
תיקון.

אני מכיר דייגים שהולכים לים רק לשעות הזריחה..
וASIA7...

shragam

New member
העיקר זה לנסות בכל פעם מקומות שונים לפי

תנאי הים/מזג האוויר/דגי המטרה ולפי זה להתאים את הדמוי הרצוי.
בעונה זו יש בעיקר לברקים, אוהבים מאוד סיליקונים בצבע פנינה/בז'.
תעבוד עם בומבט +רגלו או סיליקון+ג'יג הד.
תחפש מקומות של זרם חוזר ליד סלעים/ריפים או בורות באזורים חוליים.
רצוי ים זז 50-100 ס"מ .
בהצלחה

Itzik55101

New member
זירזור

אחי אני באותו מצב שלך קניתי כל שצריך ואני מתוסכל
קם בחמש בבוקר נוסע לראש הניקרה ולא יודע מה עוד לעשות

למעלה